2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم شکر خدا. شما چطورین؟  دقیق یادم نیس یا دانایی یا موسی پور. تو جهاد ک بودن نوشته بود ...

معمولا استرادیول اثر میذاره اما ن اونجوری انشاالله که سرموعد پریود بشی و همه چی بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم کوالی فول همون اسید فولیک ولی با محتویات بیشترر من وقتی مثبت شدم و دکتر دید دوقلو بهم فوال ...

سلام جونم خوبی فسقلیا چطورن😍😍😍میشه الان قبل انتقال مصرف کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رادیس جان خوبی گلم  دلم برات تنگ شده بود  حالت چطوره  پات بهتره؟؟

سلام نسرین جون .خوبی عزیزم . گل پسرا چطورن؟❤❤ منم همینطور دلم تنگ شده بود ❤❤ فعلا خداروشکر ورمش بهتر شده امیدوارم دوباره شروع به زیاد شدن نکنه .مرسی از احوالپرسیت عزیزم 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان من جواب آزمایش و سونگرافی خودم و شوهرم رو گرفتم نشون ی دکتر دادم گفت هیچ مشکلی ندارید خودم فکر میکردم پرولاکتینم بالا باشه که گفت نیست فقط پاپسمیر رو گفت ی کم التهاب و عفونت داری حالا ۱۹ هم باید ببرم کلینیک به نظرتون وارد سیکل پانکچر میشم یا نه ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام اکرم جون .خوبی عزیزم ❤❤ منم دلم براتون تنگ شده ..من خود بازار رو ندارم اون که ف.ی.ل.ت.ر نیست می ...

سلام عزیزم نه فیلت  ر نیس دانلود میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان من جواب آزمایش و سونگرافی خودم و شوهرم رو گرفتم نشون ی دکتر دادم گفت هیچ مشکلی ندارید خو ...

مشکلی نداشته باشی اره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان من امروز رفتم سونو اومدم خبر بدم😍😍😍😍 خداروشکر همه چی اوکی بود اونسری رفتم قبل و فاقد پل جنین بودن امروز خداروشکرررررر همه چی اوکی بود . این لحظه رو واسه همه منتظرا ارزو میکنم 😘😘😘 خدا به همه منتظرا لطف بی منتش رو عطا کنه 💖 من همچنان کمی ترشح قهوه ای دارم و کمر درد .  تو سونو زده دوقلویی دی آمنیوتیک . دی کوریونیک کسی میدونه چیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوست گرامی  من یک بار نیکان انجام دادم منفی شدم  بار دوم عرفان منفی شدم  بار ...

سلام

ببخشید میشه در مورد شانگهای توضیح بدین ؟

من ذخیره تخمدانم دو دهم هست .ذخیرم پایین هست .برای من ممکنه جواب بگیرم ؟

شما چه تعداد و نوع دارویی گرفتید حدودا

ممنونم

مشکلی نداشته باشی اره 

خداکنه، اونوقت باید بمونم تهران یا میتونم برگردم؟باید سونوگرافی بدم چندروز ی بار؟

سلام دوستان من امروز رفتم سونو اومدم خبر بدم😍😍😍😍 خداروشکر همه چی اوکی بود اونسری رفتم قبل و فاقد ...

ای جانم😍😍😍 مبارک باشه عزیزم انشالله تا آخر سلامت باشن خداروشکر برا منم دعا کن 🥲

سلام  من وقتی ضخامت بالا نرفت دکتر بهم ۳۰تا دوفاستون داد روزی دوتا که بعد از اتمامشون پنج روز بعد پری شدم حالا پنج روز بعد پاک شدن مجدد پری شدم کسی تجربه ای با دوفاستون داره راهنمایی کنه😓😞😞😞 یعنی چه اتفاقی افتاده بعد پنج روز دوباره پری شدم😞😞😞

سلام دوستان من امروز رفتم سونو اومدم خبر بدم😍😍😍😍 خداروشکر همه چی اوکی بود اونسری رفتم قبل و فاقد ...

وااای به به،دلم شااااد شد،خداروشکرررر،انشالله که تا آخرش به آسونی بگذره😍😍😍

دعا کن منم برم سونو و خوش خبر باشم.

منم ترشح قهوه‌ایم قطع نمیشه،خیییلی کمه اما هنوز هست و دکترم فقط گفته اسپرین قطع کنم و منتظر باشم که برم سونو.

دعا کن برام🥺🥺