2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من از۲۲هفته تقریبا دیگه شیاف قطع کرد برام.من هفته قبل تو ۳۲ لک بینی داشتم از چند هفته قبلشم انق ...

عزیزم من تا زایمان شیافمو استفاده کردم با اینکه دکترم گفت قطع کن فایده ای نداره اما من گذاشتم. قرص ایزوکسوپرین هم از هفته ۲۳ خوردم اول روزی یکی بعددوتا بعد سه تا. بخور حتما قرص خیلی خوبی هستش.

خداياشكرت....❤️ 
سلام سارا جون خوبی عزیزم؟ واکسن چهار ماهگی دخترتو زدی دخترت خیلی اذیت شد؟ من باید برا پسرمو بزنم خ ...

ماشالله جون نیم ساعت قبل از واکسن بهش استا بده بعدشم هر ۴ ساعت بده نگران نباش دیگه تب عادیه فقط شب حواست بیشتر باشه. 

خداياشكرت....❤️ 
تیکرت مبارک باشه . قبل انتقال استرادیول ایرانی استفاده کردی یا خارجی گرفتی ؟

ممنون‌عزیزم فک کنم‌ایرانی هستن به من ۲ میلی داده حالا اینسری داروخانه به شوهرم ۱ میلی داده گفته ۲ تا بجاش بخوره گفتم نمیخام حتما ۲ میلی بگیرم بهتره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دکتر من از۲۲هفته تقریبا دیگه شیاف قطع کرد برام.من هفته قبل تو ۳۲ لک بینی داشتم از چند هفته قبلشم انق ...

عزیزم بتتا رو بخاطر رشد ریه های نی نی میدن . منم سر دخترم وحشتناک اخرا انقباض داشتم به شکلی که خودشو کامل یه گوشه جم میکرد شکمم کج میشد یه طرف😂😂

فقط استراحت کن بخاطر انقباصات زودتر از موعد امکانش هست به دنیا بیان ولی اصلا نگران نباش این گزینه هم واسه همه نیست الان وقت وزن گیری جنین هست خودتو خوب تقویت کن مقوی بخور من مثلا امروزسه شنبه هست قرار بود شنبه برم دکتر بهم بگه چند هفته دیگه وقت سزارینم هست ۴ شنبه کمر درد و دل درد گرفتم ۵ شنبه نی نی به دنیا اومد😍😍 منم بتا زده بودم وزن دخترم هم ۳۵۰۰ بود خداروشکر نیاز به دستگاه هم پیدا نکرد شما هم نگران نباش این انقباضات تو این هفته ها طبیعی هست منم اون قرص رو بهم داد دکتر فقط استراحت کن

سلام دخترا صبح قشنگتون بخیر یه سوال من اینماه سه روز پریود شدم کسی بوده که پریودیش کم باشه مشکلی نیس ...

اولین باره ؟ دارو مصرف میکنی ؟ یاعسه کجا بود عزیزم هر سری پریودی میتوکه متفاوت باشه . بستگی به اب و هوا و شرایط روحی ادم هم داره یا مثلا تیرویید اگه داشته باشی

خدا حفظ اش کنه دخترت رو‌ نه عزیزم من قبلا اینجا نمیومدم سر دخترم انقدر حساس بوذم کلا سمت نت و وای ف ...

کلا اکثرا سر بچه اول خیلی حساسن😂😂 من اونموقع شوهرم اجازه نمیداد گوشی هم دست بگیرم همش اروم راه میرفتم و تو استراحت بودم واسه خودم . به دنیا هم اومد یه کارایی میکردیم مثه دیوونه ها الان یادم میوفته واقعا خنده دارن . تو اتاقش یکسره دما سنج چک میکردیم بخور گرم بخور سرد😂😂😂 برادر شوهرم میگفت انگار اتاقش ازمایشگاه هست خودش هم موش ازمایشگاهیی. 

عزیزم میگم من یکسره احساس سرما میکنم حتی لرز کوچیک طوری که تو خونه بهو سردم میشه پتو میندازم به نظرت علتش چیه . 

چرا ۳ ماه؟من یک ماه خوردم ضخامتم بالا نرفت 

سلام عزیزم ای بابا با روش طبیعی هم بالا نرفت؟نکنه منم بالا نره البته فعلا که وارد سیکل نشدم راستش از کنسل شدن می ترسم.😢😞😞شنیدم دمنوش رازیانه ضخامت رو بالا می‌بره درمورد ش تحقیق کن عزیزم.دردسر مثبت شدن ما  یه طرف دردسر  بالا رفتن ضخامت آندومتر هم یه طرف😞😞😓

سلام گلم خوبی صبح قشنگت بخیر بله این بار کم بود هم حجمش هم روزش امروز قراره سونو بشم توکل بخدا  ...

میگم‌ عزیزم به خاطر کم‌تحرکی هم‌ پریود‌کم میشه ، پیاده روی رو‌حتما داشته باش‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من ۳تا پنج روزه.. ولی هیچ علایمی ندارم

عزیزم فکر کنم عطسه خودش علائم هستش اینجا بودن‌بچه هایی که مثبت ‌شدن‌ قبلش‌ هی عطسه میکردن ، انشالله خیره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش