2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045288 بازدید | 684449 پست

سلام منم اینجا تجربه م رو از ای وی اف میذارم امیدوارم به کارتون بیاد

اول از همه اینکه اصلا دنبال علائم نباشین چون بدن هر کی متفاوته و فقط مثل من استرس الکی به خودتون میدین

من با وجود اندومتریوز دوطرفه و تنبلی تخمدان شدید به خواست خدا بار اول مثبت شد از روز اول انتقال هر روز یه استکان شیرسویا یه استکان جوانه گندم پودر شده که بهش آرد سهن هم میگن و خودم درست کرده بودم و یه استکان نشاسته میخوردم حتی نمیشستم برای آب خوردن هم خوابیده با نی اب میخوردم که اصلا نیازی نیست این کار انجام بدین خودم زیاد استرس داشتم 

تو مقاله های زیادی خونده بودم گوشت قرمز مصرف نشه شانس ای وی اف بالا میبره و ۱۴روز فقط غذام آبگوشت مرغ اونم بدون هیچ حبوباتی و سوپ بود...بقیه رو الان براتون مینویسم

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

سلام دوستان من هفته ی ۴ انتقال جنینم بتام بالا بود ۱۰۰۰

امکان دوقلویی هست؟

خیلی حالت تهوع دارم هما میگن چقدر زود شروع شده 

سه تا انتقال دادم

کسی بوده اینجوری روز ۱۴ بتاش ۱۰۰۰ باشه و دوقلو باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم اینجا تجربه م رو از ای وی اف میذارم امیدوارم به کارتون بیاد اول از همه اینکه اصلا دنبال عل ...

سلام عزیزم چه جالب منم دفعه ی اول مثبت شدم و دقیقا برعکس کارای تورو انجام دادم از روز اول همش گوشت قرمز خوردم مرغ کمتر و اصلا شیر سویا و این چیزام نخوردم هروز میرفتم درمانگاه امپول میزدم که دور بود از خونه 😅

انشاالله که نی نی گلت و خدا حفظ کنه التماس دعا

عزیزم من سونو جمعه که رفتم استرادیولم رو قطع کرد و شیافم رو نصف کرد تا هفته دیگه که باید برم هم سونو ...

چند تا استرادیول میخوردی یهو کامل قط کرد .ایشالا همه چی به خوبی واست پیش بره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان من هفته ی ۴ انتقال جنینم بتام بالا بود ۱۰۰۰ امکان دوقلویی هست؟ خیلی حالت تهوع دارم هما ...

من ۱۲۷۰ بود دوقلو هستن ایشالا که خیره واستون کی میری سونو ؟ شما بچه اولتون هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام وقتتون بخیر  روز ۱۲ انتقال هستم امروز یکم علایم پریودی دارم الا هم این ۱۲ روز لکه بینی ...

عزیزم منم اصلا به هیچ وجه حتی ذره ی درد پریود نداشتم ولی مثبت شدم نگران نباش

سلام عزیزم خودت چطوری ما ک خوبیم . تا ۲۰هفتگی هم میشه بستگی ب جفت و اینا هم داره الان حس حباب ترکید ...

خداروشکر غزیزم 😍😍😍

حس حباب و نبض دارم ولی خیلی نمیتونم تشخیص بدم 🥲

بعد اینکه حس میکنم خودشو سفت میکنه وقتایی که دراز کشیدم 

۱۵ هفته رفتم سونو حرکتش خوب بود ولی اتفاقا بهمگفت چون نوشته جفت قدامیه دیرتر حس میکنی اینطور نیس ینی ؟ 

بعد طول سرویکس نوشته ۳۱ خوبه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..