2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
سلام دوستان.من امروز انتقال داشتم ولی متاسفانه کنسل شد.حالا دوباره باید برم سراغ پانکچر. می خواستم ...

سلام ااا چرا کنسل شد؟

اوبوست خوبه برای کیفیت تخمک پودر اینو فولیک هم خیلی خوبه

من تو الزهرا رشت انجام دادم فک کنم یکسالی هست ک باهرنوع بیمه مثل روستایی حتی بیمه سلامت رایگانه

پیش کدوم دکتر انجام دادی عزیزم نتیجه گرفتی ؟ میشه کارایی که کردی رو بگی مهربون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زدم بعدش خیلی خون اومد 😥😥😥 عزیزم ازین اماده ها هیت همونجور باید تزریق بشه نصفش که خالیه هوا ...

بله هوا رو هم تزریق کن بعد تزریق یکم صبر کن بعد بیرون بکش

خدایا شکرت
شوره‌جان.سلام.خوبی‌عزیز دخمل‌گلت‌خوبه؟اسم‌شوچی‌گذاشتی؟ انشالله‌قدمش‌پربرکت‌باشه‌.‌خواهریابرادرش‌رو ...

سلام عزیزم خوبیم خدا رو شکر. ان شالله. دعا کنید الرزیش زودتر خوب بشه. بچم چقدر گریه کرد. دلآرا جونم. 

فقط بچه گریه زیاد داره حتما پیگیری کتید من اگه قرار بود به حرف بقیه باشم وضعیت دخترم بدتر میشد همش میگفتن بچه گریه می کنه

خدایا شکرت
الان ۵ ساعته گریه علایم حساسیت چیه؟

برای من از بی قراری و بد خوابی گریه شروع شد رفتم دکتر آز مدفوع نوشت همه هم میگفتن بچه رشد داره سالمه. حتی متخصص اطفال تا بتونم نمونه بگیریم اسهال هم شده بود پی پیش مثل اب بود. اگه ادامه پیدا میکرد خون تو مدفوع که من از همونجا رژیم شروع کردم لبنیات بادام ها سویا و روعنش کنحد و روغنش تخم مرغ دکتر گفت حذف کن خودم خیلی بیشتر حذف کردم فقط مرغ و هویج و سیب زمینی و مربا به میخوردم الان گوشت گوسفند هم اضافه کردم میوه هم گلابی رفلاکسش بهتر شد بعد دو هفته خوابیدنش هم بهتر شد بعد واکسن دوباره یک هفته یهم ریخت نخوابی و گریه و اگزما صورتش برگشت. من گردو و خرما و عسل هم حذف کردم عرق نعنا قطع کردم تا صورتش بهتر شد عملا چیزی نخوردم احتمالا تا ۶ماه بیشتر شیر ندم

خدایا شکرت
من درد ندارم. اروم واردش کن  یعنی تا اخر باید انوکسا بزنیم

شما از کی داری میزنی چند هفته هستی ؟ من از اولش نداشتم تازه دو روزه میزنم دکتر گفته ۲۰ تا بزنم تا بعد بینم چی میشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉