2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

من سال پیش طبیعی باردار شدم و به دلایل شخصی سقط کردم ولی بعد که تلاش کردم برای دو قلو که رفتم ای وی اف نشد و همچنان ۴ بار انتقال دادم و نشد نشد …..همه نوع آزمایشات دادم ایمنی و ،،،،،انواع سونو داپلر رنگی و غیره دادم،ivig با اینکه مشکل نداشتم زدم

دکتر و مرکز عوض کردم

کیفیت تخمک و جنین همیشه خوب بود

هیسترو  کردم

لاپراسکوپی کردم و مشکلی نداشت اما منفی شد دوباره حدود ۳ هفته پیش البته ۲-۳ سیکل جلوگیری نکردم که نشد….واقعا نمیدونم باید چه کار کنم که انجام ندادم

سلام من ۴ تا انتقال منفی داشتم و همه کاری هم تا حالا انجام دادم،باید خیلی خیلی صبور باشی آزمایش اطم ...

عزیزم متاسفام انشالله خدا به هر کی که دوست داره بده

شما الان تو چه مرحله ای هستی ؟

دیگه موندم این نشد کجا برم با کدوم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال پیش طبیعی باردار شدم و به دلایل شخصی سقط کردم ولی بعد که تلاش کردم برای دو قلو که رفتم ای وی ...

ببخشید کدوم دکتر میرفتید؟

نمیدونم والا برای من اون دفعه میگفتن جنیتات عالی شدن بلاست بودن انتقال دادکه گفت رحمت از بین براشون

اندفعه ۶ ماه رو رحمم کار کرد رفتیم انتقال گفتن جنین ات بلاست نشده یه خورده ضعیف هستن  منم دیگه واقعا نمیدونم

سلام سلام

خداروشكر ك ازاد شد بقيه هم كاش ازاد كنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان .کوثر کجایی دختر چرا نیستی؟من تگ دونم خرابه یکی کوثرو تگ کنه

سلام عزيزم

منم چند روزه تو شخصى بهش پيام دادم جواب نداده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😁😁😁سلام مگه کوثر چی شده؟

به به زينب خانوم خوش گلدى

هيچى از اون موقع ك نى نى پلاس نيومد تاپيكم نمياد

كلا جواب پيام نميده

امیدوارم این سری نتیجه بگیری گلم من نازایی ثانویه دارم اولی و زود حامله شدم برای بار دوم به مشکل خور ...

سلام‌دوستم

خوبی

عزیزم‌منم‌نازایی‌ثانویه‌شدم.متاسفانه‌۷ساله‌باردار‌نمیشم

شماچیکاراکردی

مشکلتون‌چیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر عزیزم . انشالله که بتای قشنگتو ببینیم . اره منم شنیدم گونال بهتره 

سلام‌عزیزم.خوبی

چه‌خبرانتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها الان سونو بودم دکتر گفت هماتوم داری 😫😫😫خیلی ناراحتم یعنی بچم سقط میشه

نه عزیزم اکثر بچه ها داشتن فقط استراحت کن و شیاف و امپولات و استفاده کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه عزیزم اکثر بچه ها داشتن فقط استراحت کن و شیاف و امپولات و استفاده کن 

امپول که ندارم فقط شیاف و قرصه 

خیلی بهم ریختم خونریزی هم ندارم فقط خیلی کم گاهی ببخشید رو دستمال لک قهوه ای دارم انقدر بهم ریختم