2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست
من فقط یک بار ۱۵ تاhmgزدم ۵ روز چون هیچ تخمکی نبود کنسل شد 

برای ۵ روز ۱۵ تا hmg زیاده دیگه منم بار اول دوز داروهامو‌ زیاد دادن نتیجه افتضاح بود 

برای ذخیره پایین دارو با دوز پایین جواب میده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من فقط یک بار ۱۵ تاhmgزدم ۵ روز چون هیچ تخمکی نبود کنسل شد 

فک نکنم اصلا هیچ کس این قدر ذخیره پایین داشته باشه مثل من .

احتمالا هیچ کاری نتونن انجام بدن .حالا میخوام برم  ابن سینا ببینم چی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیذوز رفتم ان تی ولی رشد بچه تو هشت هفته و پنج روز متوقف شده بود الان 25روزه که تو رح ...

هیوا جونم😔😔😔خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد😭عزیزم خدا بهترینارو قسمتت کنه😔😔

خداياشكرت....❤️ 
دکتر من‌میگفت چون بعد از پانکچر تخمدانا فعال میشن خیلیا بعد پانکچر باردار میشن ولی وقتی اسپرم‌ضعیفه ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت منم معمولا بدون دارو یه دونه فولیکول و دارم دارو رو منم اثر نداره

@rahas7731s     سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم .امیدوارم اگه باردار هست ...

مرسی عزیزم خدا حفظت کنه .  پیامتو تازه دیدم متاسفانه دوماه پیش انتقالم منفی شد دیگه بعد از دوبار پانکچر نه هزینشو داریم نه از لحاظ روحی و جسمی اوکی هستیم برای همین بیخیال بچه شدیم فعلا تا ببینیم خدا چی میخاد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوماه پیش انتقال منفی داشتم پریود اول ۴ روز بعد از قطع داروها پریود شدم الان ۲۸ شهریور باید دوباره پریود میشدم ولی الان ۲۰ روزه عقب انداختم بی بی چک هم زدم منفی بود رفتم دوتا پرژسترون زدم الام ۵ روزه ولی بازم هنوز نشدم 😭😭😭 خیلی فشار رومه کمرم و سمت چپ رحمم خیلی درد دارم تیر کشیدن سینه هم دارم ولی نمیشم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
🦋🦋🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوماه پیش انتقال منفی داشتم پریود اول ۴ روز بعد از قطع داروها پریود شدم ...

کسی نیست منو راهنمایی کنه😔😔😔

🦋🦋🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوماه پیش انتقال منفی داشتم پریود اول ۴ روز بعد از قطع داروها پریود شدم ...

سلام عزیزم 

حتما باید توس متخصص ویزیت بشی

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

سلام دوستان. ساروگیتم هفته پیش ان تی داده دکتر گفته همه چیز خوبه حالا میگه از دیروز عصر  مثل پریودی خونریزی داره البته امروز حالت لکه بینی داشته رفته دکتر بهش آمپول پروژسترون دادن گفتن 4 روز، دوتا امپول تو یه سرنگ کنه و تزریق کنه میگه از دو ساعت پیش که تزریق کرده دیگه خونریزی قطع شده ولی من خیلی نگرانم. آخه هماتوم هم نداره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
فردا باید زنگ بزنم برای تشکیل جنین خیلی نگرانم،خیلی دلشوره دارم،چون فقط ۷ تا تخمک داشتم🥺 یه کم دلدا ...

عزیزم منم ۹تا تخمک داشتم ولی شش تا حنین بلاست شد 

تعداد مهم نیست کیفیت تخمک ها مهمه ان شالله هر هفت تاش برات جنین میشن و بعدم نی نی های خوشگل

عزیزم منم ۹تا تخمک داشتم ولی شش تا حنین بلاست شد  تعداد مهم نیست کیفیت تخمک ها مهمه ان شالله ه ...

مرسی عزیزم انشاالله 😍 شما همسرتونم مشکل داشت؟ من همسرم کم تحرکی داره برای همین کلا میترسم جنین تشکیل نشه🥺 

مرسی عزیزم انشاالله 😍 شما همسرتونم مشکل داشت؟ من همسرم کم تحرکی داره برای همین کلا میترسم جنین تشکی ...

من کلا همسرم فقط مشکل داشت من سالم بودم هیچ مشکلی نداشتم همسرم تعداد اسپرمهاش برای بارداری طبیعی کم بود 

میکرو که میکنن اسپرم رو به داخل تخمک تزریق میکنن نگران نباش عزیزم 

من آی وی اف هستم میکرو نیستم با هم فرق داره دیگه درسته؟،من نمیدونم چرا بدنم به داروها خوب جواب نداد و تعداد تخمکام کم شد☹️