2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
امپول پروژسترون روزی یه دونه،شیاف هر ۸ ساعت،امپول انوکسان دور ناف سه تا بلاست

یهپعنی ۳ تا شیاف هم داری؟ ایشالا که به زودی بری سونو نی نی ها رو ببینی😍عزیزم شما بار چندمت هست چرا انوکسان بهت داده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانمای خوشگل

پرستاری که تو بیمارستان بهمن چک کردن داروهامو انجام داده،یادشرفته آسپرین بنویسه...

من کم کم دارم می رم روز شش انتقال

الان چه کنم؟

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهپعنی ۳ تا شیاف هم داری؟ ایشالا که به زودی بری سونو نی نی ها رو ببینی😍عزیزم شما بار چندمت هست چرا ...

اره روزی سه تا شیاف،

بار دوم انتقالمه.

نمیدونم ازشون نپرسیدم،اما واسه غلظت خونه فکر می‌کنم

من پنجمین انتقال مثبت شدم  شش بار پانکچر شدم  ولی با دکتر مصطفایی بار دوم مثبت شدم خدارو ...

ب سلامتی عزیزم

خدا کنه برا منم جواب بده 

برام دعا کن عزیز دلم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خانمای خوشگل پرستاری که تو بیمارستان بهمن چک کردن داروهامو انجام داده،یادشرفته آسپرین بنویسه... من ...

منم بهمن انتقال داشتم آسپرین رو قطع کردن بعد ازانتقال ممکنه دکتر شما هم آسپرین رو نخواسته که بعد از انتقال بخورین .من دکترم عارفی بود و اسپرین رو برام بعد از انتقال قطع میکرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یعنی قبول نمیکنن ویزیت آنلاین شم ؟ابن سینا میرم

نه قبول نمیکنن اخه هر سری سونو میشی تعداد فولیکول اندازشونو چک میکنن راستش من یادم نمیاد چند روز یه بار رفتم ولی چهار دفه رفتم سونو  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره روزی سه تا شیاف، بار دوم انتقالمه. نمیدونم ازشون نپرسیدم،اما واسه غلظت خونه فکر می‌کنم

۳ تا شیاف رو از همون اول بهت دادن دوتا هم امپول میزنی؟ یا اینکه میگی لکه داره بهت داد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان من امروز رفتم سونو اومدم خبر بدم😍😍😍😍 خداروشکر همه چی اوکی بود اونسری رفتم قبل و فاقد ...

خدا رو شکرر🙏🏻🙏🏻 ان شاء الله تا آخر بارداری بخوبی و خوشی برات طی بشه 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
علیکم السلام عزیزم  من با مصرف مدروکسی پروژسترون ماهی دو بار پریود میشدم شاید دوفاستون هم این ...

مرسی از پاسخ‌گویی عزیزم آخه من پنج روز پیش پاک شدم .بخدا خیلی خسته شدم خیلی .نمیدونم چه کار کنم.😞😞😞کاش پیش از این مرده بودم از همه چیز  راحت بودم.

دوفاستون کلا قرص خوبی نیست . بیشتر لکه بینی هست منکع ۳ روز خوردم تمام بدنم کهیر زد به دکترت بگو عوض ...

سری گذشته مدروکسی بم داد بعد ده روز مجدد پری شدم الان که قرص ها تمام شد ن . مرسی عزیزم آن شالله بارداری راحتی داشته باشی عزیزم

نه قبول نمیکنن اخه هر سری سونو میشی تعداد فولیکول اندازشونو چک میکنن راستش من یادم نمیاد چند روز یه ...

هیچی دیگه باید بمونم تهران 🤦‍♀️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه یه چیزایب گفت درست متوجه نشدم

سلام عزیزم شما. جنین اهدایی داشتین یا تخمک اهدایی؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
قربونت شکر خدا خوبم ❤ منم دلم تنگ شده بود براتون ❤❤ اا نه برای من تا قبل از پریودم بود ۱۰ روز خوردم ...

ممنونم گلم ک جواب دادی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱