2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

خانم هایی که تو روزهای انتقال ان من تا دیروز نسبتا حالم خوب بود ولی امروز روحیه ام باختم.صبح همسرم کلی خوراکی خریده همش فکرای جوراجور میاد تو سرم.خجالت می کشم از همسرم اونم با این همه هزینه

امروز رفتم درمانگاه امپول بزنم متصدی اونجا سه بار گفت باید پد خودتون بیارید ؟این همه هزینه ای وی اف می کنیم بعد دولت حتی پد مون میگه خودمون ببریم.با اینکه هزینه تزریق پرداخت می کنم

سری قبل خانمه اومد امپول بزنه گفت ای ‌وی اف کردی من چون اشنا هستند دهن به دهن می چرخه جواب ندادم باز اصرار کرد دکترت کیه من جواب سر بالا دادم حالا هر سری می رم درمانگاه جواب سلامم که نمیده کلی هم اخم وتخم می کنه واقعا خدا رو خوش میاد خوب شهر کوچیکه من نمی خوام دهن به دهن بچرخه حالا مثبت شه پلاکارد می زنم میگم من با ای وی اف بچه دار شدم ولی از الان چی بگم ؟هر روز می رم درمانگاه یه نفر امپول می زنه هر کدومشون کلی سوال ازم می پرسند

شادی صدام کنید
خانم هایی که تو روزهای انتقال ان من تا دیروز نسبتا حالم خوب بود ولی امروز روحیه ام باختم.صبح همسرم ک ...

عزیزم چرا خودت یا همسرت نمی زنین ؟؟ کاری نداره که 

من تو دوره پانکچر و درمانم تمام تزریق ها رو خودم انجام می دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیاین یه قرار بذاریم به امید خدا وقتی نتیجه گرفتیم وبچه دار شدیم یه کمپین یا انجمن مجازی تشکیل بدیم از زوج های نابارور حمایت کنیم هر کاری که از دست مون بر میاد.از فرهنگ سازی در مورد رفتار اطرافیان با زوج ناباور تا مسائل مهمتر مثل پیدا کردن دارو.اینهمه زوج از شهره وروستاها میان مراکز درمانی یه اتاق نباید در اختیار داشته باشند شب بمونن یا بعد عمل برن اونجا استراحت کنند؟این زوج ها نباید مشاوره بشند؟نباید این منشی ها پرستارها کلا کادر درمان اموزش ببینند با ما چطوری رفتار کنند؟نباید دولت تو هزینه ها کمک کنه؟یعنی صفر تا صدش مالی،جسمی وروحی به عهده زن وشوهر

واقعا تو این مسیر باید خواسته هامون مطرح کنیم حداقل شنیده بشه حداقل همنوع خودمون درک مون کنه.

از ما که گذشت نسل بعد از ما مثل ما نشه

شادی صدام کنید
عزیزم چرا خودت یا همسرت نمی زنین ؟؟ کاری نداره که  من تو دوره پانکچر و درمانم تمام تزریق ها رو ...

همسرم بلد نیست اگه انجام می داد که راحت بودم خودمم بلد نیستم هیچ اموزشی ندیدیم.چطوریه میشه باد گرفت

شادی صدام کنید

من مدت زیادی شاید نزدیک به ۴ سال در مورد فرزند خواندگی تحقیق کردم چون جزو یکی از گزینه هام بود واقعا با خیلی از زوج ها البته به صورت مجازی به دلیل کرونا اشنا شدم به جواب خیلی از سوال هام رسیدم یه عده ای که فرزند گرفتند هیچ فعالیتی ندارند ولی بعضی هاشون پیج های عمومی باز کردند کلی فعالیت می کنند وراهگشا هستند ما هم که تو سیکل ای وی اف هستیم سختی های این راه چشیدیم باید تلاش کنیم اگاهی رسانی کنیم باید به مردم اموزش بدیم باید از دولت خواسته هامون بخواهیم.

شادی صدام کنید
همسرم بلد نیست اگه انجام می داد که راحت بودم خودمم بلد نیستم هیچ اموزشی ندیدیم.چطوریه میشه باد گرفت

به من و همسرم خود مرکز اموزش داد ولی بچه های اینجا اکثرا از یوتیوپ و گوگل سرچ کرده بودن و یاد چرفته بودن و خودشون میزدن اصلا سخت نیس از اینکه هرروز بری بیرون برا تزریق خیلی راحت تره 

خانم هایی که تو روزهای انتقال ان من تا دیروز نسبتا حالم خوب بود ولی امروز روحیه ام باختم.صبح همسرم ک ...

عزیزم ناراحت نباش باباش دیگه🙂اکثر ما اینجا با دیدن ی کلیپ از آپارات و یوتیوب یاد گرفتیم آمپول بزنیم.سخت نیست به همسرت کلیپ نشون بده وبزن.منم بخاطر نرفتن درمانگاه  دیگه از اول همسرم زد.

یعنی جزو علائم باداریه؟

نمیدونم جزو علائم بارداری باشخ یا نه ولی قبلا چند تا از بچه ها توی همین تاپیک بعد از انتقال مرتب عطسه میکردن مثبت شدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بدونه استرادیول هم کسی انتقال داده؟ من متوجه نشدم از سیکل طبیعی یعنی  چی

عزیزم سیکل طبیعی استرادیول نداره و دیدند ضخامتت خوبه برات انتقال میدند 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

کاش‌مردم‌اینقدر فضول نبودن چقدر راحتر میشد زندگی ‌کرد

ما بیشتر کارها مرکز انجام داد اهدا کننده که از نظر ظاهری شبیه من بود وگروه خونی مشابه من داشت انتخاب ...

اهدا کننده چندتا تخمک داده بود

سلام عزیزم ای بابا با روش طبیعی هم بالا نرفت؟نکنه منم بالا نره البته فعلا که وارد سیکل نشدم راستش از ...

ان شاالله ماله تو با روش  طبیعی بالا میره استرس نگیر همه بدن ها مثل هم نیست عزیزم

اره عزیزم ماها توی هر مرحله اش فکر و استرس داریم خدا کنه نتیجه ی شیرین بگیریم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍