2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
باشه عزیزم ممنونم فکر کنم قبلا از کاربر imahiii پرسیده بودم ممنونم ولی خب دیگه فکر کنم الان دیگه همس ...

انشالله بهترینها برات اتفاق میافته هدیه جان ، با همینا نتیجه‌میگیری ،استرس نداشته باش ،استرس نداشتن بیشتر از نوع داروها تاثیر مثبت داره توی پانکچر 

بی خبرمون نذار بیا از خودت خبر بده طول درمان ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من سیکل پانکچرم فقط پرگووریس داشتم که متاسفانه تخمکهام نابالغ بود و فقط یه جنین تشکیل شد. ذخیره هم ۰ ...

ممنونم عزیزم من همسرم دیگه آمپولو گرفته مجبورم استفادش کنم...حالا فعلا وارد سیکل نشدم امشب آخرین دونه ال دیم رو باید بخورم،فکر کنم تو هفته آینده دیگه باید وارد سیکل بشم و آمپولا رو شروع کنم ...رفتم پیش دکترم حتما این موضوع رو بهشون میگم شاید بمنم همراه این دارو داروی دیکه ای داد ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ک گفتین😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره سه روزه، خوبه نگران نباش. واسه من از یکسال پیش کلا یک روزه شده بود. یائسگی کلی علائم داره، درد ...

سلام مهربونم واقعا وقتی جواب میدی دلم گرم میشه راستی اینم اشاره کنم از روز تخمک گذاری تا الان فوق العاده جوش چونه زدم حدسم این بود که هورمونام بهم ریختن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام خانمها 

من تو دومین پانکچرم فقط دوتا جنین برام تشکیل شد که دکتر فروتن گفت فرش می ذاریم برات...

خودم دوست داشتم امکان فریزشون بود تا بدنم کمی استراحت می کرد بعد ولی خب نظر تخصصی دکترم همین بود.

کسی بوده انتقال فرش با جنین معمولی موفق بوده باشه؟

الان آمپول انوکسا می زنم دور نافم، دردناکه چقدر...شما چطوری می زنین بچه ها که دردش کم باشه؟

باسنمم نگم دیگه😁از پروژسترون سوراخ و کبود شده!

بعد یه چیزی، مکمل یا ویتامین چی می خوردین؟ من امگا سه دارم نمی دونم خوبه ادامه بدم یا نه، ب۶ و آیزن پلاسم دارم...

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
عزیزم من تا زایمان شیافمو استفاده کردم با اینکه دکترم گفت قطع کن فایده ای نداره اما من گذاشتم. قرص ا ...

مرسی چیکا جون.اره روزی دوتا میخورم.استراحتم که بیشتر کردم.بنظرت آمپول بتا بزنم؟ ننوشت برام بخاطر نوسانات فشار

فقط استراحت کن بخاطر انقباصات زودتر از موعد امکانش هست به دنیا بیان ولی اصلا نگران نباش این گزینه هم ...

ممنون که جواب دادی همون دکتر گفت این هوله،🤭خدا حفظش کنه چند هفته بدنیا اومد؟ بتا زده بودی؟

کلا اکثرا سر بچه اول خیلی حساسن😂😂 من اونموقع شوهرم اجازه نمیداد گوشی هم دست بگیرم همش اروم راه میر ...

منم کلا لرز داشتم.همیشه ی پتو پیشم بود.فک کنم اثر پروژسترون.

عزیزم شرایط اهدایی گرفتن راحت بود ؟ هزینه اش چقدر بود ؟ خودتون اهدا کننده رو ‌دیدین ؟

ما بیشتر کارها مرکز انجام داد اهدا کننده که از نظر ظاهری شبیه من بود وگروه خونی مشابه من داشت انتخاب کردند ما هیچی ازش نمی دونیم تماس گرفتند یه روز رفتیم همسرم ازمایش دادچند وقت بعد دوباره تماس گرفتند رفتیم یه سری مدارک امضا کردیم وکارت جنین گرفتیم بعد هم که من مصرف داروهای انتقال شروع کردم هزینه ها بسته به مراکز فرق داره ولی مام کلا گرون.

شادی صدام کنید
سلام خانمها  من تو دومین پانکچرم فقط دوتا جنین برام تشکیل شد که دکتر فروتن گفت فرش می ذاریم بر ...

منم انوکسپارین می زنم نفسم می ره تا می زنم برای چند لحظه کبودم شده ولی چاره ای نیست پروژسترونم که هبچی کلا کمبودم از سرتاپا

من پچ ام می زنم رسما بازوم بی حس میشه از شدت درد فقط تحمل وتوکل

شادی صدام کنید