2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
یعنی الان که ۳ خوردم بازم همون ۱۱ شبم رو طبق روال قبل بخورم؟ چون هر ۱۲ ساعت بودم،۱۱ ظهر و ۱۱ شب

اره به من کلینیک همون اول گفت 

گفت اگه تا قبل از دوز بعدی یادت اومد بخور و دوز بعدی رو سر تایم بخور اگه یادت نیومد تا دوز بعدی دیگه دوز بعدی رو دو برابر نخور فراموشش کن 

به نظرم ی جای خوب سونو برو ولی فقط باید سریع اقدام کنی امروز فردا نکنی چون خارج رحمی باشه باید سریع ...

مگه تخمدان توی رحم نیس؟گف کنارتخمدانه بایدبرم سونو یک سونوگرافی خوب توی مشهدسراغ ندارین؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تخمدان ی عضو جدا از رحمه  نه عزیزم متاسفانه نمیشناسم

اهاممنون عزیزم

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
اره من بدون هیچ علامتی فقط یک شب دل درد شدید گرفتم همین

عزيزم ببخش زياد سوال پرسيدم شما گفتين كيستتون را عمل كردين بعد انتقال دادين بعد عمل امپول ديفرلين يا ميكرولين زدين بعد انتقال دادين؟

خدارو شکر عزیزم . انشالله همه چی به خوبی پیش بره براتون .‌قبل انتقال مولتی ویتامینت چی بود ؟ 

عزیزم 

دکترم برای شیردهی مولتی ویتامین پریناتال نوشته.

بنظرت چقدر نیازه ؟

و اینکه برای سوختگی پای نوزاد کرم زینک اکساید فوق العاده بود.

😉

سلام بچه ها در چه حالین من برا اولین بار امروز سمت چپ ی چیزی مث نبض چند ثانیه بیشتر طول نکشید حس کردم ای خدا 🥰🥰🥰  برا همه کسانی که منتظر هستن همچین لحظه ای رو ارزو میکنم انشاءالله خدای بزرگ ب همه منتظرا نگاه کنه و ماها بارمونو بسلامتی زمین بذاریم 💖💖💖

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
خدارو شکر عزیزم . انشالله همه چی به خوبی پیش بره براتون .‌قبل انتقال مولتی ویتامینت چی بود ؟ 

مولتی قبلش نداشتم الانم ندارم هنو بهم ویتامین نداده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام بچه ها در چه حالین من برا اولین بار امروز سمت چپ ی چیزی مث نبض چند ثانیه بیشتر طول نکشید حس کرد ...

به سلامتی باشه عزیزم. ان شااله که باقی راه رو به سلامتی سپری کنی. چند هفته ایی هیوا جان؟ یه قلو یا دوتا؟

به سلامتی باشه عزیزم. ان شااله که باقی راه رو به سلامتی سپری کنی. چند هفته ایی هیوا جان؟ یه قلو یا د ...

سلام عزیزم

خوبی؟

نی نی مون خوبه؟

از احوالش خبر داری😍

فکر کنم ان تی نزدیک باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها در چه حالین من برا اولین بار امروز سمت چپ ی چیزی مث نبض چند ثانیه بیشتر طول نکشید حس کرد ...

سلام عزیزم

اون گردش خون رحم هست

تا نزدیک هفته ۱۸ و ۲۰ حرکت جنین حس نمیشه

ان شاء الله به سلامتی همه مراحل رو طی کنی😍

همه منتظرها هم دامنشون سبز بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست