2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
امید به خدا ایشالا همه بچه ها حاصل این زحمتا و سختیا رو ببینن 🙏🙏 من اولین نفر تو فامیلم که نابارور ...

مردم همیشه حرف برا گفتن دارن بگو منصرف شدیم میخایم یخورده خودمو جمع جور کنیم بعد ایشاا... وقت واسه بچه دار شدن هست

من شنبه می رم مام برای دیدن ساک حاملگی از دیروز استرس گرفتم بعد از اونم استرس تشکیل شدن قلب من ۴ ...

عزیزم. سعی کن به خودت استرس ندی به این فکر کن که این دفعه نتیجه می گیری. قرار نیست که همیشه اتفاق بدی بیفته. منم چندبار سقط داشتم حتی یه بارم تو هفته 24. همش به خودم میگم یعنی میشه منم مادر شم یعنی بالاخره این انتظار تموم میشه. امیدم به خداست که ان شاء الله این دفعه نتیجه بگیرم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از صبح که زنگ زدم کلینک ثمر شیراز و هزینه ی پانکچر رو پرسیدم دارم دیوونه میشم گفت هزینه اش ۱۸ می ...

خدا ازشون نگذره 😔 چی بگم خواهر هممون درگیریم انشالله مشکلت حل شه نمیتونی ی وام بگیری؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
همون برای شروع سیکل معمولا تا روز سوم شروع می کنن. ولی برا منم پیش اومده ک روز پنجم شروع کردن. بستگی ...

فاطمه جان ،مگه اینجوری نیست که فولیکول زودتر بالغ بشه دا وها رو دیرتر شروع کنن ، برای منم زود بالغ میشه باید روز اول شروع کنم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

الان داشتم پیاماتونو میخوندنم نمیدونین چقدر خوشحالم که اینقدر خانوم باردار توی گروه هست و نتیجه گرفتن ایشاا... که تا آخری بارداری خودتون و نی نی هاتون صحیح و سالم باشید و بقیه دوستان هم شما رو ببین و روحیه بگیرن و نی نی دار بشن

من شنبه می رم مام برای دیدن ساک حاملگی از دیروز استرس گرفتم بعد از اونم استرس تشکیل شدن قلب من ۴ ...

هرچی بگیم استرس نداشته باش که فقط حرفه هممون ی جاهای واقعا نمیتونیم کنترلش کنیم ولی باز سعی خودتو بکن به چیزای خوب فکر کن به دوقلو هات مثلا من همیشه تو فکرم باهاشون بازی میکنم به شیر دادن ، به گریه کردن، به تک تک لحظه های قشنگی که قراره باهاشون بسازم فکر میکنم 🥲 اسمم براشون گذاشتم محمد عطا و ماهلین، درصورتی که اصلا معلوم نیست بچه دار بشم یا نه ولی همیشه تو ذهن و قلبم هستن 😔 حالا که به این مرحله رسیدی تمام ذهنتو بزار برا این چیزا و فکرای منفی رو دور کن انشالله خدا کمکت میکنه همه چی عالی پیش میره عزیزدلم

عزیزم. سعی کن به خودت استرس ندی به این فکر کن که این دفعه نتیجه می گیری. قرار نیست که همیشه اتفاق بد ...

مرسی عزیزم انشاا...باداری سالمی داشته باشی وبه سلامت به دنیا بیاد.

شادی صدام کنید
خدا ازشون نگذره 😔 چی بگم خواهر هممون درگیریم انشالله مشکلت حل شه نمیتونی ی وام بگیری؟

وام شوهرم نمیگیره مجبورم طلا بفروشم حالا خدا کنه هممون توی این راه  نتیجه بگیریم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
وام شوهرم نمیگیره مجبورم طلا بفروشم حالا خدا کنه هممون توی این راه  نتیجه بگیریم

اشکال نداره باز خوبه طلا داری که بفروشی بچه مهم تره بعدن میخری دوباره انشالله که نتیجه بگیری