2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خداروشکر که بسلامتی فارغ شدی ان شاالله خدا گل پسراتو حفظ کنه و دامادشون کنی

سلام سارا جون خوبی عزیزم دخمل قشنگت خوبه

مرسی انشاالله دختر نازت همیشه سلامت و شاد باشه و در کنار هم لحظات و روزهای خوب و زیبایی داشته باشید...

ممنون از دعای خیرت❤😍

سلام سوسن جان خودت چطوری غزیزم ؟ ممنونم گلم  ایشالا توهم نی نی هات بهت چسبیدن تا الان 😍😍😍

ایشاا... گلم هرچی خدابخواد بارداری دعا زودتر مستجاب میشه برای من و همه منتظرا دعا کن عزیزدلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راهکار خاصی رو نمیدونم من فقط پیاده روی مداوم رو میدونم و حذف یا کم کردن ناهار. ناهار خیلی رو جلو او ...

مرسب عزیزم، منم پیاده روی زیاد میکنم ولی همه جام لاغر میشه بجز شکمم ، بعضی هام ازم سوال میکنن دارو هورمونی مصرف میکنی که این مدلی چاق میشی😢😭

فقط چندماه یبار ی عالمه  دارو هورمونی میخورم اخرشم بدون نتیجه و فقط چاقیش برام میمونه😢😭

سلام شما کجا میشینید؟ من اصفهان هستم قربونت اگه براتون نوشت حتما بهم بگو من را یه امپول دیگه نوش ...

منم اصفهان ، شما کدوم بیمارستان انجام میدین؟دکترتون کیه؟ چه آمپولی جدید بهتون دادن؟

آخه dhea رو میگن دو‌ماه استفاده کنین نه بیشتر ،ایرادی نداره اینبار استفاده کنی ؟

نمیدونم والا دکتر پرسید چیا داشتم گفتم گف ی ماه دیگه هم بخور همونارو و بعد بیا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم‌ممنون .‌ایرانیش ارزونه خوبه . خارجیش بسته ای ۴۵۰ تومنه . دیدم خیلیا ایرانی خوردن و نتیجه ...

منم دیدم اکثرا ایرانی مصرف میکنن دارویی هست که دکترا خودشون هم ایرانی رو قبول دارن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منم دیدم اکثرا ایرانی مصرف میکنن دارویی هست که دکترا خودشون هم ایرانی رو قبول دارن 

والا انگار دکتر من قبول نداره . حالا بهش میگم‌ ببینم‌چی میگه . روزی سه تا داشتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام نازنین جان خوبی نمیدونم منو یادته یا نه من فاطمه ام (امید به اینده) تو تاپیک بید مجنون با ثمین ...

سلام خوبی فاطمه جون باورمیکنی چندوقت بودیادت بودم بعداینکه بیدمجنون ترکید   تاپیکی که باهم دخترا رو منشن میکردیم حدود ۱۰۰صفحش روخوندم وچقد دلم تنگ اون روزاشد ... چه خبر چیکارمیکنی وقت کردی بیاتاپیکمون حرف بزنیم 

سلام.خوبی‌نازنین‌جان بچهات‌خوبن. چه‌خبرا.براسومی‌اقدام‌نکردی

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم بچه هاهم خوبن خداروشکر ..وای نه دیگه دوتاکافیه این آراز کلا منو ازهرچی  زندگیه انداخته بسکه دردسراش زیاده 🤭 یعنی فک کردن برای سومی جز محالاته 

شماچطوری خوبی گل پسرت خوبه ؟ درچه مرحله ای هستی اومدی تهران رویان رفته بودی درسته؟ گاهی میخونم تاپیک رو 

خدا نکنه مهربون من سی و هشت سالمه بچه نیستم متوجه حسن نیتت نشده باشم! بعدم هیچ کس باورش نمیشه مادر ...

💋💋💋

عزیز دلی قشنگم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خوبی فاطمه جون باورمیکنی چندوقت بودیادت بودم بعداینکه بیدمجنون ترکید   تاپیکی که باهم دختر ...

قربونت برم منم دلم تنگ شده براتون

شماره ی ثمین رو دارم هرازگاهی پیام میدم آخرین بار پرسیدم که سایت اگه میره منو تو تاپیک منشن کنه ولی گفت سایت نمیره که اتفاقی پیامت رو اینجا دیدم

باشه عزیز دلم میام اونجا اتفاقا دلم برای دخترای دیگه ام تنگ شده

اره خبر دارم که اون ترکید تو یه جدید زدی💋💋💋💋

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا انگار دکتر من قبول نداره . حالا بهش میگم‌ ببینم‌چی میگه . روزی سه تا داشتی ؟

منکه تا حالا تو این ۵.۶ سال  که ۳ بار انتقال داشتم هر سری ایرانی بوده دیگه نمیدونم اگه دکترت میگع حتما تاثیرش بیشتره . من قبل انتقال روزی ۳ تا بود روز انتقال گفت ۴ تا بخورم همچنان دارم میخورم شنیدم تا قبل ۳ ماهگی باید قط بشه حالا قراره یکشنبه برم سونو ایشالا اگه همه چی خوب باشه دکتر گفت شروع میکنه به کم کردنش . من شبا سردرد دارم از قبل میگرن دارم حالا نمیدونم تاثیر کدوم دارو هست یا مال بارداریه . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
منکه تا حالا تو این ۵.۶ سال  که ۳ بار انتقال داشتم هر سری ایرانی بوده دیگه نمیدونم اگه دکترت می ...

منم خیلیا رو اینجا دیدم که ایرانی داشتن و خوبم بوده . انشالله که همه چی خوبه و خیالت راحت میشه . شاید فشارت پایینه . البته عوارض داروهام هست . ولی خب قند و فشارتو چک کن 

خدای من خدای معجزه هاست .