2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام دوستان من امروز رفتم سونو اومدم خبر بدم😍😍😍😍 خداروشکر همه چی اوکی بود اونسری رفتم قبل و فاقد ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شالله به سلامتی بغل بگیریشون 

دیدی گفتم الکی استرس داری 

وااای به به،دلم شااااد شد،خداروشکرررر،انشالله که تا آخرش به آسونی بگذره😍😍😍 دعا کن منم برم سونو و ...

ایشالا خوش خبر باشی عزززم کی قراره بری یعنی ترشح قه ه ای داری؟ پس منم احتمالا برم میگه قط کنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال دارم من ۴ تا جنین دارم 

گرید bو cهستن ۴تاش تو یه نی هستن 

به نظرتون بلاست کنن بهتره یا همین جنین سه روزه 

انتقال بدم؟؟سنمم بالاست و این اخرین شانسمه

الهی و ربی من لی غیرک
سلام .خوبی رز جان .نرفتی رویان ؟

سلام عزیزم خوبی ؟ 

نه نرفتم برای آخر مهر ‌وقت ‌گرفته بودم که فعلا آزمایشهامو‌ ندادم‌ موند برای ماههای بعد 

تو برای کی وقت گرفتی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره امروز پرسیدم گف ۶۰۰. خییییلی دلم میخواس ردونم ولی زورم اومد واقعا .توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش م ...

کدوم آزمایشگاه بود ؟ چقدر زیاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ایشالا خوش خبر باشی عزززم کی قراره بری یعنی ترشح قه ه ای داری؟ پس منم احتمالا برم میگه قط کنم

انشالله ممنونم عزیزم

مرکز واسه ۲۸ مهر نوبت سونو داده یعنی سه هفته بعد از مثبت شدنم

اره از جمعه که شونردهم انتقالمه ترشح قهوه‌ای دارم،لکه نیستا،چون اکه رو خوب میشناسم همیشه قبل پریودم داشتم. اما این ترشحه،مثل ترشح سفید عادی فقط انگار رنگش قهوه‌ای روشنه.دیشب دکترم گفت بعد از اینکه پاک شدی و ۵روز از پاکیت گذشت دوباره آسپرین رو شروع کن.

اصلا نسبت به ترشحاتم نگرانی نشون نداد.نمیدونم چرا قطع نمیشه،دیروز اصلا نداشتم اما باز امروز‌خیلی کم بود. امروزم معده دردایی دارم که همیشه روز موعدم داشتم،سنگینی و حال بدی‌ام دارم☹️

تو هم دل درد های شبیه پری داری البته گذراس هی میاد و میره؟؟ به دکترم زنگ زدم میگه تا سه ماه اول طبیع ...

منم تا دو روز پیش دل درد داشتم اما قطع شد،اما امروز حال همیشه‌ی موعدمو دارم،درد نیست اما سنگینی و معده درد همون موقعه‌هاست

منم تا دو روز پیش دل درد داشتم اما قطع شد،اما امروز حال همیشه‌ی موعدمو دارم،درد نیست اما سنگینی و مع ...

من ی روز خوبم مثلا دیروز خوب خوب بودم باز امروز دل دردم شبیه دل دردای پری ولی با شدت کمتر و گذراس مثلا پنج دقیقه میگیره بعد ول میکنه نگران بودم زنگ زدم دکترم که گفت نرماله تا سه ماه امیدوارم چیز خاصی نباشه فردا باز نوبت سونو دارم

سلام  من وقتی ضخامت بالا نرفت دکتر بهم ۳۰تا دوفاستون داد روزی دوتا که بعد از اتمامشون پنج روز ب ...

علیکم السلام عزیزم 

من با مصرف مدروکسی پروژسترون ماهی دو بار پریود میشدم شاید دوفاستون هم این عوارض داره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی فدات شم خیلی لطف داری دیگه اینجا تنهایی کار کردن سخته حتما باید دوتایی کار کنیم تا بتونیم زندگی ...

ما بخاطر اینکه عاقا از اول فرمودن که کاری میکنن که بیماران به جز فکر درمان، فکر و خیال دیگه ای نداشته باشن، 

همه تو ایران صبح تا شب به فکر جور کردن هزینه درمانن 🙄

سلام  من وقتی ضخامت بالا نرفت دکتر بهم ۳۰تا دوفاستون داد روزی دوتا که بعد از اتمامشون پنج روز ب ...

دوفاستون کلا قرص خوبی نیست . بیشتر لکه بینی هست منکع ۳ روز خوردم تمام بدنم کهیر زد به دکترت بگو عوض کنه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉