2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عزیزم با خواندن امضات انگاری حرفهای دل من هستش باور کن الان اشکامو پاک کردم امروز رفتم دکتر ماما برا ...

خیلی متاسفم  فاطمه جون

واقعا اونا نمیدونن هر دلی که می شکنن عرش خدا به لرزه درمیاد؟!

تا وقتی خدا قدرت و آرزوی مادر و پدر شدن رو در وجود آدمها قرار داده هنوز برای رسیدن به این هدف دیر نشده و فرصت هست.

ان شاء الله به زودی کار تو هم درست میشه و مامان میشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام خانما من امروز کمر درد داشتم دستمال هم زدم ترشح قهوه ای داشتم چکار کنم ولی همون یه بار بود بعدش نبود نیازه شیاف اضافه کنم روزی دوتا امپول میزنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزبزم‌ . ممنون

عزیزم من بعدازظهر یه کم ترشح قهوه ای داشتم روزی دوتا امپول میزنم فقط یه بار بود نیازه شیاف هم یکی اضافه کنم ؟ من امپول هپارین از اول بهم نداده میگم الان که دوقلو هست اگه بزنم بهتره برا چی میدن هپارین

خانمای که هپارین میزنن علت تجویزش چی بوده من از اول بهم دکتر نداد الان این دکتر شهر خودمون رفتم میکفت ۴ تا استرادیول زیاده میخوری هپارین بزنی بهتره نمیدونم چراگفت 

خیلی متاسفم  فاطمه جون واقعا اونا نمیدونن هر دلی که می شکنن عرش خدا به لرزه درمیاد؟! تا وقتی ...

سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر بله تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته توکلم به خدا هستش انشاالله خدا دل همه مون و شاد می‌کنه خدا پایان هیچ کاری و بد ننوشته اگه بد بود میفهمم هنوز پایانش نرسیده خدارو شکر اینجا هست دوستای گلی مثل شما دارم میگم دوست چون بعضی از حرفا رو نمیشه حتی به خواهر گفت بازم ممنون از دعای قشنگت قشنگم خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من بعدازظهر یه کم ترشح قهوه ای داشتم روزی دوتا امپول میزنم فقط یه بار بود نیازه شیاف هم یکی اض ...

دکتر منم نه آسپرین داده و نه آنوکسا. البته اولش آنوکسا داده بود تو هفته ششم بخاطر لکه بینی آنوکسا رو حذف کرد چندبار هم من به دکترم گفتم آسپرین لازم نیست گفتن ما خودمون می دونیم لازم ندارین که تجویز نمی کنیم. برای منم دوقلو هست. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
انشاالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته کدوم دکترا اسماشون چیه

فرزاد نجفی پور 

جعفر شادی 

شناختی نداشتم‌‌ وقت‌نگرفتم 

از بهاور نیا وقت گرفتم‌ برای امروز‌ وقت داد 

زنبوری هم زنگ زدم‌گفت‌بیمار‌جدید قبول نمیکنه باید پرونده داشته باشی که به نظرم‌خیلی مسخره بود‌‌همون‌بهتر که قبول نمیکنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله جونم آنتی و تیروئید ولی اگه خودت هم نیاز به آزمایش دیگه ای داری بهش بگو چون نمیدونه رفتی یا نه م ...

پرونده مربوط به غدد رو‌برده بودی یا مربوط به ای وی اف ؟

دکتر بهت دارو میده از روز اول پری تا هر وقت که صلاح بدونه.تو همین سایت خانما گفتند لوبیا سبز خوبه من ...

من با لوبیا سبز هم نتیجه نگرفتم 

شما نتیجه گرفتی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
فرزاد نجفی پور  جعفر شادی  شناختی نداشتم‌‌ وقت‌نگرفتم  از بهاور نیا وقت گرفتم‌ برا ...

سلام گلم خوبی صبح قشنگت بخیر ن نمی‌شناسم اونا رو 

آره آخه باید پذیرش داشته باشه که بشه پرونده تشکیل داد منم دیروز رفتم سونوگرافی دی که دقیق سونو بکنه میگه فقط ان تی انجام میده آقای دکتر و همینطور بارداری خطردار که اونم باید یکماه قبل وقت بگیری والا آدم میمونه چی بگه به اینا به زور از نوین وقت گرفتم برا سه شنبه راستی من اینماه پریودیم خیلی کم شده امروز روز سومم هستش اما از دیشب پدم تمیزه جای نگرانی نیست؟؟ 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پرونده مربوط به غدد رو‌برده بودی یا مربوط به ای وی اف ؟

هم غدد هم آی وی اف چون پیش خودم گفتم یه چیزی این بین شاید بهم پیشنهاد بده

سلام گلم خوبی صبح قشنگت بخیر ن نمی‌شناسم اونا رو  آره آخه باید پذیرش داشته باشه که بشه پرونده ...

میگم عزیزم‌ چرا گرانمایگان نمیری سونو‌ ؟ من همیشه اونجا میرم از کارشون خیلی راضیم‌ تازه خیلی ام وقت دهیش خوبه ،کارشونم‌ دقیقه ،با اخلاقم‌ هستن 

والا تبریز اینجوریه  ، تهران‌دکتر هر چقدر هم‌معروف باشه فوقش دیگه برای دو‌ماه دیگه‌وقت میدن یا برنامه ریزیاشون اینقدر دقیقه که میدونن کنسلی دارن برای نفرات دیگه همون روز وقت میدن ،تبریز شورشو درآورده و البته با تجربه ای که خودم‌کردم توی تبریز اصلا نباید پیش دکتر معروف رفت چون بدبختت میکنه همشون‌ الکی اسمشون بزرگ‌شده هیچی‌ بارشون‌نیست

هم غدد هم آی وی اف چون پیش خودم گفتم یه چیزی این بین شاید بهم پیشنهاد بده

پس منم پرونده ای وی اف رو‌ ببرم ‌دیگه ، البته آزمایشایی که اینبار دکتر زنان نوشته رو‌ میخواستم‌ ببرم که دیگه‌ پرولاکتین اینا رو‌دوباره ننویسه برام‌‌ به اضافه معرفی نامه ای که دکتر زنات نوشته‌ ولی پرونده رو ‌هم ‌میبرم ‌دیگه‌ ،بهش میگم اگه لازم‌بود‌نگا میکنه، وقت میذاره برای مریض ؟

میگم عزیزم‌ چرا گرانمایگان نمیری سونو‌ ؟ من همیشه اونجا میرم از کارشون خیلی راضیم‌ تازه خیلی ام وقت ...

واقعا احسنت همین حرفت درسته ن نرفتم اونجا برا عکس رنگی رفتم خیلی شلوغ بود بعد چون چهارشنبه تعطیلی رسمی هستش برا همین فکر کنم اونجا هم وقت نمیدادن دیروز اونقد پیاده رفتم از کمر افتادم 

دکتر منم نه آسپرین داده و نه آنوکسا. البته اولش آنوکسا داده بود تو هفته ششم بخاطر لکه بینی آنوکسا رو ...

وااای عزیزم ایشالا به سلامتی دنیا بیان😍😍 شما بار چندم ای وی اف هستین داروهاتون چی هست کجا انجام دادین . عزیزم شما استراحت مطلقی من دیروز یه کم ترشح قهوه ای داشتم الانم دارم کمر درد دارم نمیدونم چکار کنم روزی دوتا امپول میزنم یه شیاف اضافه کنم؟  اخه مرکز خودم جوابگو نیس دیگه این دکتر هم کع میرم فقط حضوریه اونسری رفتم سونو رو ببینه ۵ ساعت اونجا بودم داغون شدم