2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
معمولا استرادیول اثر میذاره اما ن اونجوری انشاالله که سرموعد پریود بشی و همه چی بخوبی پیش بره

ممنونم گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۳ تا شیاف رو از همون اول بهت دادن دوتا هم امپول میزنی؟ یا اینکه میگی لکه داره بهت داد 

اول روزی دوتا شیاف بود،یه دونه آمپول 

روز سوم که لکه بینی داشتم گفتن سه تا شیاف بذارم که بعدش لکه بینی قطع شد. اما دوباره روز ۱۶ انتقال لکه شروع شد که دیگه نه امپول اضافه کرد نه شیاف فقط گفت آسپرین رو قطع کن

دیروزم گفت که از دو سه روز دیگه شیاف هر ۱۲ ساعت  بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از پاسخ‌گویی عزیزم آخه من پنج روز پیش پاک شدم .بخدا خیلی خسته شدم خیلی .نمیدونم چه کار کنم.😞😞 ...

خدا نکنه عزیزم

با تموم وجودم درکت میکنم و می فهمم چی داری میگی

عزیزم همه ی سختی هات تموم میشه و زود زود دامنت سبز میشه 

برای آرامشت صلوات فرستادم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان من امروز رفتم سونو اومدم خبر بدم😍😍😍😍 خداروشکر همه چی اوکی بود اونسری رفتم قبل و فاقد ...

مبارکهههه به خوشی و سلامتی طی کنی این دوران رو 

فکر کنم یعنی دو تا کیسه و جفت جدا.یعنی دوقلوی ناهمسان 😍

الهی توکل به تو 
اول روزی دوتا شیاف بود،یه دونه آمپول   روز سوم که لکه بینی داشتم گفتن سه تا شیاف بذارم که بع ...

یعنی الان هر ۱۲ ساعت یه دونه شیا۴ و یه امپول هم داری؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
@امید_به_اینده    

ممنونم ازت مهربون 

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلاااااام خوبین کسی هست ؟؟.

میخوام عکس دارو هامو بزارم نظر بدین🙏🙏🙏

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام سارا جون خوبی عزیزم؟ واکسن چهار ماهگی دخترتو زدی دخترت خیلی اذیت شد؟ من باید برا پسرمو بزنم خ ...

سلام عزیزم قربونت.آره دخترم شب ساعت ۳ تب کرد بزور تبش رو آوردیم پایین تا دو سه روز بیقراری میکرد شیر نمیخورد خیلی اذیت شد ولی دوماهگی اصلا اذیت نشد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هیچی دیگه باید بمونم تهران 🤦‍♀️

من برای پانکچرم ویزیت اول بهم النوا داد و تا هفته بعدش دیگه ویزیت نشدم ولی بعد از اون هر دوروز یکبار ویزیت شدم تا وضعیت تخمکها چک کنه ممکنه برای شما هم همینجوری باشه و یکهفته فاصله بیافته و بتونین برگردین شهر خودتون .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
علیکم السلام  چند روز پیش سونو بودم ضخامتم روز ۱۳ پریود ۴/۵ بود و سیکل انتقالم باز کنسل شد&nbs ...

ااا چقدر ناراحت شوم بازم کنسل شدین اینسری با چه قرصی کنسل شد؟ پیاده روی و لوبیا سبز و ... هم داشتین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...