2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
مطمئنی گف لک لانه گزینی؟ بیشتر ب تخمک گذاری میخوره آخه. ان شاالله ک خیره. بچه ها هم بیان بیشتر راهنم ...

عزیزم من تجربه سزارین داشتم،الان قبل از مصرف استرادیول اصلا اثری از چسبندگی توی سونوگرافی واژینال نبود الان قرصو خوردم خودشو نشون داده دکترم چیزی نگفت فقط گفت چسبندگی داری انتقالو کنسل کرد،الان میخواستم بپرسم چه مدل چسبندگی بوده؟بنظرت ون با عکس رنگی حل میشه؟هرکی میمونه راهنمایی کنه ممنون میشم

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
سلام عزیزم از فردا بی بی بزن مشخص میشه انشالله مثبته

دل و دماغ بی بی زدن ندارم 😢😢😢😢 اینقد که حالم بده دخترم هم از دیشب تب گرفته سرفه میکنه بدتر واسه اون داغونم . هیچ علاعمی هم ندارم البته شاید به سرما خوردگیم هم ربط نداشته باشه چون من روز ۴ انتقال سرما خوردم . اگه قرار بود بچسبه تو این ۴ روز وقت داشته . ولی خب میگن پسرها شل هستن و گرفتنشون کمتره . عزیزم شما کی میری ازمایش دیگه بی بی نزدی😍شما لک داشتی قط شد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل و دماغ بی بی زدن ندارم 😢😢😢😢 اینقد که حالم بده دخترم هم از دیشب تب گرفته سرفه میکنه بدتر واسه ...

انشالله به حق این ماه عزیز مثبت میشه عزیزم فکرای خوب کن انشالله گرفته ... من خودم دو روز تو تب میسوختم نمیدونم چرا .همش گریه میکردم و زاری .از درد .. به همسرم میگفتم مطمئنم نمیگیره چون هم یه دونس همم حالم بده ... ولی از روز ۷ بی بی هاله افتاد امروزم روز ۱۲ بازم بی بی این سری پررنگگگ و خوشگل😍😍😍 یک شنبه میریم آزمایش 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام عزیزم .‌خوبی ؟ گل پسرات خوبن ؟ والا احتمالا یکی دوماه دیگه . طلسم شدم خواهر انگاری 😂😊😊

مرسی عزیزم دست بوسن 😘😘 

این داروها واسترس  شرایط رو خراب میکنه رحم به هم میریزه ...ایشالا به زودی شرایط جورمیشه  ودوباره مامان میشی 😍

انشالله به حق این ماه عزیز مثبت میشه عزیزم فکرای خوب کن انشالله گرفته ... من خودم دو روز تو تب میسوخ ...

فدات عزیزم مرسی واسه دعای قشنگت😍😍😍😘😘😘عکسش رو میزاری منم فردا میزنم ۵ روزه بودن نشون میده؟

انشالله به حق این ماه عزیز مثبت میشه عزیزم فکرای خوب کن انشالله گرفته ... من خودم دو روز تو تب میسوخ ...

بی بی چه مارکی گرفتی عزیزم الان علاعمی نداری؟ 

فدات عزیزم مرسی واسه دعای قشنگت😍😍😍😘😘😘عکسش رو میزاری منم فردا میزنم ۵ روزه بودن نشون میده؟

قربونت برم عزیزم 

اره واسه من یه دونه ۵ روزه 

شنیدم که ۵ روزه زودتر نشون میده

اینم روز ۱۲

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
بی بی چه مارکی گرفتی عزیزم الان علاعمی نداری؟ 

فقط روژان

چرا دل درد و کمردرد دارم ، دست و پاهامم خیلیییی سرده

قربونت برم عزیزم  اره واسه من یه دونه ۵ روزه  شنیدم که ۵ روزه زودتر نشون میده اینم روز ...

😍😍😍😍 به سلامتی عزیزم . واسه شما روز ۷ هاله بود؟ منم فردا صب میزنم

😍😍😍😍 به سلامتی عزیزم . واسه شما روز ۷ هاله بود؟ منم فردا صب میزنم

ممنون گلم 

بله هاله کمرنگ با بدبختی دیده میشد

دقیقا نمیدونم به چه ترتیبی داروها رو میدن من انجام ندادم نسرین جان انجام دادن و بهتر اطلاع دارن .بعد ...

خییییلی ممنونم عزیزم لطف کردی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم عزیزم  اره واسه من یه دونه ۵ روزه  شنیدم که ۵ روزه زودتر نشون میده اینم روز ...

مبارک باشه عزیزم😍 انشلله بسلامتی دنیا بیاد 😘برای ما هم دعا کن 

میشه چه کارایی قبل و بعد انتقالت انجام دادی