2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها فردا قراره برم آزمایش بنا ولی خیلی نگران و ناامیدم چون از اول علائم نداشتم از دیروز هم ت ...

سلام عزیزم

ان شاء الله خیره و مثبت میشی

استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه

لکه بینی تو بارداری هم شایع هست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرکز گفته ۲۸ مهر برم واسه سونو،سه هفته دیگه😕 دلم می‌خواست زودتر بفهمم اون تو چه خبره، کسایی که مث ...

من روز ده انتقال ازمایش دادم و مرکزمون گفته بود چهارهفته بعد برم برا سونو 

ولی من دو هفته بعد خونریزی داشتم که زنگ زدم و مرکز گفت بیا سونو اینجوری شد که زودتر رفتم 

دوستان من دیگه سپردم به خدا بهش فکر نمیکنم تا انشاله هر چی صلاحه برام پیش بیاد ، از سحر بانوی عزیز که فقط ایشون تو این شرایط سختم برام پیام گذاشت به اندازه یه دنیا ممنونم با این دل شکستم برات بهترین هارو ارزو میکنم عزیزم

دوستان من دیگه سپردم به خدا بهش فکر نمیکنم تا انشاله هر چی صلاحه برام پیش بیاد ، از سحر بانوی عزیز ک ...

عزیزم نمیدونم چی شده من پستت رو ندیدم ولی ان شالله بهترینها برات رقم بخوره فردا به نیت حاجتت سوره مریم میخونم ان شالله که مشکل ات حل بشه 

عزیزم نمیدونم چی شده من پستت رو ندیدم ولی ان شالله بهترینها برات رقم بخوره فردا به نیت حاجتت سو ...

متاسفانه رشد بتا و سونوگرافیم عقبه دارم میمیرم از ناراحتی . قربون محبتت   واقعا به دعای خیرت احتیاج دارم عزیزم خیلی لطف میکنی منم برات دعا میکنم بهترین ها برات پیش بیاد

متاسفانه رشد بتا و سونوگرافیم عقبه دارم میمیرم از ناراحتی . قربون محبتت   واقعا به دعای خیرت ...

نگران نباش گاهی سونوگرافی ها هم اشتباه میکنن مخصوصا اگه شکمی رفته باشی گاهی دکترا ماهر نیستن گاهی دقت دستگاه پایینه 

ان شالله که مشکلی نیس 

قلب جنین تشکیل شده؟؟

نگران نباش گاهی سونوگرافی ها هم اشتباه میکنن مخصوصا اگه شکمی رفته باشی گاهی دکترا ماهر نیستن گاهی دق ...

انشاله خدا از دهنت بشنوه ، چون رشد بتا هم خیلی کم بود بخاطر اون نگرانیم . قلب و اینام هیچی مشخص نبود گفت مثل یه کیست ۵ میلی متریه 

انشاله خدا از دهنت بشنوه ، چون رشد بتا هم خیلی کم بود بخاطر اون نگرانیم . قلب و اینام هیچی مشخص نبود ...

ان شالله فردا برو سونو واژینال و ی جای دقیق مشخص میشه نگران نباش عزیزم الان استرس از همه چی بدتره بسپار به خدا 

ان شالله فردا برو سونو واژینال و ی جای دقیق مشخص میشه نگران نباش عزیزم الان استرس از همه چی بدتره بس ...

قربونت عزیزم از عصر به این ور دیگه با خودم کنار اومدم سپردم دست خدا ، انشاله به خیر بگذره ، انشاله شما هم بارداری راحتی داشته باشی نی نی سالم و خوشگل بیاد بغلت 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی مون خوبه؟ از احوالش خبر داری😍 فکر کنم ان تی نزدیک باشه

سلام مهتاب جون. ممنون از احوالپرسیت❤

شکر خدا هفته ۱۰ هستم. چهارشنبه دکتر بودم، بهم گفت ان تی انجام نمیدند، چون ان تی همش درصد و احتماله و خیلی دقیق نیست. دیگه من هم همون روز اصرار کردم که سل فری رو ازم بگیره. تست سل فری دادم که حالا نمیدونم جوابش کی میاد. سونو هم کلا سه بار توی بارداری انجام میدند ولی اینبار مجدد با همسرم رفتم و اصرار کردم که سونو رو آزاد انجام بده، خدا رو شکر قبول کرد و فندق خان رو دیدم ولی هیچ اطلاعاتی نداد. فقط سونو رو نشون داد و گفت قلبش میزنه و واسه هفته ۱۰ سایزش خوبه، همین دیگه چیزی نگفت. فقط بهم گفت اینقدر نرو توی نت مطالعه نکن، هر چی کمتر بدونی واسه خودت بهتره🤦‍♀️. حالا همسرم هم راه میره حرف دکتر رو تکرار میکنه ☹

قربونت عزیزم از عصر به این ور دیگه با خودم کنار اومدم سپردم دست خدا ، انشاله به خیر بگذره ، انشاله ش ...

سلام عزیزم

قربونت برم که با همه نگرانی و دلهره تسلیم خواسته خدا شدی

ان شاء الله هرچه خیره برات پیش بیاد و بهترین ها نصیبت بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
متاسفانه رشد بتا و سونوگرافیم عقبه دارم میمیرم از ناراحتی . قربون محبتت   واقعا به دعای خیرت ...

عزیزم ان شااله خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه. نتیجه بارداریت هر چی باشه به این فکر کن که خدا حتما بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد. ان شااله که دل تو رو هم اون طوری که دوست داری، شاد میکنه.