2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
نه مورفوژ 1بود تسه نکردن  الان میخواد تسه بشه

هیوا جون، خیلی از دکترا اصلا ویتامینه ها رو واسه مردها قبول ندارند ولی مصرفشون بی تاثیر هم نیست. ویتامین ها و قرص هایی که دوستان گفته بودند رو براش تهیه کنی خوبه، ضمن اینکه کمی ورزش کنه، از کمپرس یخ استفاده کنه،  تو خونه آزاد باشه و لباس زیر تنگ نپوشه با آب ولرم دوش بگیره و کلا غذاهای فست فود و کنسروی تعطیل. از همه مهمتر فکر آزاده، یعنی خیلی به این مسئله فکر نکنید و به خودتون استرس ندید. ان شااله دفعه دیگه به سلامتی جواب می گیرید و دلت شاد میشه.

همسر من هم آزمایش اولش مورفو ۱ و حرکت ۰ درصد بود. بعدش نزدیک ۱ سال همین چیزهایی که نوشتم به اضافه قرص های مختلف دادم بهش، بیچاره هیچی نمی گفت دیگه شد آستنواسپرمی شدید و همچنان مورفو۱ درصد. اما خدا خواست با همین شرایط من طبیعی باردار شدم.

نه دکتر گفت اصلا الان جنین به وزن گیری نیاز نداره جنین تو دو ماه. اخر وزن میگیره بعدم من چیزای سالم ...

اینجا هم وزن براشون مهمه. هر دفعه میرم دکترم، وزنم رو میگیرند و توی همون دفترچه (پاس مادر) مینویسند. بهم گفتند سعی کنم ماههای اول وزنم بالا نره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهتاب مهربون. ممنون از پیامت. خدا رو شکر از پیک شدید اولش کم شده اما همچنان گوش و گلو و سر درد ...

سلام باران جون بلا دور باشه عزیزم ان شاالله زودتر خوب میشی نگران نباش اگه شربت دیفن هیدرامین داری مثل اب نمک قرقره کن بچه ها میگفتن خیلی خوبه و بعد نشاسته رو مثل فرنی درست کن فقط شیرینش نکن بخور  میتونی یه فلاکس اب ولرمم کنارت بزاری تا سرفه ات میگیره بخوری تا سینه ات کم کم نرم بشه من خودم نشاسته خیلی زود خوبم کرد واقعا سینه رو آروم میکنه

سلام دوستان کسی که ندونه بارداره وخونریزی شدید کنه و ازمایش بتاش مثبت باشه امیدی به ادامه بارداری هس ...

سلام عزیزم ، بله که امید هست خودتو تقویت کن و بتا تو تکرار کن اگر خوب بالا بره حتما نی نیت سفت و محکم چسبیده و میمونه امیدتو از دست نده اصلا.

سلام باران جون بلا دور باشه عزیزم ان شاالله زودتر خوب میشی نگران نباش اگه شربت دیفن هیدرامین داری مث ...

ممنون هانی جون. دیفن هیدرامین که ندارم. دکتر هم فقط تلفنی باهام حرف زد و داروی خاصی بجز مسکن نداد.

اما خودم شستشوی بینی هر روز انجام میدم و آب نمک هر روز قرقره میکنم. آب هم فقط ولرم یا گرم میخورم. نشاسته رو حتما امروز امتحان میکنم مرسی که گفتی. 

سلام ١/٥ اقدام كردم  رفتم تحت نظر دكترم با سونو گفتن لتروزول و امپول بايد استفاده كنم دو دوره ...

عزیزم همه میدونیم چقدر سختی کشیدی چون تقریبا همه همدرد هستیم ، امیدتو اصلا از دست نده و همینطور قوی پیش برو . راستش شوهر من مشکلی نداشت برای همین تو این زمینه تجربه ای ندارم که بتونم کمکت بکنم. ولی زیاد دیدم نمونه های شما رو که بعد عمل باردار شدن . امیدوارم شما هم بعد از اولین اقدام باردار بشین.

اینجا هم وزن براشون مهمه. هر دفعه میرم دکترم، وزنم رو میگیرند و توی همون دفترچه (پاس مادر) مینویسند. ...

اره دکترم میگه تا چهار ماه نباید وزن اضافه کنی چون وزن جنین تا چهار ماه ۳۰۰گرمم نیس با جفت و محتویاتش

سلام مامانا واقدامی های عزیز  میشه هرکدوم تجربه ای از قرص استرادیوالرات دارین بهم بگین هرچی تا ...

من معمولا ۴-۵ روز بعد پریود میشم. ولی بدنا متفاوته خب. کاش دکتر برید بررسی بشه وضعیتتون و سونو کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما من روز ۱۱ انتقالم هست، دو تا جنین ۳ روزه واسم انتقال دادن، دیروز که روز ۱۰ ام بود ب ...

سلام عزیزم

منم امروز روز 11 انتقالم هست و دوتا جنین 3 روزه انتقال دادم!!!!!

اتفاقا ظهر بی بی زدم و منفی شد!!!!

دو روزه سردرد کلافه م کرده 

خدا خودش به ما نگاه کنه

شما علایمی داری؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام دوستان کسی که ندونه بارداره وخونریزی شدید کنه و ازمایش بتاش مثبت باشه امیدی به ادامه بارداری هس ...

فقط با سونو می شه فهمید

ایشالا که امیدی هست  

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
اره دکترم میگه تا چهار ماه نباید وزن اضافه کنی چون وزن جنین تا چهار ماه ۳۰۰گرمم نیس با جفت و محتویات ...

من الان ی هفتس رفتم تو پنج ماه ۳ کیلو اضافه کردم ینی زباده ؟ 

خب شکمم بزرگ شده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم ، بله که امید هست خودتو تقویت کن و بتا تو تکرار کن اگر خوب بالا بره حتما نی نیت سفت و محک ...

فداتشم عزیزدلم من خودم نبودم یه فامیل  خیلی نزدیک  بود که‌متاسفانه سقط شده 😔