2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
بدن تا بدن متفاوته اصلش میگن چهارده روز ولی بعضی ها پنج شیش روزه از بدنشون میره بعضی ها چهارده روز ب ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

نی نی ها چطورن😍

میگم از چن هفته باید تکونای نی نی رو حس کرد ؟ 

من ۱۷ هفتم هنوز خبری نیس 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم انشالا سالم بغل بگیریش 🥰 برا ی ما منتظرا هم دعا کن🥲 ببخشید شرایط تخمک اهدایی چط ...

کلی نوشتم ارسال نشد تیکه تیکه می نویسم

متولد ۶۸ عزیزم

هر بار باداری نهایتا ماه سوم اقدام بادار می شدم ولی قلب تشکیل نمی شد.بار اخر ساک حتملگی دفرمه بود

شادی صدام کنید

مام گفت با تخمک خودت دیگه ای وی اف نمی کنیم چون حتی اگه مثبت بشه باز جنین رشد نمی کنه در نهایت پیسنهاد تخمک اهدایی دادند

از نظر روانی مشکلی نداشتیم با ابن موضوع

تو سایت مرکز مشخصات مون وارد کردیم چند وقت بعد تماس گرفتند اون خانم محترم خرداد پانکچر شدند ما ندیدمشون

تماس گرفتند رفتیم یه سری برگه وکاغذ امضا کردیم همسرم کارشون انجام دادند یه روزم رفتیم کارت جنین گرفتیم وبعد هم که وارد سیکل انتقال شدم

شادی صدام کنید
مام گفت با تخمک خودت دیگه ای وی اف نمی کنیم چون حتی اگه مثبت بشه باز جنین رشد نمی کنه در نهایت پیسنه ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا به سلامت بغل بگیری 😍🤲

با کدوم دکتر بودی ؟ 

منم مام بودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام من اسفند ۹۷ یک بار پانکچر شدم همون اسفند ماه انتقال فِرش دادم منفی شد دوباره خرداد ۹۸ بعد هیستروسکوپی دوباره انتقال دادم بازم منفی شد که بعدش کلا منصرف شدم امسال دوباره با تغییر پزشکم مجددا شروع کردم که بعد دادن آزمایش ایمنی قرص پردنیزولون برام تجویز کردن الانم هم روز ۱۲ انتقالم

سلام خانوما وقت بخیر  ممکنه راهنماییم کنید؟؟ برای تقویت تخمدان کوانزیم کیوتن خوبه؟؟یاژل رویال ...

عزیزم من کلی دارو‌خوردم ولی متاسفانه اثر خاصی ندیدم...

به نظرم باید فاکتورای دیگه ای مهم تر باشن

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام وقتتون بخیر  روز ۱۲ انتقال هستم امروز یکم علایم پریودی دارم الا هم این ۱۲ روز لکه بینی ...

سلام عزیزم 

ایشالا که خیره😍

نزدیک آزمایشت هستی، بی بی چک نزدی؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام وقتتون بخیر  روز ۱۲ انتقال هستم امروز یکم علایم پریودی دارم الا هم این ۱۲ روز لکه بینی ...

سلام عزیزم جنینات بلاست بودن ؟ همه لکه بینی ندارن اما درد پریودی ممکنه از علائم بارداری باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی ؟  نی نی ها چطورن😍 میگم از چن هفته باید تکونای نی نی رو حس کرد ؟  ...

سلام عزیزم خودت چطوری ما ک خوبیم .

تا ۲۰هفتگی هم میشه بستگی ب جفت و اینا هم داره الان حس حباب ترکیدن نداری ؟ مثلا حس نبض  جفت قدامی زودتر حس میشه حالا هنوزم وقت داری

اره یادمه اولین بار که این ازمایشو دادم 600 بود با دارو رسید زیر 20. ولی نمیدونم رو پانکچر اثر داره ...

احتمالا همزمان دارو بدن ان شاالله که هر چی خیره برات پیش بیاد