2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
من آی وی اف هستم میکرو نیستم با هم فرق داره دیگه درسته؟،من نمیدونم چرا بدنم به داروها خوب جواب نداد ...

نگران نباش حتما دکتر با توجه به شرایطت صلاح دونسته ای وی اف کنی منم ای وی اف کردم میکرو نکردم 

۷تا تخمک کم نیس عزیزم گفتم مهم کیفیت تخمک هاته من ۹تا داشتم شش تا بلاست شد ولی ی خانمی با من بود ۲۲ تا داشت فقط سه تا بلاست شد 

فردا باید زنگ بزنم برای تشکیل جنین خیلی نگرانم،خیلی دلشوره دارم،چون فقط ۷ تا تخمک داشتم🥺 یه کم دلدا ...

نگران نباش عزیزم،باید خدا بخواد.

خیلیا بودن که با یه دونه جنین مثبت شدن و خیلیام بودن با چند بسته جنین آخرشم بی‌نصیب موندن.

پس به اینکه چندتا تخمک داشتی فکر نکن،اصلا شاید هر هفت تاشم جنین بشه.مگه نبودن کسایی که فراوون تخمک داشتن اما یکی دوتا جنین بیشتر نشده.

انشالله که ترکیب تخمک و اسپرم بهترین جنینا باشه😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش حتما دکتر با توجه به شرایطت صلاح دونسته ای وی اف کنی منم ای وی اف کردم میکرو نکردم  ...

مرسی عزیزم دلگرمم کردی،از صبح استرس دارم و نگرانم،انشاالله به دعای شما دوستای خوبم فردا دلم شاد شه😍😘

نگران نباش عزیزم،باید خدا بخواد. خیلیا بودن که با یه دونه جنین مثبت شدن و خیلیام بودن با چند بسته ج ...

مرسی عزیزدلم،واقعا با حرفاتون دلگرمم کردید،استرسم برطرف شد،برام دعا کنید فردا دلم شاد بشه😘❤️

سلام بچه ها امزوز رفتم سونو صدای قلب قندکم رو شنیدم ،خدا قسمت همه چشم انتظارا بکنه این لحظه رو مرسی ...

چه خبری بهتر از این😍😍😍برات بمونه عزیزم،دعا کن منم هفته دیگه همین پیامو بذارم❤️❤️❤️

سلام بچه ها امزوز رفتم سونو صدای قلب قندکم رو شنیدم ،خدا قسمت همه چشم انتظارا بکنه این لحظه رو مرسی ...

مبارکه عزیزم.خدا برات نگهش داره سالیان سااااااااااااااااال

برای ما هم دعا کن به این روزها برسیم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
دوستان امروز تست کرونام متاسفانه مثبت شد. توی این سه سال خیلی مراقب بودم و هیچوقت کرونا نگرفته بودم. ...

سلام عزیزم اصلاااا  نگران نباش. دوست منم کرونا گرفت  جوری که یه هفته زیر اکسیژن بود تو خونه ولی شکر خدا الان دختر خوشگلش ی سالشه. ان شاالله شمام زودی خوب میشی. مراقبت کن مایعات زیاد بخور ولی نگران نباش.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم که تایپ کردی  از خدا میخوام زود زود مامان دو قلوهای سالم و صالح بشی

ممنوووونم عزیزم. ان شاالله همچنین برای شما  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فردا باید زنگ بزنم برای تشکیل جنین خیلی نگرانم،خیلی دلشوره دارم،چون فقط ۷ تا تخمک داشتم🥺 یه کم دلدا ...

7 تا خیلی هم خوبه ان شاالله هر 7 تا جنین بشین. و با همون انتقال اول مامان بشی

بچه ها من امروز جواب ازمایش پرولاکتین و ویتامین دی رو گرفتم . هنگ هنگم. مگه میشه؟ من خرداد هر دو رو ازمایش داده بودم پرولاکتین 10 بود و ویتامین دی 28

الان پرولاکتین شده بالای هزار و ویتامین دی 17 (در حالیکه من روزانه ویتامین دی رو دارم) 

الان ممکنه بخاطر پرولاکتین سیکل پانکچر رو شروع نکنن؟ یا ربطی بهش نداره؟