2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
سلام همگی خوب باشید الهی✅✅✅✅✅✅✅✅ ی سوال داشتم اگه کسی میدونه ممنون میشم جوابمو بده من پارسال یعنی ...

تو یخچال بوده فک نکنم خراب شده باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه می بینم خیلیا از روز ۹ام نتیجه گرفتن، دیگه واقعا توانشو ندارم😔

خوب بستگی ب جنین هم داره جنین پنج روزه زودتر نشون میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
هیچی ازشانس من توانومالی گفتن مشکل داره رشدش هم دوسه هفته عقب بود.دعاکنیدبرام

عزیرم سن بارداریتم بالا بوده درکت میکنم خیلی سخته 😔😔

ولی نگران نباش قرار نیست دوباره تکرار بشه 

الان کدوم مرکز میری ؟ 

ایشالا دوباره باردار میشی صحیح سلامت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان کسی که ندونه بارداره وخونریزی شدید کنه و ازمایش بتاش مثبت باشه امیدی به ادامه بارداری هس ...

بله معلومه که امیدی هست عزیزم فقط باید سریعا به پزشک یا بیمارستان مراجعه کنه دارو بگیره و طبق تجربه بچه‌ها سعی کنه آب زیاد بخور ه و کمتر حرکت کنه عزیزم

بله معلومه که امیدی هست عزیزم فقط باید سریعا به پزشک یا بیمارستان مراجعه کنه دارو بگیره و طبق تجربه ...

الان بیمارستان بستریه و قراره یکم دیگه سونوانجام بدن خیلی امید دارن که بمونه ..یعنی تقریبا کل فامیلاشون فهمیدن که بارداره ایشالا امیدشون نا امید نشه .. استرس گرفتم حسابی

@باران31     سلام عزیزم متوجه شدم درگیر کرونا شدی؛ اوضاعت بهتر شده؟ خوبی؟ اصلا نگرا ...

سلام مهتاب مهربون. ممنون از پیامت. خدا رو شکر از پیک شدید اولش کم شده اما همچنان گوش و گلو و سر درد دارم. از دیروز سرفه هام خیلی شدیدتر شده، کل دیشب نتونستم بخوابم به خاطر سرفه های عمیق و زیر شکمم که به شدت درد میکنه. ان شااله خدا کمک کنه و فندقم قوی باشه و صدمه ایی نبینه.

سلام ١/٥ اقدام كردم 

رفتم تحت نظر دكترم با سونو گفتن لتروزول و امپول بايد استفاده كنم دو دوره استفاده كردم و نشد رفتم تحت نظر ي ماما قبلشم عكس رنگي دادم خوب بود و همسرم آز داد و گفتن خوبه 

ماما بهم گفتن حركت اسپرم رو ب جلو همسرتون كمه و مكمل دادن و خودمم اينوفوليك كو أنزيم استفاده كردم و لتروزول و امپول در سه دوره ديگه  و هميشه بين ٢ تا ٤ فوليكول غالب داشتم و نشد بازم رفتم پيش دكتر قبليم گفتم ماما گفته حركت رو ب جلو اسپرم كمه گفت من دارم ميبينم خوبه و چون چند دوره داروگرفتي نشد بريم براي اي يو اي 

بيمارستان لاله انجام دادم و منفي شد گفتن وقت از دست نده برو اي وي اف 

رفتم مركز مام تحت نظر دكتر قاضي مير سعيد اونجا گفتن براي اتاق عمل نياز ب دستور دكتر ارولوژ دارن و بعد از سونو و آز گفتن واريكوسل شديد دو طرفه داره 

هم خودم هم همسرم داريم مكمل استفاده ميكنيم و ايشون هفت روزه عمل كرده 

دكتراطرج گفتن بعد اين عمل شاني اقدام طبيعيتون تا ٥٠ درصد افزايش پيدا ميكنه اگر خانم مشكلي نداشته باشه ك منم با دارو فوليكولم غالب ميشه  ، بعد ده روز بايد بريم هم بخيه هاش بكشن هم بگن كي ميتونم اقدام كنم 

اينايي ك گفتم شد ٢٠ تا خط. ولي براي من ي عمر گذشت توروخدا اگر كسي بعد از عمل نتيجه گرفته بگه 

خدا چراغ دلتون هميشه روشن نگه داره