2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

سلام عزیزان

من هم 8 سال در حال درمان هستم.ولی متاسفانه تا الان نتیجه نگرفتم.دیگه همسرم همکاری نمیکنه .میگه بیفایده است 

من کلینیک سارا میرم .می خوام مرکز درمانی را عوض کنم. ایا کلینیک بهاران خوبه ؟ ایا کسی این مرکز رفته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من الان اخرای ۲۰ هفته هستم،۱۸ هفتم بود که خونریزی کردم مثل پریود رفتم سونو گفت یه هماتوم ۶ سانتی داری خدارو شکر بچم سالم،دو روز خونریزی داشتم و قطع شد،۲ هفته بعدسم سونو شدم گفتم هماتوم همچنان هست کوچیکم نشده،الان حدود ۲۰روز گذشته ازم یه لخته سیاه قهوه ای اومد،و بعدش لکه قهوه ای،الان دو سه روزه یه بار صبح یه بار شب ازم رگه قهوای میاد مثه لخته،همه امپول و شیافی دارم،اینا که میاد چیه خطرناکه؟مممکنه هماتوم دفع بشه؟اگه تجربه ای دارین بگین تو رو خد

بچه ها من الان اخرای ۲۰ هفته هستم،۱۸ هفتم بود که خونریزی کردم مثل پریود رفتم سونو گفت یه هماتوم ۶ سا ...

منم عزیزم هماتوم داشتم بزرگم بود تازه پنج هفته و‌چهار روزم بود شدید خونریزی کردم و بعدش استاپ شد ولی بعد از اون تا الان که ده هفتمه هر هفته رفتم سونو و تقریبا دکتر گفت هماتومم از بین رفته و دیگه خطری برا جنین نداره ولی تا سونو ان تی گفت ی سونو دیگه هم باید برم برا اطمینان 

به نظرم اون لخته ها میتونه هماتومت باشه دفع شده باشه کلا خونریزی و لکه بینی قهوه ای خیلی خطرناک نیس تو بارداری مگر همراه با درد باشه 

به نظرم اگه هنوز لکه بینی داری حتما سونو برو 

خواهش می کنم عزیزم.بله .ممنونم گلم دعا کن برام.روی میز زیره آسیاب شده و فلفل سیاه گذاشته بودم که روی ...

خدا بهمون کمک کن۶ منم تو ابن سینا بار اول یه پسر داشتم انتقال دادمو منفی شد بار دوم سه تا پسر گرفت ولی سقط شد دیگه جنین ندارم میخوام برم مام از اول شروع کنم

دوستان من امروز بعدازظهر دچار خونریزی شدم. دکتر خودم که تعطیل بود. همسرم زنگ زد به اورژانس و بیمارستان و هر جوری بود رفتم اورژانس. اونجا اونقدر با من بد رفتار کردند چون کرونا دارم توقع داشتند اصلا نرم. آخرش هم یه دکتر بد اخلاق بعد دو ساعت آمد و کلی غر غر کرد و گفت هر چی هم شده باشه ما نمی تونیم کاری کنیم یا دارویی بهت بدیم. یه سونو شکمی کرد و گفت قلب بچه میزنه. همین رو گفت و بعد گفت پاشو برو خونه و اگه دردت زیاد بود مسکن بخور . هیچی واسه خونریزی نگفت و یا نداد.

من سمت راست رحمم درد میکنه، از دو روز پیش متوجه دردش شدم ولی چون هر روز مسکن میخورم به خاطر کرونا متوجه نشدم چقدر دردش شدیده. امروز فقط یکی مسکن خوردم که وقتی اثر مسکن رفت تازه فهمیدم دردش کم نیست.

حالا خودم میخوام آمپول پروژسترون رو دوتا کنم امشب و آسپرین رو قطع کنم. دوستان دکترا اینجا هیچ کمکی نمیکنتد خودم باید تصمیم بگیرم. دوستانی که تجربه مشابه دارید، من الان ۱۲ هفته و ۳ روزمه نظر شما چیه؟

سلام، من ماه بعد دوره ام شروع میشه ولی نمیدونم دکتر برام قراره چی بنویسن اگر نوشتن و تا اون موقع هنو ...

سلام

شما کجا میشینید؟

من اصفهان هستم

قربونت اگه براتون نوشت حتما بهم بگو

من را یه امپول دیگه نوشته برام ۸ میلیون هزینه ش

باید اونو بگیرم

سلام عزیزم خوبیم خدا رو شکر. ان شالله. دعا کنید الرزیش زودتر خوب بشه. بچم چقدر گریه کرد. دلآرا جونم. ...

ای‌جونم.نامدار‌باشه

انشالله‌آلرژیش‌هم‌زودخوب‌میشه.

بچهای‌امروزی‌آلرژی‌دارن‌اکثرا

خودت‌‌‌خوردخوراکت‌مراعات‌کن.بهترمیشه

اگه‌نشد.نتونستی

شیرخشک‌بده‌بهش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستان من امروز بعدازظهر دچار خونریزی شدم. دکتر خودم که تعطیل بود. همسرم زنگ زد به اورژانس و بیمارست ...

دوستم‌من‌تجربه‌ندارم

اما‌ازاکثردوستان‌‌شنیدم.دکتربهشون‌گفته‌بوده‌آمپول‌وشیاف

دوتابشه.آسپرین‌قطع‌بشه.آنوکسا‌داری‌قطع‌بشه

خودتم‌استراحت‌مطلق‌مطلق

این‌کارهابکن.تابتونی‌بری‌پیش‌دکترت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام

من چند ماه نی نی سایت نیومدم 

امروز چند تا از تایپیک ها را خوندم خیلی دلم گرفت

از ته دل برا کسایی که انتقال دادن آرزوی مثبت شدن میکنم

من دوبار انتقال دادم یه بار منفی شد دفه دوم خارج از رحم ینی بدترین چیز ممکن خیلی سختم شد

برج ۱۲ انتقال دادم 

عید زهر مار م شد 

افتادم دم دهن فامیل

الان هم دوباره باید برم تخمک کشی 

خدا به هممون رحم کنه 

اینجا که میام و این سختی ها را می شنوم میگم خدایا کجای بهشتت را مخصوص امثال ما قرار دادی

که این همه رنج را داریم تحمل میکنیم

دوستان من امروز بعدازظهر دچار خونریزی شدم. دکتر خودم که تعطیل بود. همسرم زنگ زد به اورژانس و بیمارست ...

ساروگیتم هفته13 خونریزی داشت مثل پریودی. رفت دکتر، بهش گفته بودن برای 4 روز، روزی دوتا آمپول پروژسترون تو یه سرنگ کنه و بزنه. البته اون آنوکسا و آسپرین نداره از هفته 8 آنوکسا براش قطع کردن. روزی دوتا شیاف استفاده می کرد و دوتا هم امپول پروژسترون. دکتر بهش گفته بود هر وقت خدای نکرده دچار خونریزی شدی از این آمپول بگیر و بزن. تازه برای اون سونو هم انجام ندادن

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام دوست جونیا دلم براتون قد نخودشده

سلام پروانه چطوری ؟ چه خبر ؟ نبودی ؟ خیلی به فکرت بودم‌

چیکارا کردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش