2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
خداروشكر كه همسرتون بهتر شدن  تا سه ماه اقدام ميكنم نشد ميرم اي وي اف  دلم داره ميتركه ا ...

ان شاالله که طبیعی میشی نشدی هم نگران نباش با ای وی اف میشی من خیلی دست دست کردم سه سال شد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من اصلا امیدی ندارم واسه باردار شدن ۶ساله منتظرم.‌‌‌هزینه ای وی اف هم ندارم کاش همه اینا یه خواب بود

خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ما گفتن 3 هفته بعد از جواب آز. سعی کن 6 هفته به بعد بری. اگه زودتر بری ممکنه هنوز قلبش تشکیل نشده ...

سلام دوستان

اره هفته ۷ به بعد تازه تو سونو قلب رو میتونن ببینن

هفته ۵ دکتر من گفت ساک بارداری هست ولی ۷ بیا که بتونم قلب رو ببینم

سلام شبتون بخیر.من امروز ازمایش دادم روز چهارده انتقال تیتر بتام ۱۲۱۶ بود.بعد از ۴ تا سقط خیلی امیدو ...

سلام. مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله که این دفعه این دوران رو بسلامتی و خوبی طی کنی. سعی کن به اتفاقات بد فکر نکنی. هر چند خیلی سخته. من خودم بعد هر بار که خدای نکرده برای یکی از بچه‌های اینجا اتفاقی میفته بلافاصله نگران میشم و همزاد پنداری می کنم. ولی به این نتیجه رسیدم که همه چیز رو باید به خدا سپرد نگرانی ما چیزی رو حل نمی کنه برعکس باعث میشه این دوران به سختی برامون بگذره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من اصلا امیدی ندارم واسه باردار شدن ۶ساله منتظرم.‌‌‌هزینه ای وی اف هم ندارم کاش همه اینا یه خواب بود

عزیزم

نا امید نباش

اگه بیمه تامین اجتماعی هستی و تهران زندگی میکنی

بیمارستان شریعتی ای وی اف انجام میدن با کمترین هزینه

و اتفاقا خیلییی ها نتیجه گرفتن

من ۴ مهر انتقال دادم دکترم گفت ۲ آبان برو سنو بده میترسم همش... اگه با تاریخ انتقالم حساب کنم ۲ آبا ...

اگه سونو واژینال بکنه تو شش هفته قلب تشکیل شده ولی شکمی بعید میدونم دیده بشه

اگه سونو واژینال بکنه تو شش هفته قلب تشکیل شده ولی شکمی بعید میدونم دیده بشه

شما واژینال انجام دادین؟

من هی تو تایپک ها میخونم واژینال اوایل بارداری خطرناکه...

نمیدونم حرف دکترم رو گوش کنم برم سنو یا بمونم دیرتر برم..

خدایااااااشکررررررررت 🤰👼🥰
شما واژینال انجام دادین؟ من هی تو تایپک ها میخونم واژینال اوایل بارداری خطرناکه... نمیدونم حرف دکت ...

من واژینال انجام دادم نمیدونم چی بگم عزیزم من از هفته پنج تا الان هر هفته سونو واژینال شدم چون هماتوم داشتم دکترم گفت هیچ ضرری برا جنین نداره 

تو هم هر چی دکترت گفته به همون اعتماد کن تو سایتا و اینور اونور بیشترش هیچ جنبه علمی نداره

خانم های باردار که میکرو انجام دادین اولین سنوتون که صدای قلب رو شنیدین چند هفته بود؟ و  سن ح ...

سلام عزیزم 

من ۷ هفته رفتم قلب تشکیل شده بود 

سن‌ بارداری سه هفته بعد انتقال میشه ۵ هفته و ۵ روز برا جنین بلاست برا جنین سه روزه میشه ۵ هفته و ۳ روز 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم  امروز آز دادم منفی شد دنیا رو سرم خراب شده خیلی امیدوار بودم

ایشالا دفه‌بعد‌ مثبت میشی من بار پنجم مثبت شدم امیدتو از دست نده ای وی اف متاسفانه همینه به خیلی چیزا بستگی داره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم  من ۷ هفته رفتم قلب تشکیل شده بود  سن‌ بارداری سه هفته بعد انتقال میشه ۵ هفته ...

عزیزم واسه منم دعا کن ۲ آبان باید برم .اگه اینجوری حساب کنم ۲ آبان میشم شیش هفته و پنج روز..

تو واژینال انجام دادی؟

خدایااااااشکررررررررت 🤰👼🥰