2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ممنون گلم که جواب دادی اره هر دو مال یه ازمایشگاهه. برا من روزی دو تا ویتامین دی هزار داده بودن. الب ...

کی میخوای پانکچر کنین شما ؟ حالا دکتر ببینه بهتون میگه که تاثیر داره یا نه . برای انتقال که حتما باید توی رنج نرمال باشه اگه بخواین فرش انتقال بدین باید اوکی بشه بعد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها برای من دعا کنید شنبه باید آزمایش بدم خیلی وضعیت سختی رو گذروندم ... دو بار پانکچر شدم سر ...

ان شاالله که باردار باشین 🤲🤲 هر دوبار بیمارستان بهمن انجام دادین؟ با کدوم دکتر؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا نگفتن؟ خوب این هارو که حتما باید بهت میگفتن، اگر شماره تماس داری بپرس یا اینکه دسترسی داری حضوری ...

ن واقعا نگفتن

نمیدونم باید ب کی زنگ بزنم🥲 ابن سینا پانچر شدم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مهتاب مهربون. ممنون از پیامت. خدا رو شکر از پیک شدید اولش کم شده اما همچنان گوش و گلو و سر درد ...

همین که به مرحله سرفه رسیده یعنی رو به بهبوده

ان شاء الله خوب خوب میشی 

نی نی هم خوبه خیالت راحت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چقدر مثل هميم  مشهد رفتم لباس خريدم براش كربلا رفتم خريدم  شب خواب ميبينم طول روز تو فكر ...

عزیزدلم منم ده سال این حرفا رو شنیدم به اضافه ی اینکه بچهاشونو ازم دور میکردن که چشمشون نزنم😔 خیلی گریه میکردم تمام عمرم به گریه گذشت ولی خدا تو اوج اوج ناامیدی دلمو شاد کرد نگران نباش یه روز یه جوری خوشحالت میکنه که نفهمی از کجا خوردی🥰🤲  توکل به خداکن خیلی بزرگه ❣

ممنون میدونی من دفعه قبلی خیلی ناامید بودم ومثبت شدم گاهی فکرمیکردم ازکجامعلوم مابتونیم بچه داربشیم ...

این انرژی مثبتی که میفرستی خیلی خوبه 

خدا  بهترشو برات کنار گذاشته

بزودی میاد تو بغلت

به امید خدا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من روز ۱۴ انتقال بتام ۱۱۰۰ بود  به جنسیتش ربطی داره؟ دختره یعنی🤩؟ بتای پایین می ...

عزیز دلم مبارکت باشه خیلی خیلی خوشحال شدم ان شالله به سلامتی و به بهترین نحو این دوران رو بدون هیچ مشکلی طی کنی و فرشته ات رو بغل بگیری 

جدا نگفتن؟ خوب این هارو که حتما باید بهت میگفتن، اگر شماره تماس داری بپرس یا اینکه دسترسی داری حضوری ...

راستی من حرکتام خیلی آهسته هست

چون کمو بیش درد دارم طبیعیه؟

دارو بهم داده با شیاف 

ولی از شیاف استفاده نمیکنم اذیت میشم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها برای من دعا کنید شنبه باید آزمایش بدم خیلی وضعیت سختی رو گذروندم ... دو بار پانکچر شدم سر ...

عزیزدلم ایشاا... ایندفعه مامان شدی اصلا به چیزای منفی فکر نکن همه ماها به نوعی مشکل داریم و یجورایی هم دردیم اما قرار نیست که همش نا امید باشیم ایشاا... ک ایندفعه مثبتی گلم

امید به خدا دوتامون مثبت بشیم دوشنبه باید برم آزمایش خون بدم میشه روز ۱۶ام من اهوازم مرکز مهزیار ا ...

عزیزدلم اصلا ناامید نشو مهزیار خیلی مرکز خوبیه جنین شناسشم دکتر حمادی یکی از معروفترینای اهوازه ایشاا... ک ایندفعه مثبت شدی

عزیز دلم مبارکت باشه خیلی خیلی خوشحال شدم ان شالله به سلامتی و به بهترین نحو این دوران رو بدون هیچ م ...

سلام قشنگم قربون دل مهربونت انشاالله که خدا دل همه ی منتظرا رو شاد کنه و دختر نازت و برات حفظ کنه🤲🥰