2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@Ati7966   سلام عزیزم خوبی بارداری؟ مبارکت باشه تازه تیکرت دیدم خوشحال شدم برات خداحفظش کنه&n ...

سلام عزیزم شما خوبی 😍😍 شما چه خبر چی میکنی تو کدوم مرحله هستی فک کنم یه بچه داری شماهم ؟ قربونت عزیزم من دخترم ۴ سال و ۳ ماهه شده واسه بارداری دوم تعیین جنسیت کردم دوتا پسر انتقال دادم دوقلو باردارم الان تقریبا ۸ هفته هستم اول استرس و نگرانی ها ‌. امروز رفتم سونو زده هماتوم پشت یکی از جنین ها شب قراره ببرم دکتر ببینم چی میگه . خیلی خوشحال شدم دیدم پیام گزاشتی😍😍 از خودت بگو تو هم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها من امروز سونو انومالی دارم دعا کنین برام خوب باشه همه چی  طول سرویکس ام ۳۱ بود سونو قبل ...

انشالله همه چی خوبه

منم برا آنومالی خیلی استرس داشتم ولی خوب بود خداروشکر. ان تی ۳۷بودم انومالی ۳۶ شدم. نرمالشو نمیدونم عزیزم

برا انومالی بهم گفت جفتت پایین اومده استراحتتو بیشتر کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی ؟ نی نی ت چطوره ؟  اره متاسفانه مراکز شهرستان تو این زمینه واقعا کم کاری میکنن ...

سلام گلم خوبم خداروشکر نی نیمم خوبه فقط سوزش معده گرفتم این هفته خیلی هم شدیده

دو روز دیگه هفته ی بیست و دو تموم میشه.

تو و نی نیت چطورین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم شما خوبی 😍😍 شما چه خبر چی میکنی تو کدوم مرحله هستی فک کنم یه بچه داری شماهم ؟ قربونت عز ...

ممنون عزیزم خوبم من توهیچ مرحله‌ایی نیستم دیگه بوسیدم گذاشتم کنارخدابچه‌هات برات حفظ کنه خوشبختیشون ببینی 

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی هماتوم هم دیگه توبارداری عادی شده فقط مراقب باش و استراحت کن تا انشاالله برطرف بشه خیلی برات خوشحال شدم عزیزم من آرزوی بچه روتودلم نگه داشتم برای همیشه..

منم از صبح که زنگ زدم کلینک ثمر شیراز و هزینه ی پانکچر رو پرسیدم دارم دیوونه میشم گفت هزینه اش ۱۸ می ...

چرا اخه انقد زیاد😬 اینجام ۱۰ تومن ایناس. من شانگهای بشمم ک دو برابر نمیدونم اصلا از کجا باید بیاریم. فقط ی حلقه ام مونده ک مجبور بشم باید اونو بفروشم و یکمم قرض و قوله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم خوبم من توهیچ مرحله‌ایی نیستم دیگه بوسیدم گذاشتم کنارخدابچه‌هات برات حفظ کنه خوشبختیشون ...

قربونت برم این چه حرفیه چرا

من نصف انگیزم از این نی سایت هر بار سرچ کردم بعد دیدم طرف بعد از چندسال تاپیک زده بچه دار شده این روزا نازایی درمان داره ولی خوب راهی سخت وپر هرینه است

شادی صدام کنید
زنگ‌ زدم مرکز گفتن نرفتی آزمایش هم مهم نیست چون بی بی چک منفی شده.تهران نیستم

دختر تنبلی نمیکردی یه ازمایش که کاری نداشت شاید بتای پایین معلوم میشد تو ازمایش در هر صورت ضرری نداشت حالا حداقل یه بی بی چک دیگه استفاده کن زودم ننداز دور نگه دار 

کدوم مرکزی؟به نظدم حتما برو ی آزمایش بده حداقل خیالت راحت بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من معمولا ۴-۵ روز بعد پریود میشم. ولی بدنا متفاوته خب. کاش دکتر برید بررسی بشه وضعیتتون و سونو کنه

سلام عزیزم شانزده روزه ازقطعش میگذره دکترم رفته المان نیستش ایران موندم الان یه هفته از موعدم میگذره هیچ علایمی ندارم اینقد ناامیدم که تست هم نزدم

سلام دوستان عزیزم،دکتر گفته باید هیستروسکوپی بشم،کیا اینجا هیستروسکوپی کردن یه کم توضیح بدید اون روز ...

عمل سبکیه اصلا نگران نباش. من فقط با خودم نوار بهداشتی میبردم بعضیا مث من خونریزی دارن بعدش بعضیا ندارن. فقط بعد عمل احتمالا کمی درد داشته باشی ک اونجا مسکن میزنن یا شیاف میدن . کار سنگین نکن . چیز خاصی باشه خودشون میگن ک رعایت کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

وا چه حرفیه از کی تا حالا بی چک جای ازمایش خون گرفته

عزیزم برو ازمایش بده

حالا نمیگم بی چک اشتباه ومعتبر نیست نه

ولی تا جایی که می دونم اون ازمایش خون که سندیت داره

داروهات قطع نکن همین الان برو ازمایش ات بده

شادی صدام کنید