2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
مرسی عزیزدلم،انشاالله به دعای شما دوستای گلم خوش خبر بیام😘 ولی خیلی دلشوره دارم،دل تو دلم نیست،ساعت ...

حق داری طبیعیه عزیزم سعی کن خودتو مشغول کنی عزیزم.نگران نباش ان شالله خیره .

هر دوتا رو توی یه آزمایشگاه انجام داده بودی ؟ من نمیدونم پرولاکتین برای پانکچر تاثیر داره یا نه ولی ...

الان تو نت میخوندم درمان با استروژن پرولاکتین رو بالا میبره. استرادیول هم استروژنه دیگه نه؟ امکان داره ینی جواب ازمایشم کاذب باشه؟ و همچنین استرس. تو ازمایشگاه ی اتفاقی افتاد قبل نمونه گیری ک من شدید استرس گرفتم ولی تا نمونه گیزی انجام بشه اروم شده بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو میدن بهت زود میاد پایین نگران نباش 

اره یادمه اولین بار که این ازمایشو دادم 600 بود با دارو رسید زیر 20. ولی نمیدونم رو پانکچر اثر داره و دوباره عقب میفته یا نه هم زمان دارو بدن. دیگه توکل ب خدا. ممنونم عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

محلا جان ممنونم از تبریک ات من راستش کار خاصی نکردم اول اینکه من با تخمک اهدایی باردار شدم.چهارشنبه باید ازمایش خون بدم.قبل وبعدش هیچی واقعا نه تغذیه نه هیچ کار دیگه ای.

نقطه ضغف من تو باداری های قبلی استرس 

سعی کردم هر طور شده مدیریت اش کنم این دو هفته هم خوب گذشت

استراحت مطلق نکردم خودم غذا می پزم ظرف می شورم وداروهام می خورم.کلا تو خونه می چرخم ولی بیرون جز برای امپول زدن نمی رم پله وخم وراست شدن رعایت می کنم.

امروزم بعد از ده روز در حد ۵ دقیقه با اب ولرم رفتم حموم.

شادی صدام کنید
دوستای گلم روز یازدهم انتقالم دلم طاقت نیاورد این وقت صبح پاشدم زدم دکترم گفته بود از روز ده می تونی ...

ااااای جااااانم. مبااااااااااارکه  

پرولاکتین بیشتر به انتقال ربط داره چون‌با پرولاکتین بالا بچه‌سقط میشه فکر نمیکنم‌به پانکچر ربط داشته ...

ان شاالله ک همین طور باشه . ممنونم گلم.

اره همه رو رعایت کرده بودم فقط تو ازمایشگاه اتفاقی افتاد که استرس گرفتم نمیدونم اون چقد موثره. و الان دیدم درمان با استروژن بالا میبردش. منم 5 روز بود استرادیول میخوردم. نمیدونم شاید قبلش باید میرفتم. ولی از ازمایشگاه ک پرسیدک گف روزش مهم نیس

ببخشید چه قدر هزینه اهدایی شد و چه قدر طول کشید 

هزینه ها حدود ۵۰ 

ما بعد از تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ به مرکز گفتیم برامون مورد مناسب پیدا کنند

خرداد پانکچرانجاک شد تیر داروهام شروع کردم یه هفته قبل انتقال امیکرون گرفتم کنسل شد ماه دوم عفونت گرفنم‌کنسل شد در نهایت ۷ مهر انتقال  دادم 

شادی صدام کنید
محلا جان ممنونم از تبریک ات من راستش کار خاصی نکردم اول اینکه من با تخمک اهدایی باردار شدم.چهارشنبه ...

قربانت گلم . مرسی عزیزم وقت گذاشتی خدا را شکر که نتیجه گرفتی ان شالله بسلامتی بغل بگیری و لذت ببری عزیزم. همیشه شاد باشی .

قربانت گلم . مرسی عزیزم وقت گذاشتی خدا را شکر که نتیجه گرفتی ان شالله بسلامتی بغل بگیری و لذت ببری ع ...

ممنونم عزیزم تا ازمایش خون

سونوی قلب چقدر استرس پیش رو دارم

شادی صدام کنید
ممنونم عزیزم تا ازمایش خون سونوی قلب چقدر استرس پیش رو دارم

مبارک باشه عزیزم انشالا سالم بغل بگیریش 🥰

برا ی ما منتظرا هم دعا کن🥲

ببخشید شرایط تخمک اهدایی چطوریه ینی شما تخمک اصلا نداشتید و سنتون بالاس؟

الان تو نت میخوندم درمان با استروژن پرولاکتین رو بالا میبره. استرادیول هم استروژنه دیگه نه؟ امکان دا ...

سلام عزیزم بله درسته استرادیول استروژنه . با این تفاسیر منم که این همه برای ضخامت استرادیول استفاده کردم باید برم چک کنم .ان شالله که اکی میشه عزیزم فقط باید پیگیری کنی .