2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم ممنون از توضیحاتتون چقدر قیمت هاش نسبتا مناسب هست  گیر کردم والا دکتر خودم گفت بیا ...

هیسترو تو رویانم انجام میدن هزینش کمتر از اینه که میگین

من دکتر اشرفی میرم مطبشون و روزایی که مطب نیستن و موعد رفتنم هست برا دارو و ...،اگر رویان باشن میرم رویان

البته گاهی وقتی نیستن رویان جاشون خانم دکتر معدنی هستن که باهم هماهنگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم چند هفته ام.تازه ۱۵ انتقالم

اول اینکه مبارکه انشالله بسلامتی . عزیزم‌میتونی همه ی چیزایی رو که رعایت کردی بگی و اینکه داروهات و ویتامینات چی بوده قبل انتقال ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه.نمیدونم چی بدم بخوره تا هم کیفیت جنین بالاتر بره هم اینکه جنین پسر داشته باشیم

اون که دست خداست . ولی خب من پانکچر شدم‌فعلا تعیین جنسیت و انتقالو انجام ندادم. قبل پانکچر دکتر فرتیل من برای همسرم‌نوشت با اسپریژن . (البته اینا برای تقویته ربطی به جنسیت نداره ) . بعدگرمی خیییلی خورد خرماو زنجبیل و هل و دارچین .موز .عسل .چهار مغز و .... دیگه سپردیم بخدا . ببینیم چی میشه

من ۱۰ روزی ترشح داشتم،خیلی کم بود و فقط یکبار در روز. حالا قراره از فردا دوباره اسپرین رو شروع کنم، ...

من هم ترشح قهوه ای کم بود ولی هنوز داروهام کم نکرده چون‌گفت بخاطر ترشح داشتنم باید یه سونو دیگه بدم از سلامتشون مطمعن بشه بعد شروع میکنه به قط استرادیول 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممکنه بعدش خون بیاد اما اصلا فشار نده،دکتر به من کفت تو ۳۰ ثانیه مواد رو تزریق کن بعدش ۱۰ ثانیه بذار ...

عزیزم شما سونو قلب رفتی چند هفته هستی 

خیلیا اینجا لکه بینی داشتن . انشالله که قطع میشه 

به نظرت باید اسپرین قط میکرد؟ من کلا ۵ روز خیلی کم در حد کمرنگ بود با شیافی که اضافه کردم خداروشکر رفع شد 

عزیزم به سلامتی پانکچر شدی کی جواب تعیین جنسیتت میاد کجا انجام دادی

پان‌کچر شدم .‌تعدادشون کمه ۴ تاس . نه فعلا تعیین جنسیت نکرده دکتر میگه روز انتقال تعیین میکنم . نمیدونم چی میشه . دعا کن برام