2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست

[QUOTE=253616081]ممنون عزیزم. توکل به خدا که هیچ بنده اش رو ناامید نمیکنه. دکترم کلا آدم مثبتی هست ولی در کل اعتقاد ...[/QUOTE

آره راس میگی اینجوریم سخته کاش‌میتونستی بیای ایران‌ اینجا هم‌اشتباه‌دکترا زیاده ولی بعضیاشون به حرف مریضاشون‌ گوش ‌میدن‌ لااقل، چی بگم‌ کلا بارداری مشکلاتش زیاده بخصوص‌برای ماها که به زور پیدا میکنیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرتون در اوردم یهو شروع کردم به تایپ کردن

با این چیزای که گفتی خدای باید به خودت افتخار کنی که انقد قوی هستی منی که هنوز هیچ کاری نکردم و اول راه هستم بریدم ولی تو.... از ته دل برات آرزوی موفقیت میکنم حتما ی مامان قوی و عالی میشی مطمئن باش خدا حواسش به این همه سختی که کشیدی هست  با خوندن حرفات حس خوبی گرفتم و فهمیدم آدم خیلی میتونه قوی باشه وصبوری کنه🥲🥲🥲🥲🥲😇😇😇

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
همون روز دو بار کلوتریمازول زدم خوب شدم حالا نمیدونم این هفته دکتر برم یا بزارم هفته ی بعد ک نوبت د ...

دوستای گلم اگر باردار هستین و تجربه کردین لطفا راهنماییم کنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستای گلم اگر باردار هستین و تجربه کردین لطفا راهنماییم کنید

منم یادمه سر دخترم اون اولی که حرکاتش رو حس میکردم منظم نبود گاهی پیش میومد دو روز سه روز هم ماوجه نمیشدم ولی کم کم که بزرگتر شد و هفتم بالاتر رفت تو هفته های ۲۶-۲۷دیگه هرروز متوجه میشدم مدامم تو شکمم سکسکه میکرد🤣🤣🤣

با این چیزای که گفتی خدای باید به خودت افتخار کنی که انقد قوی هستی منی که هنوز هیچ کاری نکردم و اول ...

مرسی عزیزم.تنها امیدم به خداست ودلم روشن که تو همبن نی نی سایت خانم ها بعد از درمان های پی در پی نتیجه گرفتند

شادی صدام کنید
عزیزم من بعدازظهر یه کم ترشح قهوه ای داشتم روزی دوتا امپول میزنم فقط یه بار بود نیازه شیاف هم یکی اض ...

والا من هنوز انتقال ندادم ولی دوستان تو همین سایت معمولا دوتا آمپول و یک شیاف رو استفاده میکنن . من بودم یه شیافم اصافه میکردم .هپارین برای خونرسانی بیشتر به رحم هستش . نمیتونی ویزیت انلاین با دکترت بگیری ؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نگفتم بهم گفت چرا اصرار دارین بچه دار بشین منم گفتم همسرم باهام همراهه خیلی دوست داره طعم پدر شدنو ب ...

طرف درکش پایین بوده ازش دلخور نباش

منم یه مرکزی میرفتم دکتر و جنین شناسش همون اول راه بهم گفتن اصلا شانسی برا بلاست شدن جنیناتون ندارید چه برسه بارداری.

و دیگه ادامه نده

این حرفشون روز و شبمو سیاه کرده بود ولی مرکزمو عوض کردم و باردار شدم

الان میفهمم به اینجور حرفا نباید اعتنا کرد انشالله به زودی طعم پدرو مادر شدن رو میچشید شک ندارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بارانک جون یه پیام برام گذاشتی ولطف داشتی به من پیداش نکردم ریپلای کنم ممنونم ازت

دوستای عزیزم من تهران مرکز مام انتقال دادم.این مرکز درصد موفقیتش بالاست دکتر خودم خانم دکتر نیره تمیزی استوری می ذاشت ۷۰‌درصد امار انتقال مثبت داشت باز من گفتم بهرحال شاید اعتمادی نبلشه ولی مرکز که می رفتم خانم ها اغلب یا بادارن یا یکبار نتیجه گرفتند اومدند واسه بچه دوم.روز انتقالم همه خانم ها انرزژی شون مثبت بود ومدام از دوستان واشناهاشوم تعریف می کرند که اینجا اومدند ونتیجه گرفتند.

من واقعا از برخورد نگهبانش تا دکترم خیلی راضی بودم انقدر باهات محترمانه برخورد می کنند که برخوردهای زشت قبلی تو ذهنم کمرنگ می کنه.همیشه هم پاسخگو هستند.

شادی صدام کنید
مرسی عزیزم.تنها امیدم به خداست ودلم روشن که تو همبن نی نی سایت خانم ها بعد از درمان های پی در پی نتی ...

عزیزم پایان هر سختی ی آسونی هست حتما نتیجه میگیری🥰

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
منم یادمه سر دخترم اون اولی که حرکاتش رو حس میکردم منظم نبود گاهی پیش میومد دو روز سه روز هم ماوجه ن ...

ای جونم قربونه سکسکه هاش😍😘😘

خداروشکر 

خیلی حالم گرفته بود

ای جونم قربونه سکسکه هاش😍😘😘 خداروشکر  خیلی حالم گرفته بود

خدا نکنه عزیزم نگران نباش کم کم انقدر تکون میخوره که نمیزاره بخوابی البته من جفتم قدامی بود کلا کم تکوناش رو متوجه میشدم مگه محکم لگد میزد 

پسرا میگن بیشتر تکون میخورن

همون روز دو بار کلوتریمازول زدم خوب شدم حالا نمیدونم این هفته دکتر برم یا بزارم هفته ی بعد ک نوبت د ...

اگه مشکلی نداری ک وایسا هفته دیگه برو میگن تا ۲۸هفته شمردن حرکتاش مهم نیس برا منم بعضی روزا حس میکردم بعضی روزا نه عادیع 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️