2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
انشالله که ایندفعه نتیجه میگیرید  از رویان راضی هستید ؟ هزینه هاش چجوری هست؟

ممنون عزیزم 

من فقط یه بار برای تشکیل پرونده رفتم بقیه‌کارا رو‌فعلا نرفتم ولی دوستایی که اینجا رفتن‌رویان‌همشون راضی بودن بخصوص‌از جنین شناسش ،من چون تخمکهام کم میشه جنین شناس برام مهمه ،در کل انگار الان رویان کارش خوبه بیشتر کسهایی که رفتن راضی بودن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما

من از پادرد و کمردرد گاه به گاه کلافه شدم...

7 روزم از انتقالم می گذره.

کسی هست مثل من باشه همدردی کنیم ؟  

دیشبم تو خواب انگشت پام سوخت انگار ازخواب بیدارم کرد. چیه این داروهای هورمونی آخه

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
منم شهریور پانکچر شدم جنین تشکیل نشد ذخیرم پایینه الان دارم اووبوست می خورم شما راه حلی براش پیدا کر ...

راه حلی پیدا نکردم‌ حتی دکترا خودشونم در این‌مورد چیزی نمیدونن‌، تقویتی هم‌ رو من اثر نداشت اوابوستم‌خوردم‌ولی خوب بدن با بدن‌فرق داره خیلیا با همین‌اوابوست‌طبیعی باردار شدن ، اگه به دکترا باشه که بعد از پانکچر اول دومین بار که پریود میشی میگن بیا برای پانکچر دوباره‌ ولی من‌دوتا پانکچرم با هم‌ ۸ ماه فاصله داشت 

عزیزم منم دقیقا همین مشکل رو دارم .لطفا اگر جواب گرفتید همینجا اطلاع بدین .ذخیره شما چنده ؟ من دو د ...

من همیشه اینجا هستم هر کاری کنم همیشه اطلاع میدم عزیزم 

من پارسال ۰/۷ بود ،دوبار پانکچر شدم از اون‌موقع تا حالا فکر کنم الان ‌پایینتر باشه فعلا ازمایش ‌ندادم ‌ولی دکتر نوشته amh  رو

شما تا حالا پانکچر شدین ؟ نتیجه چی شده ،تخمک‌داشتین ؟ 

من فولیکولام پوچ ‌میشن‌

یه چیز دیگه م هست یادم رفت بپرسم... شما بعد انتقال جنین همش خونه موندین ؟ خونه مون شهریاره و چهارشنبه همین هفته توی انقلاب کلاس طراحی دارم...

نمی دونم برم یا نه ...

آخه می خواستم دیدن مادرمم برم یه کم روحیه م بهتر بشه تا جمعه بمونم کخ ایشالا شنبه برم برای آزمایشم...اینطوری زمان برام زودترم میگذر

فقط از تکونای ماشین می ترسم

من همیشه اینجا هستم هر کاری کنم همیشه اطلاع میدم عزیزم  من پارسال ۰/۷ بود ،دوبار پانکچر شدم از ...

پانکچر واسه ما بی فایده است اگه شوهرت مشکل نداره احتمال طبیعی باردار شدنت بیشتره در مورد طب سوزنی چیزی نشنیدی یا prp  تخمدان

دومین پریود بعد از پانکچر سر وقته ؟ یا ممکنه عقب جلو بشه؟

دومین پریود بعد از پانکچر ممکنه اینور اونور بشه نگران نباش بعد پانکچر طبیعیه 

شما چندتا تخمک‌داشتین‌  جنین‌تشکیل نشد‌، اسپرم‌هم‌ضعیفه یا مشکلی نداره ؟

دومین پریود بعد از پانکچر ممکنه اینور اونور بشه نگران نباش بعد پانکچر طبیعیه  شما چندتا تخمک‌د ...

اسپرم هم ضعیفه ۳ تا تخمک ازم گرفتن دوتا جنین شد که به فریز هم نرسید بعد پانکچر پریود شدم بعد اقدام بارداری کردم یه روز عقب انداختم می خوام ببینم ممکنه باردار باشم

اسپرم هم ضعیفه ۳ تا تخمک ازم گرفتن دوتا جنین شد که به فریز هم نرسید بعد پانکچر پریود شدم بعد اقدام ب ...

دکتر من‌میگفت چون بعد از پانکچر تخمدانا فعال میشن خیلیا بعد پانکچر باردار میشن ولی وقتی اسپرم‌ضعیفه زیاد‌نمیشه امیدوار بود ،شوهر منم اسپرمش ضعیفه ، حالا انشالله تو باردار میشی همین ماه هیچ ‌چیز بعید نیست اینجا اینقدر خبرای جالب آدم‌میشنوه که‌میبینه همه چیز خواست خداست 

اگه سه تا تخمک‌داشته باشی و‌جنین هم تشکیل بشه اینبار که‌ اوابوست میخوری شاید دفعه بعد‌جنین‌خوب برات تشکیل بشه معمولا پانکچر دوم‌بهتر از اولی هست واینکه باللخره تخمک‌داشتی اینبار با تقویتی قویتر میشن ، من کلا فولیکولام‌پوچ‌میشن توش‌تخمک‌نیست ،اینبار ،۶،۷ تا فولیکول داشتم یکیش تخمک‌بود بقیه پوچ‌، دفعه اول هم سه تافولیکول بود بازم یکیش تخمک بود ،که اون یکدونه تخمک رو‌توی شرایط عادی بدون دارو دارم هر ماه و همیشه ،داروی رو‌من تاثیر نداره انگار 

وای چقدر زیاد نوشتم😊

سلام خانما من از پادرد و کمردرد گاه به گاه کلافه شدم... 7 روزم از انتقالم می گذره. کسی هست مثل من ...

من روز دهم انتقالم عزیزم روزای اول کمر دردشدیدی داشتم الان دو سه روزه یا درد نمی کنه یا اگه درد کنه خیلی خفیف.پا دردم دقیقا از سر شب شروع میشه تا نزدیکای صبح با دوستم که با هم انتقال دادیم صحبت کردم ایشونم همین علائم داشتند.من ده روزه فقط ۵ دقیفه میرم پروژسترون می زنم ومیام همش خونه ام.خونه هم غذا می پزم ظرف می شورم داروهام می خورم کار دیگه ای انجام نمیدم.

ولی خانم هایی که مر کز بودند گفتند از هفته دوم می خوان برن سرکار.دکترای مام که گفتند کاملا زندکی عادی داسته باشید.ولی اون دوستم قبلا چند بار یزد انجام داده اونجا بهشون گفته بودند اصلا نباید از جاتون پاشید این ۱۴ روز.می دونم کمکی بهت نکردم ولی اخه هیچ قطعیتی وجود نداره هر دکتری یه نظری داره واینکه یکی استراحت کرده مثبتشده میگه استراحت کنیدیکی فعالیت داشته نتیجه گرفته میگه بابا پاشید کاراتون بکنید ولی من سعی کردم میانه باشم تو خونه می چرخم ولی بیرون نرفتم 

شادی صدام کنید
من روز دهم انتقالم عزیزم روزای اول کمر دردشدیدی داشتم الان دو سه روزه یا درد نمی کنه یا اگه درد کنه ...

ای جانم 

به سلامتی ایشالا مامان می شی تو همین انتقال.

آره پادرد شب تا صبح شده...

قبول دارم حرفتو، میانه روی خوبه.

متاسفانه اون سمتم شلوغه معمولا،گاهی می گم نرم!

ولی خونه مامانمو مجبورم برم کچل کرده منو هی می گه چرا نیومدی و...

دوستان امروز تست کرونام متاسفانه مثبت شد. توی این سه سال خیلی مراقب بودم و هیچوقت کرونا نگرفته بودم. ...

عزیزم تحت نظر پزشک باش ایشالا مثل اون سه چهار نفری که خودم با چشم‌دیدم، راحت سپری میشه.

نی نی هم به سلامت بغل می گیری