2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
دوستان من امروز بعدازظهر دچار خونریزی شدم. دکتر خودم که تعطیل بود. همسرم زنگ زد به اورژانس و بیمارست ...

اونجا دکتر رفتن‌ و‌دارو‌گرفتن خیلی سخته خواهر خدا کمکت کنه واقعا  😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امپول النوارا شما چیزی در موردش میدونی  چطوری استفاده میکنن و تاثیرش چطوریه؟

میگن خیلی خوبه روز دوم یا سوم میزنی تایه هفته امپول نداری بعدش دیگه دکتر هرچی لازمه میده برا ادانه من سینال وهاش ام جی داشتم.شنیدم با بیمه تامین ۸۵۰هست الان

یا رب العالمین
میگن خیلی خوبه روز دوم یا سوم میزنی تایه هفته امپول نداری بعدش دیگه دکتر هرچی لازمه میده برا ادانه م ...

من سری اول تخمک کشی سینال و هاش ام جی زدم ۲۰ تا تخمک داشتم ولی ۵ تا ش جنین شد

این سری دکتر گفت داروی بلند بزن برام گونال اف نوشت ولی من بهش حساسیت دارم بهم کهیر میزنه

ان شاءالله این امپول خوب باشه

ساروگیتم هفته13  خونریزی داشت مثل پریودی. رفت دکتر، بهش گفته بودن برای 4 روز، روزی دوتا آمپول پ ...

ممنون که جواب دادی، من هم آمپول رو امشب دوتا میکنم. فقط امروز یکی رو ۶ عصر زدم. یکی رو ۱۲ شب میزنم. توی یه سرنگ نکردم امیدوارم اینطوری هم تاثیر گذار باشه.

اونجا دکتر رفتن‌ و‌دارو‌گرفتن خیلی سخته خواهر خدا کمکت کنه واقعا  😔

دارو واقعا به سختی میدند. امروز انگار دکتره میخواست منو بزنه که چرا رفتم اورژانس. میگفت حالا هر چی هم شده باشه بهت دارو نمی تونیم بدیم.  انگار یه جنین ۱۲ هفته آدم نیست که نجاتش بدند😭. اصلا نگفت خونریزی واسه چیه و از کجاست

دارو واقعا به سختی میدند. امروز انگار دکتره میخواست منو بزنه که چرا رفتم اورژانس. میگفت حالا هر چی ه ...

حالا جنین مهمه‌ که ‌هیچ‌ ، مادر هم مهمه ، لااقل جنین براشون‌ مهم ‌نیست به خاطر خود مادر کنترل کنن ، چی بگم‌ واللا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

ببخشید خیلی پیام میزارم🥲🥲

من شکمم بعد عمل خیلی بزرگ شده در حدی که بااااد کرده کش میاد درد میگیره 🥺

زیر دلمم همچنان درد میکنه☹️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام پروانه چطوری ؟ چه خبر ؟ نبودی ؟ خیلی به فکرت بودم‌ چیکارا کردی ؟

سلام عزیزم منم تو فکر تمام دوستان اینجام واله سلامتی در حال اصلاح سبک زندگی کاهش وزن فعلاپولمم جور نشده خدا کنه بتونم تا عید جورش کنم

عزیزم عوارض هایپریه پریود بشی خوب میشی

یعنی تا پریودی ادامه داره؟

آخه من اسباب کشی دارم🥲🥺 خونه تکونی ام باید بکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام من النوا زدم اره تخمک هام خیلی زیاد شد ۱۶ تا

من اینارو زدم چطوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40