2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها امروز یکی از آزمایش هامو گرفتم پرولاکتینم بالا بود😔 ولی خیلی عددش بالا نبود به نظرتون ا ...

زودی با دارو میاد پایین اما ب این فکر نکن زود پارد سیکل میشی یا نه بذار همه چیزت اکی باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم انشاالله خیلی زود مادر میشی ..منم شوهرم آزواسپرمی بود خودم هم لوله هام بسته و کلی مشکل دا ...

به رقیه جان کجایی دلمون تنگ شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به رقیه جان کجایی دلمون تنگ شده 

سلام اکرم جون قربونت برم فدای دلت 😍😍من که هر روز به فکرتونم و دعاگوتونم ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
چشم عزیزم حتما ی روز برات میخونم و تک ات میکنم

عزیزم تبریک میگم مادر شدنت رو انشاالله دوران بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی بغل بگیری بچه عزیزت رو😍🤲🤲میشه برای منم بخونی خیلی ممنونت میشم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
زودی با دارو میاد پایین اما ب این فکر نکن زود پارد سیکل میشی یا نه بذار همه چیزت اکی باشه 

اخه رفت و آمد ش برام سخته😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنونم عزیز دلم چشم حتما به نیتت ی روز میخونم و تگ ات میکنم

ممنونم عزیزم😍😍😘😘😘

اخه رفت و آمد ش برام سخته😔

میدونم عزیزم من خودم ب خیال خودم میرم سریع وارد سیکل میشم اما یه ماه دوماه سر سینم اینور و اونور رفتم ام ار ای سونو تا ببینن مشکلی نیس داروها رو شروع کنن یا ازمایشم پرولاکتین بالا بود دارو بخورم  و چنتا کاره دیگه 

بچه ها من از امشب میخوام ۴۰تا سوره مریم بخونم هر کی میخواد به نیتش بخونم بگه 

عزیزم اسمم فاطمه هستش ممنون میشم برا منم بخونی حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا خوشحال شدم سایت باز شد بخدا دلم گرفته بود انشاالله اونا که مثبت شدن بارداری سالمی داشته باشن انشاالله اونا هم انتقال دادن مثبت بشن اونا هم که قراره پانکچر بشن جنین های تپل مپل اونا هم که مثل اندر خم یه کوچه هستن و می‌خوان بدنشون نرمال بشه و بتونن انتقال بدن 🥺🥺🥺اونا هم ختم به خیر بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه‌هاااا آزمایشم به لطف خدا مثبت شد🥺🥺🥺😍😍😍

مبارکه عزیزم مبارکه🤩🤩🤩

سلام نسرین عزیز ممنون جانم انشاالله خودت هم زایمان راحت و خوبی داشته باشی و کوچولو هات و به سلامتی ...

تبریک میگم گلم روی ماهشو ببوس😍😍😘😘😘