2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادمه چند سال قبل که پانکچر شدم و انتقالم فرش بود بعد پنج روز بی بی چکم منفی بود 

یعنی آمپولش،پنج‌روز هم در بدن اثر کاذب نداره درسته؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
یعنی آمپولش،پنج‌روز هم در بدن اثر کاذب نداره درسته؟

اره عزیزم امپوله دیگه قرص که نیس 

برا من اینجوری بود حالا امکان داره بدن با بدن واکنشش متفاوت باشه ولی چیزی که مهمه جای اگه امپول هم زده باشی بی بی چک دو روز پشت سر هم بزاری مشخص میشه اگه روز بعد پررنگ تر شه مثبته اگه کم رنگ شه یعنی اثر امپوله و داره از بین میره ولی معمولا همون پنج شش روز میمونه

ممنونم دوستای گلم هنوز باورم نمیشه انشاا...قسمت تمام چشک انتظارها

خیلی مبارکه داستان اینهمه سال سختی کشیدنتو خوندم از ته قلبم میخوام این‌دوران بهترین دوران زندگیت باشه جوری که بشوره ببره همه ناراحتی هایی که تحمل کردی. از خدا میخوام یه جفت دوقلو مثل دوقلوهای وروجک من بهت بده که فرصت سر خاروندن نداشته باشی 😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
خیلی مبارکه داستان اینهمه سال سختی کشیدنتو خوندم از ته قلبم میخوام این‌دوران بهترین دوران زندگیت باش ...

ممنونم از دعای قشنگ تون .خدا بچه هاتون براتون حفظ کنه

شادی صدام کنید

سلام دوستان 

خوشحالم سایت دوباره برقرار شده 

ایشالا پر از خبرای خوب باشه 

اونایی که انتقال دادن مثبت بشن 

و باردارا سلامت نی نی شونو بغل بگیرن 🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها کسی می دونه از آمپول hcg چند روز باید بگذره تا بی بی چک بزنیم؟

بدن تا بدن متفاوته اصلش میگن چهارده روز ولی بعضی ها پنج شیش روزه از بدنشون میره بعضی ها چهارده روز بعضی ها سه روز

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستای گلم روز یازدهم انتقالم دلم طاقت نیاورد این وقت صبح پاشدم زدم دکترم گفته بود از روز ده می تونی ...

سلام عزیزم مبارکت باشه لذتشو ببری عزیزم ان شالله مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی لطفا برای ما منتظران دعا کن اگر فرصت کردی کارهای قبل انتقال و بعد انتقالتو بگو جنین ها بلاست بودن؟مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزم انشاالله 😍 شما همسرتونم مشکل داشت؟ من همسرم کم تحرکی داره برای همین کلا میترسم جنین تشکی ...

سلام عزیزم خوبی یشد زنگ زدی چنتا جنین داشتی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شالله که خوش خبر بیای و همه جنین عالی شده باشن و با اولین انتقالت مثبت بشی  عزیزم

مرسی عزیزدلم،انشاالله به دعای شما دوستای گلم خوش خبر بیام😘 ولی خیلی دلشوره دارم،دل تو دلم نیست،ساعتم نمیگذره اصلا🤦🏻‍♀️

هر دوتا رو توی یه آزمایشگاه انجام داده بودی ؟ من نمیدونم پرولاکتین برای پانکچر تاثیر داره یا نه ولی ...

ممنون گلم که جواب دادی اره هر دو مال یه ازمایشگاهه. برا من روزی دو تا ویتامین دی هزار داده بودن. البته از دیروز تموم شده اونم. منتظرم استرادیول تموم بشه پریود شم برم ببینم دکتر چی میگه. امیدوارم پرولاکتین رو پانکچر اثر نداشته باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱