2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام فاطمه جان خوبی انشاالله کارا خوب پیش میره کدوم دکتر نوشته بود براتون  

سلام عزیزم شکر خدا. شما چطورین؟ 

دقیق یادم نیس یا دانایی یا موسی پور. تو جهاد ک بودن نوشته بودن.

پاپ اسمیرو هفته پیش انجام دادم آز پرولاکتین و ویتامین دی هم نوشته بود ک امروز انجام دادم. منتظرم پریود شم تا برم ببینم دکتر چی میگه. الان موندم موعد من ۱۷ ام هس ینی ۳ روز دیگه ولی استردیول رو ۴ روز هم باید بخورم. احتمال زیاد سر موعدم پریود نمیشم نه؟ میمونه بعد قطع استرادیول؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه سر خود مصرف کرد؟؟

والا نمیدونم . فک نکنم مشکل خاصی داشته باشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینبار دکتر برای من‌نوشته amh رو‌ ولی به نظر من دادن این آزمایش به غیر از استرس هیچی نداره همون بهتر ...

سلام .چه خبرا؟خوبی رز جان .اوضاع و احوال خوبه؟ من نیدنی پلاسم بالا نمیاد می بینم کلی پیام هست و پیامت رو دیدم ولی میام تو  پرتم میکنه بیرون.نمیتونم جواب بدم .پلی استورم ف. ی. ل .ت. ر شده نمیتونم مجدد دانلودش کنم .😔😔 چه وضعی شده 🤦‍♀️🤦‍♀️حوصله ام سر رفت تو خونه 🤦‍♀

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم شکر خدا. شما چطورین؟  دقیق یادم نیس یا دانایی یا موسی پور. تو جهاد ک بودن نوشته بود ...

سلام عزیزم خوبی فاطمه جان .به سلامتی داری میری تو سیکل مجدد؟ ان شاالله اینسری عالی پیش بره برات ..من عزیزم بعد از قطع کردن استرادیلوم سر موقع خودم پریود شدم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم خوبی فاطمه جان .به سلامتی داری میری تو سیکل مجدد؟ ان شاالله اینسری عالی پیش بره برات ..من ...

سلام عزیزم خوبی شما؟ دلم برا همتون تنگ شده بود. اره تا ببینیم چی پیش میاد خیییلی ممنونم ازت❤️❤️

استرادیول رو قبل موعدت قطع کرده بودی؟ اخه من تا یه روز بعد موعدم دارم استرادیول رو.

بعد شما میدونی برا چیه این؟ اینکه از ۲۰ پریود استرادیول بخورم

سلام عزیزم خوبی شما؟ دلم برا همتون تنگ شده بود. اره تا ببینیم چی پیش میاد خیییلی ممنونم ازت❤️❤️ است ...

قربونت شکر خدا خوبم ❤ منم دلم تنگ شده بود براتون ❤❤ اا نه برای من تا قبل از پریودم بود ۱۰ روز خوردم .دقیقا نمیدونم برای چی میدن دکترا که توضیح درست و حسابی نمیدن فقط میگن و ما مصرف میکنیم .

@mairagg   عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت رواشی

مرسی عزیزم ان شاالله دوران بارداری و ب راحتی بگذرونی و راحت بارت و زمین بذاری تن و بدن بچه هات سالم باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام .چه خبرا؟خوبی رز جان .اوضاع و احوال خوبه؟ من نیدنی پلاسم بالا نمیاد می بینم کلی پیام هست و پیام ...

سلام عزیزم خوبی کجایی نیستی دختر دلمون تنگ شده نی نی پلاس و از بازار دانلود کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی کجایی نیستی دختر دلمون تنگ شده نی نی پلاس و از بازار دانلود کن 

سلام اکرم جون .خوبی عزیزم ❤❤ منم دلم براتون تنگ شده ..من خود بازار رو ندارم اون که ف.ی.ل.ت.ر نیست میتونم دانلودش کنم ؟ شنیده بودم  ویروس داره و پاکش کرده بودم  خیلی قبلترها 

عزمزم شما از مرکز رویان راضی هستی؟ روند کارشون چطور هست؟ هزینه ها چطور هست؟ یعنی همین رویان ۶ بار ...

سلام دوست گرامی 

من یک بار نیکان انجام دادم منفی شدم 

بار دوم عرفان منفی شدم 

بار سوم مهر منفی شدم 

که هر سه خصوصی بود و با هزینه های خیلی بالا و داروهای گونال، گونادوپین و.... 

بار چهارم رویان منفی شدم 

بار پنچم با اعتمادی که به دکترم داشتم مثبت شدم 

هزینه رویان بار اول سیکلم عادی بود حدود 20 تومن شد 

بار دوم سیکلم متفاوت بود شانگهای که حدود 50 تومن شد 

بله راضی هستم و بودم 

سلام روزتون بخیر

بچه ها کمبود ویتامین dمیتونه یکی از عوامل نازایی یا نگرفتن ای وی اف بشه بنظرتون؟؟؟؟

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢