2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045336 بازدید | 684459 پست
7 تا خیلی هم خوبه ان شاالله هر 7 تا جنین بشین. و با همون انتقال اول مامان بشی

مرسی عزیزم از دلگرمی که دادی،لبخند نشست رو لبم تا پیامتو خوندم،انشاالله با دعای شما دوستای خوبم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خبری بهتر از این😍😍😍برات بمونه عزیزم،دعا کن منم هفته دیگه همین پیامو بذارم❤️❤️❤️

حتما دعا میکنم برات ،بچه های اینجا خیلی برام دعا کردن منم برات دعا میکنم ،ک دعای دیگران درحق ادم خیلی بهتر براورده میشه

ان شاءالله🤲ممنون عزیزدلم امیدوتوکل بخدا، باشه فردا نوبت دکتر دارم ازشون میپرسم حتما انشاالله هر چ ...

ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم خدا حفظت کنه .  پیامتو تازه دیدم متاسفانه دوماه پیش انتقالم منفی شد دیگه بعد از دوبا ...

خیلی متاسفم 😔 ان شاالله خدا بزودی دلت رو شاد کنه و طبیعی باردار بشی و  نیازی به هزینه کردن نداشته باشی .🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان امروز تست کرونام متاسفانه مثبت شد. توی این سه سال خیلی مراقب بودم و هیچوقت کرونا نگرفته بودم. ...

بلا بدور باشه ان شاالله استرس نداشته باش برای نی نی اتفاقی نمیافته 😍 من یکی از اقوامم توی دوران بارداری کرونا دلتا رو گرفت و گل پسرش صحیح و سلامت  😍

🦋🦋🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوماه پیش انتقال منفی داشتم پریود اول ۴ روز بعد از قطع داروها پریود شدم ...

به نظر من برین دکتر شاید نیاز باشه سونویی ،آزمایشی چیزی انجام بدین 

بچه ها من امروز جواب ازمایش پرولاکتین و ویتامین دی رو گرفتم . هنگ هنگم. مگه میشه؟ من خرداد هر دو رو ...

هر دوتا رو توی یه آزمایشگاه انجام داده بودی ؟ من نمیدونم پرولاکتین برای پانکچر تاثیر داره یا نه ولی برای انتقال میدونم که موثر مانع بارداری میشه .ولی نگران نباش با دارو پایین میاد .ویتامین دی ۵۰۰۰ بخور .یکماه هر هفته بخور و از ماه بعد هر ماه یکی اینو دکترم گفته بود .ولی من هر ماه دوتا میخودم بعضی وقتها هر هفته رو ادامه میدادم 

سلام بچه ها امزوز رفتم سونو صدای قلب قندکم رو شنیدم ،خدا قسمت همه چشم انتظارا بکنه این لحظه رو مرسی ...

مبارک باشه .ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه 😍😍