2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم منم ۳۷ سالمه و ده ساله باردار نشدم الان دارم آی وی افمیکنم و فقط یدونهجنیندارم که ماه دیگ ...

عزیزم با خواندن امضات اشکم دراومد از ته ته قلبم برات دعا کردم و آیت الکرسی خوندم خیلی درکت میکنم انشاالله به بزرگی خدا مثبت میشی و مادر میشی و بچه ات میاد بغلت 🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۱۰ هفته و ۴ روز باید باشم طبق پری ولی طبق سونو نمیدونم دکتر چیزی نگفته.

ای جانم پس تازه حامله شدی طبیعی ،من شمارو یادمه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم با خواندن امضات اشکم دراومد از ته ته قلبم برات دعا کردم و آیت الکرسی خوندم خیلی درکت میکنم انش ...

ممنونم گلم محتاج دعاهاتون هستم امیدوارم به هروی میخایی برسی😍😍

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
میگم‌ عزیزم دکتر بهاورنیا آزمایشهارو برات کامل نوشته بود ؟

ازمایشات مربوط به غدد رو بله نوشته بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به سلامتی باشه عزیزم. ان شااله که باقی راه رو به سلامتی سپری کنی. چند هفته ایی هیوا جان؟ یه قلو یا د ...

سلام عزیزم ممنونم نه ی قلو فعلا 11هفتمه گلم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
ممنونم گلم محتاج دعاهاتون هستم امیدوارم به هروی میخایی برسی😍😍

عزیزم با خواندن امضات انگاری حرفهای دل من هستش باور کن الان اشکامو پاک کردم امروز رفتم دکتر ماما برام سونو بنویسه برم بیرون یه بار سونو کنم اولین بار بود مطب این دکتر میرفتم یه حرفی گفت دلمو سوزوند خدا سره هیشکی نیاره بهم گفت چند سالته همسرت چند سالشه بعد بهم گفت دیگه بچه می‌خوایین چیکار مواظب حرفاشون نیستن این حرفا دل می‌شکنه و قلب و به درد میاره منم ۳۷سالمه همسرم ۴۶خیلی دلم شکست الان همسرم خوابه من دارم اشک میریزم با همین دل شکسته 😭😭😭😭برات از خدا بهترین هارو می‌خوام برای دل گرفته منم دعا کن گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوست های عزیزم خوشحالم که تاپیک درست شده امروز رفتم سونو روز سیزده با سیکل نچرال ضخامتم ۴/۵ ب ...

دکتر بهت دارو میده از روز اول پری تا هر وقت که صلاح بدونه.تو همین سایت خانما گفتند لوبیا سبز خوبه منم خیلی خوردم 

شادی صدام کنید
سلام بچه ها فردا قراره برم آزمایش بنا ولی خیلی نگران و ناامیدم چون از اول علائم نداشتم از دیروز هم ت ...

انشاالله که بتای تپل مپل عزیز دلم 

عزیزم با خواندن امضات انگاری حرفهای دل من هستش باور کن الان اشکامو پاک کردم امروز رفتم دکتر ماما برا ...

چقد عوصی بوده . ای خدا کاش بلد بودیم حالیش میکردیم همون جا. من زن داداشم انقد با احترام طرف رو میشوره پهن می کنه که حرف دهنشو بفهمه. اعصابم خورد شد😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقد عوصی بوده . ای خدا کاش بلد بودیم حالیش میکردیم همون جا. من زن داداشم انقد با احترام طرف رو میشور ...

سلام فاطمه جان خوبی جونم شرمنده ناراحتت کردم بخدا خیلی دلم شکست یعنی گریه م بند نمیومد 

راستی تونستم از سونوگرافی نوین وقت بگیرم برا پنج پریودی توکل بخدا

عزیزم  دکترم برای شیردهی مولتی ویتامین پریناتال نوشته. بنظرت چقدر نیازه ؟ و اینکه برای سوختگ ...

شروین جان پریناتال تو شیردهی عالیه . منم استفاده میکردم ولی نه هر روز . من یه روز در میون میخوردم که چاق نشم .

برای اروغ گرفتن دستتو از بالا به پایین بکش آروم برعکس نکشی بالا میاره  . زینک اکساید عالیه . مارک سی گل کرم پای کودک (زینک اکساید )خیلی خوبه اینو امتحان کن . برای سوختگیهای خیییلی شدید کرم بتیس خارجیه خیلی خوبه . 

خدای من خدای معجزه هاست .