2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

زن داداشم میخواد بره تو سیکل آی وی اف امروز سوم پریودیش هستش اومده دکتر براش گونال . پیورگان . پرگووریس اینا میگه استفاده کن بخاطریکه ذخیره تخمدانشم کمه . کسی نداره مال خودش ازش میخرم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

لطفا هر ک تو سیکل رفته و زیادیش هستش و تو یخچاله ی کمکی برام بکنه گناه داره ذخیرشم کمه اصلا ب آمپول سینال و ایرانی جواب نمیده . لطفاااااا امروز باید داروهاشو تزریق کنه هر چ داروخونه هم میگردم نیست ک نیست

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبم خداروشکر...نی نی خیلی نق نقو تشریف داره هنوز به کولیک نرسیده اینه وای به اینکه کولیکش هم تو یک ...

ای جان ان شاالله که کولیک اصلا نگیره هنوز نمیدونه چیکار کنه پسرمون  خدا جفتشونو حفظ کنه من و بچه ها هم خوبیم 😆

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها حالتون چطوره خوبید؟ چقدر این ده روز تاپیک قفل بود سخت گذشت یه سوال لطفا اگه براتون پیش ...

فک نکنم چیزه خاصی باشه شیاف کلا ممکنه باش عفونت بگیزی یا حساس شی همون مقعدی بذار ممکنه دکترت هم پمادی چیزی بت بده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام من یک ماهه انتقال دادم ولی بتام بالاتراز۸۷نرفته لکه بینی هم یک هفته داشتم دوروزه تموم شده امروزرفتم سونو گفت یک توده کوچیک کنارتخمدان چپ دیده میشه گفت داروهاتوقطع کن تاپریودبشی ولی نمیدونم چرادلم نمیخوادقطع کنم میترسم جنین باشه ولی دکتره گف احتمال خارج رحمی هست به نظرتون قطع کنم یابرم ی جای خصوصی سونوبگیرم بعداقدام به سقط کنم اخه فکرمیکنم چون دولتی بود زیاددقت نکردن 

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
قرص استرادیول رو فراموش کردم،با ۴ ساعت تاخیر خوردم نوبت بعدی رو با همون ساعت قبلم بخورم یا از همین ...

اگه ساعتی گفتن ک ازهمون ساعتی ک اخری روخوردی حساب کن

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
من کلا مدلم اینجوره سر دخترم هم اصلا تهوع و ویار هیچی نداشتم حتی یه بار هم حس تهوع نداشتم 

خدارو شکر عزیزم . انشالله همه چی به خوبی پیش بره براتون .‌قبل انتقال مولتی ویتامینت چی بود ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام من یک ماهه انتقال دادم ولی بتام بالاتراز۸۷نرفته لکه بینی هم یک هفته داشتم دوروزه تموم شده امروز ...

به نظرم ی جای خوب سونو برو ولی فقط باید سریع اقدام کنی امروز فردا نکنی چون خارج رحمی باشه باید سریع اقدام به سقط کنی اگه میتونی همین امروز برو سونو 

قرص استرادیول رو فراموش کردم،با ۴ ساعت تاخیر خوردم نوبت بعدی رو با همون ساعت قبلم بخورم یا از همین ...

من ی بار فراموش کردم همون زمانی که یادم اومد خوردم بعد برگشتم به روال قبلم همون ساعت قبلم خوردم 

من ی بار فراموش کردم همون زمانی که یادم اومد خوردم بعد برگشتم به روال قبلم همون ساعت قبلم خوردم  ...

یعنی الان که ۳ خوردم بازم همون ۱۱ شبم رو طبق روال قبل بخورم؟

چون هر ۱۲ ساعت بودم،۱۱ ظهر و ۱۱ شب