2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست

پارسال شهریور اخرین سقط بودم دیگه نه گریه کردم نه چیزی تو راه برگشت رنگ به رو نداشتم همسرم گفت بریم کابینت وروشویی بخریم گفتم بریم دیگه نمی خواستم زندگی ام بذارم واسه بچه واسه درمان داغون بودم ولی رفتیم خرید در حال اسباب کشی بودیم سه ماه بعدش همسرم گفت اقدام کنیم تناس گرفتند مورد اهدایی اماده است ۴۸ ساعت گریه کردم گفتم در توانم نیست نمی خوام از شهریور پارسال تا امسال سعی کردم خوش باشم وزندگی کنم تیرماه امسال مصرف داروهام شروع کردم یه هفته قبل انتقال امیکرون گرفتم اونم من که تو این ۴ سال کرونا فقط یکیار از همسرم سرماخوردگی گرفته بودم 

ماه بعدش خواستیم بریم عفونت گرفتم

تا اینکه ۷ مهر با سلام وصلوات انتقال دادم انشات...که خیر پیشبره

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منطورم پچ استرادیول الان روز پنج انتقالم با تخمک اهدایی سابقه ۴ تا باداری طبیعی دارم که زیر ۳ ...

ان شاالله مثبت میشی و تا آخرش خوب پیش میره 

عزیزم قیمت پچ استرادیول چنده؟ چطوری و چند روزه استفاده میکردی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ان شاالله مثبت میشی و تا آخرش خوب پیش میره  عزیزم قیمت پچ استرادیول چنده؟ چطوری و چند روزه است ...

نمی دونم چنده عزیزم ولی می دونم گرون 

من از شروع پری قرص استرادیول دوتا صبح دوتا شب

اسبد فولیک

انوکسپارین

ا س آ

ویتامین دی 

یکروز در میون پچ روی بازو استفاده می کنم

۷ مهر انتقال دادم از ۲ مهر 

روزی یه امپول پروژسترون یه یه شیاف استفاده می کنم

شادی صدام کنید
نه عزیزم چیزی نگفتن اصلا بهم من مثانه ام خالی بود اتفاقا

نظر دکترها متفاوت دوستانی بودن که مراکز دیگه انتقال داده بودنو می گفتند اون جا گفتند باید مثانه خالی بلشه ولی این مرکز می گفت پر باشسر همین چقدر استرس کشیدم چون من تند تند  می رفتم سرویس ولی روز انتقال با اینکه از شب قبل سرویس نرفته بودم مثانه ام خالی بود دکتر با یه‌کیذه دهانه رحمم گرفت تا بتونه‌کارش انجام بده 

درن

شادی صدام کنید
سلام عزیزم خوبی؟ سیکل نچرال چطوریه؟ ب من دکتر گف روز نهم سیکلت بیا اگه وضعیتت خوب بود سیکل طبیعی ا ...

علیکم السلام عزیزم 

الحمدالله ، خودت خوبی

عزیزم روزی ۳ تا لتروزول از ۳ تا ۷ پریودی و روز ۸ پریود تا ۱۰؛ دو پودر hmg با یک دونه آبش استفاده کردم و دیروز ۱۳ پریود سونو کردم ضخامتم ۴/۵ بود

دوستای نازنین من بعد از باداری چهارم چون خسته بودیم وبه پیشنهاد همکارای همسرم به فرزند خوندگی هم فکر کردیم خداروشکر همه شرایط اش داریم ولی پدر همسرم چنان مخالفت سر سختانه ای کرد که همسرم حسابی ترسوند

شادی صدام کنید
نمی دونم چنده عزیزم ولی می دونم گرون  من از شروع پری قرص استرادیول دوتا صبح دوتا شب اسبد فولی ...

ممنونم 🌺

من با ۶ تا قرص استرادیول تو ی روز ضخامتم بالا نرفت یعنی با پچ میره بالا😣

علیکم السلام عزیزم  الحمدالله ، خودت خوبی عزیزم روزی ۳ تا لتروزول از ۳ تا ۷ پریودی و روز ۸ پر ...

مرسی عزیزم الحمدالله خوبم.من روز ۱۳ بدونه دارو ضخامتم ۱۰ و نیم بود بعد گف بعدی ۹ پریود بیا اگه ضخامتت خوب بود سیکل طبیعی انتقال مید یم.

از من چجور انتقالی میشه؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
دوستای نازنین من بعد از باداری چهارم چون خسته بودیم وبه پیشنهاد همکارای همسرم به فرزند خوندگی هم فکر ...

نگران نباش با همین انتقال مادر میشی عزیزم تو رحمت اماده اس چند بار تا الان باردارشدی