2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم واسه منم دعا کن ۲ آبان باید برم .اگه اینجوری حساب کنم ۲ آبان میشم شیش هفته و پنج روز.. تو واژ ...

حتما عزیزم میبینی قلب کوچیکشو به امید خدا 😍 

اره عزیزم من سونو ساک ۶ هفته رفتم واژینال بود 

بعد ۷ هفته برا قلب رفتم واژینال بود اونم 

۹ هفته لکه بینی داشتم رفتم استرس داشتم گفتم سونو کرد اونم واژینال بود 

هیچ ضرری نداره نگران نباش 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم من روز دوم انتقالم و دکترم بهم داده به راحتی پیدا کردم و کلا باید زیر جلدی تزریق بشه یا باز ...

ممنون عزیزم مال شما هم ۴۰۰۰ هزار هست ازین اماده ها؟ بار چندم انتقالی چرا انوکسا بهت دادن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام عزیزم سعی کن چپ و راست بزنی به من گفتن فقط چپ و راست بزن  من زاویه نود وارد میکنم اول پوست ...

من امروز اولی رو زدم واقعا بعدش درد داره الان همش شکمم درد میکنه انگار مال موادش هست

سلام خانمای که انوکسا میزنن میشه راهنمایی کنید . من نزدیک ۸ هفته هستم دکتر بهم گفته ۲۰ تا فعلا بزنم ...

سلام عزیزم میشه بگی دونه ای چند خریدی؟ اگه قیمت آزادش رو هم میدونی بگی بهم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

جفتی ۱۹۵ فک کنم والا ما الان تو شهرمون قحطی دارو اومده بود تمام داروخانه ها رو پرسیدم نداشتن هپارین ۵۰۰۰ بود ولی من دکترم انوکسا ۴۰۰۰ تو نسخه بود گفتم همونو بگیرم دیگه با پرس و جو گیرم اومد ۲۰ تا گرفتم ۱۹۰۰ اینا شد ازاد😥😥😥

اگه هپارین ۵۰۰۰ هزار میخای زن داداشم زایمان زودرس کرد خیلی ازشون مونده داره کمتر بهت میده واست میفرستشون اگه خاستی 

اگه هپارین ۵۰۰۰ هزار میخای زن داداشم زایمان زودرس کرد خیلی ازشون مونده داره کمتر بهت میده واست میفرس ...

نه عزیزم من خودم حدود ۶۰ تا ۴ هزار دارم فقط میخواستم ببینم چه قیمته عجیبه شانس شما کم پیدا شده. مرسی جواب دادی 

نه عزیزم من خودم حدود ۶۰ تا ۴ هزار دارم فقط میخواستم ببینم چه قیمته عجیبه شانس شما کم پیدا شده. مرسی ...

خودت استفاده میکنی ؟ اینجا داروی سرما خوردگی هم به زور میدن الان 

خودت استفاده میکنی ؟ اینجا داروی سرما خوردگی هم به زور میدن الان 

نه عزیزم دیگه لازمم نیست قبلا میزدم. ای بابا آدم استرس دارو هم بخواد بگیره دیگه بدتر. 

نه عزیزم دیگه لازمم نیست قبلا میزدم. ای بابا آدم استرس دارو هم بخواد بگیره دیگه بدتر. 

حالا اگه این ۲۰ تارو مصرف کردم باز دکتر گفت نیازه بزنم و باز اینجور بود که پیدا نکردم میتونی بهم بدیشون اگه خودت دیگه لازم نداری 

اون قطره هارو میدی درست میشه؟ ببین من تا الان بیدارم همش گریه من روزی پنج قطره پروکید پویا میدم ...

والا بچه من گریه هاش که برای کولیکه و دلدرد شه ساعت داره که یکیش قبل ظهره و یکیش هم ساعت ۱۰ شب به بعده البته الان یه ساعته که خوابیده معمولا هم تا صبح میخوابه بقیه گریه هاش بیشتر برای شیر و پوشک و ایناست..

والا من مجموعا روزی ۱۵ قطره کولیکز میدم ،، روزی ۷ قطره هم پدی لاکت میدم که چون پروبیوتیکِ خاصیت درمانی داره و زودتر بافت روده رو ترمیم میکنه باعث میشه دوره کولیک زودتر تموم بشه

من به بچه اولمم همینارو میدادم که خداروشکر دوماه و ده روزش شد کولیکش خوب شد دیگه امیدوارم برا این بچمم جواب بده

خیلی کم داری به بچت دارو میدی به نظرم حداقل باید روزی دو بار هر بار ۵ قطره بهش دارو بدی...

پروکید رو من سر بچه اولم دکتر براش نوشت روزی ۲ بار هر بار ۵ قطره ولی به بچه من جواب نداد

من خیلی دارو هارو امتحان کردم مث پروکید گرمیچر کولیف هیچکدوم فایده نداشت آخرش هم کولیکز و پدی لاکت دادم یکم بهتر از بقیه بود...

حتما به بچت پدی لاکت بده که زودتر رودش ترمیمشه از شر کولیک راحتشی

اون قطره هارو میدی درست میشه؟ ببین من تا الان بیدارم همش گریه من روزی پنج قطره پروکید پویا میدم ...

راستی غذاهایی که میخوریم هم خیلی موثره غذای نفخ دار بخوری پدرتو در میارن بچه ها البته من خیلی اهل رعایت نیستم به جز شیر همه چی میخورم ، پسر من ۳ روز پیش از صبح تا شب فقط گریه میکرد چون من عدس پلو خوردم‌ که زرشک هم داشت هم عدس هم زرشک نفخشون زیاده نباید خورد

سعی کن کمتر چیزای نفخ دار بخوری که بچه اذیت نشه

من چند روزه هر شب قبل خواب عرق نعنا میخورم خیلی خوبه نفخ شیرو میگیره...

من اصلا امیدی ندارم واسه باردار شدن ۶ساله منتظرم.‌‌‌هزینه ای وی اف هم ندارم کاش همه اینا یه خواب بود

بنظرم زودتر برای آی وی اف اقدام کنید انشالله باردار میشی

هزینه اش رو باید جور کنی با فروختن طلا یا گرفتن وام و...

برای ما هم همین سختیا بود ولی چاره ای نداشتیم

مرکز ناباروری ای که انتخاب می کنید خیلی مهمه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻