2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045235 بازدید | 684439 پست
اره عزیزم معلومه که بهتره  هم دکترای خوبی داره هم تجهیزات و آزمایشگاه  ما اهواز بعد چهار ...

واقعا همینکه یه نسخه رو برای همه می پیچن فکر من هم درگیر کرده و از نظر روحی و جسمی واقعا کم آوردم دیگه

اگر از روز اول می دونستم اینقد پروسه متفاوته توی مراکز تهران با اهواز اینجا نمی موندم

من ۳۲ سالمه مشکل آندومتریوز دارم، آندرومتریوز تخمدان چپ

شوهرمم آزمایش که داد من خودم توی رنج ها که نگاه کردم کمتر از نرمال بود حالا دقیق سر در نیاوردم که چی به چی هست ولی خب فرحناد گفت مشکلی نداره خوبه

الان هر بار انتقالم با آندومتر رحم ۱۰ بوده و شرایط رحم به قول خودشون عالی ولی نگرفته، prp کردم هیسترو کردم هر بار انتقال با گاید سونو بوده ولی همچنان نتیجه نمی گیرم.

ذخیره تخمدانم به خاطر آندومتریوزم شده ۱.۹ البته یک سال پیش آزمایشم این بود.

روز اول که‌ ویزیت شدم گفتن احتمالا باید تخمک اهدایی بگیری در صورتیکه زمان پانکچر ۱۶ تا تخمک داشتم و ۱۰ تا جنین شد، ۵ بسته

گفتم شاید جنینا خوب نیستن با دکتر جنین شناس صحبت کردم گفت رشد سلولیشون بعد از ذوب قبل از انتقال خیلی خوب بوده، الان دو تا بسته ی دیگه واسم مونده نمی دونم چی کار کنم😔

دیگه کلافه شدم

از فروردین تا حالا سه تا انتقال و یه هیسترو

سر کارم هستم درگیر مرخصی و این چیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم کمی کمکت کردم☺️ پستونک رو قبول نمیکنه و حس تهوع میگیره

آره مرسی🤗

مقاومت بچه های من و هیچکی نداره اما من استقامتم بیشتر از اونا بود😉

ببین حس تهوع و بچه های منم میگرفتن و هی عق میزدن اما من کوتاه نیومدم مخصوصا بچه اولم اصلا نمیگرفت ، منم به پستونک قطره آ.د میزدم میذاشتم دهنش اینطوری یکم تو دهنش نگه میداشت و کم کم قبولش کرد ..‌.قطره آ.د رو حتما امتحان کن چون شیرینه بچه ها دوس دارن

پستونک هم واسه کولیکشون خوبه هم برا رفلاکس خوبه...البته بچه های من بیشتر برا موقع خواب دوسش دارن انگار مکیدن بهشون آرامش میده بقیه مواقع زیاد نمیخورن

اره عزیزم معلومه که بهتره  هم دکترای خوبی داره هم تجهیزات و آزمایشگاه  ما اهواز بعد چهار ...

سلام عزیزم بعدازمدت زیادی اومدم اینجا توخوبی بالاخره فسقل کامل زری شد؟ خداحفظش کنه 

یعنی مهزیارمرکزخوبی نیست؟ پس اینهمه گرونی برای چی هست؟ مثلاً ازدکترجنین شناسش هم که خیلی تعریف میکنن آدم چی بگه؟  کسی که توان تهران رفتن نداره چکاربایدبکنه؟ جهادم که میگن جنین شناسش خوب نیست

منم دقیقا همینجا بهم همین میگفتن...دیروز بچه ها بحث میکردن  میگفتن مرکز تخصصی انتخاب کنید واقعا تاثیر داره.تو شهر ما درسته اسمش مرکز ناباروری ولی دکترش همه نوع بیماری میبینه...درحالیکه مام و مراکز دیگه تهران نهایت تا 12هفته می‌بینند.بعدش میگن برو متخصص مراقبت بارداری یا تهران یا شهرخودت.

بخاطر همین تمرکزشون بالاست.

منم با این دکتر ویزیت شدم واقعا دکتر خوب و فهمیده ای هست من بار اول انتقالم نامه دادن که مشکل ندارم ...

خب خداروشکر اره دکتر خوبیه به حرف بیمار احترام میزاره از این دکترا نیست که حرف حرف خودشونه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم بعدازمدت زیادی اومدم اینجا توخوبی بالاخره فسقل کامل زری شد؟ خداحفظش کنه  یعنی مهزیا ...

منم روز اول نگران رفت و آمد بودم حالا ما از شما نزدیکتریم.ولی خداییش خیلی هوای شهرستان رو دارن.مثلا من صب ویزیت شدم آزمایش همسرم نشون دادم خودشون هماهنگ کردن بعدازظهر دکتر اورولوژی همسرم ببینه.با اینکه شلوغ بود ولی گفت دوباره برنگرده یا شب بمونه.برای ویزیت پانکچر یا انتقال سعی میکنن زیاد نبرن بیارن.البته من اول وقت نوبت می‌گرفتم کارم زود تموم میشد برمیگشتم.بی نظمی هاییم داشتن ولی طوری نبود که همیشگی باشه واذیت بشی.

واقعا همینکه یه نسخه رو برای همه می پیچن فکر من هم درگیر کرده و از نظر روحی و جسمی واقعا کم آوردم دی ...

الآنم دیر نشده دوست من رفت اول آندومتریوزش درمان کردن بعد انتقال دادن.میگفتن خودش باعث پس زدن جنینه.البته اون آندمتریوزش به رحم رسیده بود.

منم با این دکتر ویزیت شدم واقعا دکتر خوب و فهمیده ای هست من بار اول انتقالم نامه دادن که مشکل ندارم ...

شما استرادیول ایرانی داشتی ؟ یکماه قبل انتقال چه غذاهایی خوردی و چیا رو رعایت کردی ؟ ممنون‌میشم اگه لطف کنی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الآنم دیر نشده دوست من رفت اول آندومتریوزش درمان کردن بعد انتقال دادن.میگفتن خودش باعث پس زدن جنینه. ...

آره مسئله همینه یه دکتر باید به من بگه چی کار کنم، متاسفانه دکتر من تو اهواز هیچ نظر خاصی درباره آندومتریوزم نمیده

عمل کردن البته برای من خیلی گزینه ی خوبی نیست چون ذخیره تخمدان رو خیلی میاره پایین

آره مسئله همینه یه دکتر باید به من بگه چی کار کنم، متاسفانه دکتر من تو اهواز هیچ نظر خاصی درباره آند ...

ی بار برو تهران ببین نظرشون چیه.قبل عمل آندومتریوز برات پانکچر می‌کنن.

منم روز اول نگران رفت و آمد بودم حالا ما از شما نزدیکتریم.ولی خداییش خیلی هوای شهرستان رو دارن.مثلا ...

درست میگی شما، ولی من همسرم واقعا شرایط تهران رفتن نداره برای همین مجبوریم باشرایط موجودکناربیایم وفقط آرزوبه دل بمونیم بازم توکل بخدا