2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
اگر اوکی شد بهم خبر میدین؟؟ممنون میشم هر چند نفر هم باشه کم کم زیاد میشه تعداد مدیر هم لینک میده دیگ ...

باشه بذا تگ کنم پیشنهاد بدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چشام قلبی شد 🤩🤩🤩🤩 انشاالله که مثبتی منتظر روز آزمایشت هم باش ووی دل من رفت برا اون هاله ها

مرسی عزیزم از انرژی مثبتی که منتقل میکنی😍😍😍

اما تو همین نینی سایت خیلیا گفتن یونی تست مثبت کاذب داشته،کاش اینی که من دیدم واقعی باشه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخصصشون ایمونولوژی هست منم قبل انتقال سومم متوجه شدم برا ایمنی و اینا هستش ممکنه پیشنهاد لنفوسیت ترا ...

لنفوسیت تراپی و سرم چیه؟😅😅😅اطلاعاتم صفره انگار🥺من حدودا دو هفته دیگه پریود میشم و احتمالا دکتر دارو میده برای شروع مرحله پانکچر بنظرتون فرصتی هست برم اینجا ک شما میگید؟تاثیری داره؟

@تورک_آنا    

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم از انرژی مثبتی که منتقل میکنی😍😍😍 اما تو همین نینی سایت خیلیا گفتن یونی تست مثبت کاذب ...

عزیز دلم مبارکت باشه ان شالله که کاذب نیس کم پیش میذد کاذب باشه مخصوصا اگه امپول نداشتی که به احتمال نود درصد مثبتی

@تورک_آنا    

عزیزم سلام خوبی چه خبرا خانومی 

میگم امکانش هست گروه واتساپی تشکیل بدیم دخترا میگن خوب میشه🙏🙏🙏

مرسی عزیزم از انرژی مثبتی که منتقل میکنی😍😍😍 اما تو همین نینی سایت خیلیا گفتن یونی تست مثبت کاذب ...

انشاالله واقعی هست شک نکن تو که عزیزمی مامان خانومی 🤩🤩🤩

دوستان امروز روز پنجم انتقالمه بی‌بی چک یونی تست زدم تو ده دقیقه اول هاله انداخت اما خیلی کمرنگ به ...

بسلامتی عزیزم مبارک باشه ولی خیلی زود زدی مامانی پرجرأت.ان شالله که مثبتی و مامان شدی عزیزم

لنفوسیت تراپی و سرم چیه؟😅😅😅اطلاعاتم صفره انگار🥺من حدودا دو هفته دیگه پریود میشم و احتمالا دکتر د ...

عیبی نداره جونم کدوم شهری کدوم مرکز میری ببین اگه تونت بزنی متخصص ایمونولوژی میاره اسامی و بعد اینکه لنفو معمولا بعد از دیدن نتیجه آزمایش آپکا میگن خون از همسرت میگیرن و جدا میکنن سلولها رو از مچ به بالا تزریق میکنن سرم هم معمولا باز نتیجه آزمایش مشخص می‌کنه که لازمه یا نه 

لنفوسیت تراپی و سرم چیه؟😅😅😅اطلاعاتم صفره انگار🥺من حدودا دو هفته دیگه پریود میشم و احتمالا دکتر د ...

تاثیر برا من که داشت چون دو تا انتقال منفی داشتم اما تو سومی مثبت شدم درست نموند برام اما امیدی شد برام 

تاثیر برا من که داشت چون دو تا انتقال منفی داشتم اما تو سومی مثبت شدم درست نموند برام اما امیدی شد ب ...

امیدوارم این سری نتیجه بگیری گلم من نازایی ثانویه دارم اولی و زود حامله شدم برای بار دوم به مشکل خوردیم.

امیدوارم این سری نتیجه بگیری گلم من نازایی ثانویه دارم اولی و زود حامله شدم برای بار دوم به مشکل خور ...

ممنون عزیزم انشاالله که بازم باردار بشی و اینبار دوقلو بیاری و جمعتون پنج نفره بشه ایشالا ایشالا😍😍🙏🙏ممنون از دعای قشنگت قشنگم

سلام خانمها  من سیکلم رو تازه شروع کردم. سر درد و ببخشید اسهال دارم، طبیعیه؟

سیکل انتقال یا پانکچر ؟

بخاطر داروهاست متاسفانه 

اب زیاد بخور

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم انشاالله که بازم باردار بشی و اینبار دوقلو بیاری و جمعتون پنج نفره بشه ایشالا ایشالا😍😍 ...

ممنونم که وقت گذاشتید ان شاءالله که لحظاتتون پر از حس خوب و خوشحالی باشه🙏🙏🙏