2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
سلام میشه بگی بعد از این امپول دیگه چی بهتون داد کلا میشه مراحلش را برام بگی و ۱۶ تخمک چند تا جنین ...

سلام عزیزم من پارسال پانکچر شدم دقیق یادم نیست همه رو ولی تو پریودی النوا زدم و فکر می‌کنم ۳ تا ستروتاید و امپول سینا فکت ۱۶ تخمک داشتم که ۱۲تا جنین شد ۹ تاش ab بود و ۳ تا b  بود

بار اول گرفت ۷ هفته سقط شد ضعیف بود

۲ بار بعد منفی شد الان یه بسته دیگه دارم قرار شده برم ازمایش دکتر تصمیم بگیر یا لاپرا و هیسترو با هم کنه یا هیسترو تنها وبسته آخر و انتقال دارم

فکنم یه توده تو رحم دارم که باعث سقط و منفی شده

چون ازمایش ایمنی هم دادم مشکلی ندارم ولی لنفوسیت م مشکل داره و سلام🙂

سلام خانما  من امروز بی بی  چک زدم بازم منفی شد روز سیزده انتقالمم صبح گفتم عیده ببینم ...

ای بابا عزیزم چرا 

مگد ازمایش رفتی شاید بی بی نشون نداده؟

برو ازمایش حالا شاید مثبت باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا عزیزم چرا  مگد ازمایش رفتی شاید بی بی نشون نداده؟ برو ازمایش حالا شاید مثبت باشه

فردا آزمایش دارم

ولی وقتی بی بی چک حتی یه هاله ننداخت معلومه که ...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
یعنی واقعا دارم کم میارم کلا بیخال شده بودم که دیشب شوهرم گفت راستی آزمایش رو بیار بزنیم بینم کجاش م ...

:/ 

دیگه نمیدونم چی بگم 🥲🥲🥲🥲🥲

مگه دکتری که برای خودت بریدی و دوختی 

قربونت برم انقد عجول نباش خودتم دق نده 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فردا آزمایش دارم ولی وقتی بی بی چک حتی یه هاله ننداخت معلومه که ...

حالا یه موقع میبینی دیر تشکیل شده

انشالله که هر چی خیر هست عزیزم و مثبت باشه فردا ولی هر چی باشه ناراحت نباش بالاخره نتیجه میگیری وقتش برسه

ما یه فامیل داریم بعد ۲۰ سال بچه دار شد 

دیگه ما ها چاره ای نداریم باید قوی باشیم وگرنه یه آدم افسرده میشیم که فقط به بچه فکر می‌کنیم و زندگی مون از بین میره

حالا یه موقع میبینی دیر تشکیل شده انشالله که هر چی خیر هست عزیزم و مثبت باشه فردا ولی هر چی باشه نا ...

دقیقا 

زندگی بدون بچه ام قشنگی خودشو داره 

فقط باید راه شاد بودن رو پیدا کرد :)

منم میگم به بیبیچک اکتفا نکنه آزمایش رو بده حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دقیقا  زندگی بدون بچه ام قشنگی خودشو داره  فقط باید راه شاد بودن رو پیدا کرد :) منم ...

این حرفم معنیش این نیست که بچه نمیخوام یا بی دردم 

اتفاقا منم ۷نیم ساله منتظرم  مشکلات خودم رو داشتم و دارم 

🥲🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا یه موقع میبینی دیر تشکیل شده انشالله که هر چی خیر هست عزیزم و مثبت باشه فردا ولی هر چی باشه نا ...

من ده ساله ازدواج کردم...

سالهاست منتظرم...

دوسال پیش پدر عزیزم رو از دست دادم و بلافاصله مادر شوهرم رو...

انقدر سخت بود که افسردگی و اضطراب گرفتم

اعصابم ضعیف شد و دارو خوردم...

نمی دونم  چرا فکر کردم خدا ممکنه بهم رحم کنه و دل افسرده منو شوهرمو  شاد کنه😭

متاسفانه همین دوتا جنین رو داشتیم

حتی جنین فریز هم نداریم بگم حالا نوبت های بعدی...

واقعا حالم خرابه

سلام دوستای خوبم امیدوارم حال همتون خوب بوده باشه تو این چند روز...  متاسفانه من بعد زایمان اص ...

سلام عزیزم خداروشکر که بسلامتی فارغ شدی ان شاالله خدا گل پسراتو حفظ کنه و دامادشون کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دقیقا  زندگی بدون بچه ام قشنگی خودشو داره  فقط باید راه شاد بودن رو پیدا کرد :) منم ...

متاسفانه وقتی هر روز همه با زخم زبون و تیکه روی اعصابت بیان و مدام اشکت رو در بیارن قشنگیاش از بین میره...

گاهی می گن بی عرضه ای یا می گن اگه بچه داشتی الان مدرسه می رفت یا شوهرت می ره زن می گیره...یا می گن انقدر بچه نیاوردین که فلانی بدون دیدن نوه ش فوت کرد... 

سلام گلم خوبی؟ بارداری؟ تیکرزدی؟    

سلام عزیزم قربونت نه گلم باردار نیستم تیکر یکسالگی دخترمه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله که خیره.فقط آندومتریوزت پشت گوش ننداز حتی برای درمان اونم شده پیگیر باش.

ممنون عزیزم تمام پیگیریام به خاطر همینه

میگم مرکز مام باید همه ی کارهای آزمایش و سونو های قبل پانکچر و انتقال و اینا رو داخل خودش انجام داد؟ برای ماهایی که از شهرستان میریم راهی هست که مثلا توی شهر خودمون انجام بدیم بفرستیم؟ یا اینکه باید همه ی مراحلش حضوری باشه؟