2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تو چه مرحله ای هستی کدوم دکتر میری؟

من قبلا دوبار پانکچر شدم بی نتیجه بود چون‌ذخیره ام پایینه ، برای بار سوم میخوام پانکچر شم با پریسا مصطفایی توی رویان ، البته دوبار قبل دکترای دیگه ‌رفتم‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من قبلا دوبار پانکچر شدم بی نتیجه بود چون‌ذخیره ام پایینه ، برای بار سوم میخوام پانکچر شم با پریسا م ...

انشالله که ایندفعه نتیجه میگیرید 

از رویان راضی هستید ؟ هزینه هاش چجوری هست؟

دوستان امروز تست کرونام متاسفانه مثبت شد. توی این سه سال خیلی مراقب بودم و هیچوقت کرونا نگرفته بودم. حالا توی بارداری مبتلا شدم.😭

سردرد و گلو درد و گوش درد دارم، کسی بوده توی بارداری مبتلا شده باشه؟ به من بگید لطفا که  اتفاقی واسه فندقم نمی افته.  دارو هم که نمیتونم بخورم درسته؟

دوستان امروز تست کرونام متاسفانه مثبت شد. توی این سه سال خیلی مراقب بودم و هیچوقت کرونا نگرفته بودم. ...

سلام عزیزم بلا دور باشه ازت 

من یکی از دوستام تو بارداری گرفت و فقط مایعات زیاد خورد و قرص استامینوفن خداروشکر فندقشم سالم به دنیا اومد

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

وااای هیوا جانم 

خدا ب دلت صبر بده عزیز دلم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نه عزیزم اینایی که گفتم پروژسترون بود شش صبح و ده شب میزدم  انوکسا تازه چهل روز میزنم که عصرها ...

عزیزم من دندونمو عصب کشی کردم .ازمایش پرولاکتین و تیروئیدم دارم . به نطرتون باهم‌تداخل ندارن ؟ چند روز باید فاصله داشته باشن  با عصب کشی ؟ فکرم درگیره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه متاسفانه تو سونو فقط میگفتن رحم اکوژنه و سه خطیش از بین رفته و سیکلم کنسل میشد بعد کنسلی دوم هیست ...

ممنونم که تایپ کردی 

از خدا میخوام زود زود مامان دو قلوهای سالم و صالح بشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من از سال ۹۷ جز این تاپیک بودم و هستم، شما هم سرتون به کار خودتون باشه و به شما ارتباطی نداره که بخو ...

عزیزم اگه به خاطر این حرفا تاپیک بسته بشه به ماها ربطی نداره بنظرت؟؟؟؟؟!!!

من قبلا دوبار پانکچر شدم بی نتیجه بود چون‌ذخیره ام پایینه ، برای بار سوم میخوام پانکچر شم با پریسا م ...

منم شهریور پانکچر شدم جنین تشکیل نشد ذخیرم پایینه الان دارم اووبوست می خورم شما راه حلی براش پیدا کردی فاصله دوتا پانکچر باید چقدر باشه

عزیزم منم دقیقا همین مشکل رو دارم .لطفا اگر جواب گرفتید همینجا اطلاع بدین .ذخیره شما چنده ؟

من دو دهم هستم اندو عمل کردم