2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
پان‌کچر شدم .‌تعدادشون کمه ۴ تاس . نه فعلا تعیین جنسیت نکرده دکتر میگه روز انتقال تعیین میکنم . نمید ...

ان شاالله جنین با کیفیت و جنسیتی که می خوای داشته باشی و بسلامتی انتقال بدی. کی ان شاالله انتقال میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله جنین با کیفیت و جنسیتی که می خوای داشته باشی و بسلامتی انتقال بدی. کی ان شاالله انتقال مید ...

مرسی فدات شم . منتطرم پریود شم احتمالا یکی دوماه دیگه  نمیدونم‌تو این ۴ تا باشه یا نه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی فدات شم . منتطرم پریود شم احتمالا یکی دوماه دیگه  نمیدونم‌تو این ۴ تا باشه یا نه

ان شاالله هست.من سری اول از ۵ جنین ۳ تا پسر بود انتقال دادم نشد.بار دوم ۴ تا که هر ۴ تا دختر بودن

یکبار پانکچر شدی ؟ سه تا رو باهم انتقال داد ؟

دو بار پانکچر شدم.بار اول ۵ تا جنین شد و ۳ تا پسر بود.دو تا انتقال دادن و سومی کیفیت نداشت گفتند فریز کنیم هم از بین میره.انتقال نگرفت.دوباره پانکچر شدم اینبار ۴ تا جنین شد.و الان باید بار سوم پانکچر بشم.

دو بار پانکچر شدم.بار اول ۵ تا جنین شد و ۳ تا پسر بود.دو تا انتقال دادن و سومی کیفیت نداشت گفتند فری ...

کجا انجام دادی ؟ قبل انتقال پردنیزولون و اسپرین داشتی ؟ چقدر حیف شده

خدای من خدای معجزه هاست . 
کجا انجام دادی ؟ قبل انتقال پردنیزولون و اسپرین داشتی ؟ چقدر حیف شده

نیکان پیش دکتر صالح پور انجام دادم.آسپرین و استرودیول ،دوفاستون و شیاف پروژسترون برای قبل انتقال داد

سلام دوستان من اردیبهشت ماه پانکچر شدم و جنین هم زیاد برام تشکیل شد الان چهارشنبه این هفته انتقال دارم مرکز مام انوکساپارین و پروژسترون و استرافن و چسب استرادیول استفاده میکنم انتقالم میشه روز نوزدهم پریود نگرانم صخامتم خیلی بالا نره احساس میکنم دیر وقت دادن اگر نکته ای هست قبل انتقال بهم بگین خیلی سختی کشیدم تو این راه بیماری زمینه ای دارم و داروها خیلی عوارض برام داشتن ممنون میشم از کمکتون