2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
سلام دوستان کسی که ندونه بارداره وخونریزی شدید کنه و ازمایش بتاش مثبت باشه امیدی به ادامه بارداری هس ...

ممکنه هماتوم باشه باید بره دکتر و سونو شه و 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با سونو می شه فهمید ایشالا که امیدی هست    

اره عزیزم اتفاقا منم گفتم باسونومعلوم میشه چون همون موقع که سقط شده باشه بتاکه پایین نمیاد ،   دلم نیومد بگم بهشون ،  خونریزی شدید داشته بعدش میگفت کلا درداش تموم شده من حس میکردم سقط شده باشه 

سلام عزیزم منم امروز روز 11 انتقالم هست و دوتا جنین 3 روزه انتقال دادم!!!!!  اتفاقا ظهر بی بی ...

پس کاملا شبیه همیم

من تا دو روز پیش درد سمت رحم داشتم و یه مقدار تیر می کشید، ولی از دیروز تقریبا علائمی ندارم به غیر از یه مقدار خیلی کم سنگینی رحم

خدا بهمون صبر و تحمل بده😔

سلام ١/٥ اقدام كردم  رفتم تحت نظر دكترم با سونو گفتن لتروزول و امپول بايد استفاده كنم دو دوره ...

سلام عزیزم من تجربه خودمو میگم آزمایش اولیه ک همسرتون داد شاید آزمایش گاه معمولی بوده ک مشخص نشده مشکلتون بعد عمل واریکوسل سه تا شیش ممکنه بارداری طبیعی رخ بده تو این مدت سعی کن هم ب خودت هم ب شوهرت برسی بعدش زمانی ک دکتر مشخص میکنه دوباره همسرت بره تو همون مرکز آزمایش اسپرم بده ببینه بهتر شده یا نه همسره من واریکوسل دو طرف داشت عمل کردوضعیتش بهتر شد ولی کامل خوب نشد یعنی شما دوباره تحت نظر باشید ول نکنید ک همونجا دکتر اورولوژ پیشنهاد ای یو ای داد دو بار انجام دادم نشد  نخایت ای وی اف کردم ان شاالله که شما بعد از عمل همسرت همه چیزش امی شده باشه و طبیعی باردار شی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم من تجربه خودمو میگم آزمایش اولیه ک همسرتون داد شاید آزمایش گاه معمولی بوده ک مشخص نشده مش ...

خداروشكر كه همسرتون بهتر شدن 

تا سه ماه اقدام ميكنم نشد ميرم اي وي اف 

دلم داره ميتركه از غصه و درد 

پس کاملا شبیه همیم من تا دو روز پیش درد سمت رحم داشتم و یه مقدار تیر می کشید، ولی از دیروز تقریبا ع ...

الهی آمین

من علایمم زیاده ولی تاپیک رو خوندم فهمیدم همش برای دارو هاست!!!!!!!!!!!

اوایل کمر درد و پادرد داشتم فکر کنم برای تزریق hmg بود...

از قبلم آلرژی داشتم از قبل، از روز انتقالم آلرژیم تشدید شده همش عطسه می کنم

گاهی کمر درد دل درد دارم ولی ...

روز موعدمم درد تخمدان داشتم که گرفت و ول کرد!

دو روزه سردرد دارم ...

و جدیدا روی سینه هامم می خوابم درد می گیره اذیت می کنه

شکم شل شده  

یعنی علایمی نیست که بدن بیچاره من توهمی نداشته باشه  

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

بچه ها

برای من دعا کنید شنبه باید آزمایش بدم

خیلی وضعیت سختی رو گذروندم ...

دو بار پانکچر شدم

سری اول اصلا جنین شکل نگرفت

سری دومم فقط دوتا جنین شکل گرفت که گفتن فرش بذار...

یعنی، فقط همین شانس رو دارم

سنمم بالاست   

از حرف و حدیثا و گریه های بعدشم خسته شدم

الهی آمین من علایمم زیاده ولی تاپیک رو خوندم فهمیدم همش برای دارو هاست!!!!!!!!!!! اوایل کمر درد و ...

انشاالله که علایم برای مثبت شدن باشه، این همه درد و سختی و انتظار واقعا تحملش سخته

شما بار اوله انجام دادین؟

باید واسه آلرژی دارو می گرفتین چون من خودم هر وقت عطسه می کنم تمام زیر دلم و رحمم درد میگیره

انشاالله که علایم برای مثبت شدن باشه، این همه درد و سختی و انتظار واقعا تحملش سخته شما بار اوله انج ...

دو پانکچر داشتم این بار فقط  تا جنین ...

.الا نمی دونستم آلرژیم تشدید می شه

البته، دکتر آلرژیم  گفته بود بارداری تشدیدش می کنه، ولی من با خودم گفتم کو تا بارداری الان فقط انتقال دادم...

شما چطور؟اواین بارتونه؟

دو پانکچر داشتم این بار فقط  تا جنین ... .الا نمی دونستم آلرژیم تشدید می شه البته، دکتر آلرژی ...

من بار سومه😔 خیلی خستم از این پروسه واقعا نمی دونم اگر نگرفت چی کار کنم بعدش

دو بار انتقال منفی داشتم بعدش هیسترو انجام داد واسم، همش امید داشتم هیسترو کمک کنه و بگیره