2777
2789

اول بگم خانما بحث حسادت و رقابت نیست من خودم علوم پزشکی خوندم و برای ماماها احترام قائلم و میدونم همه رشته ها محترمن 

اما برام جای تعجبه تو‌ اینستا یه دختری رو پیدا کردم که مامایی خونده بلافاصله بعد درسش شماره نظام پزشکی و مهرشو گرفته و ویزیت آنلاین میکنه و نسخه میده و اینا در حالیکه نه طرح رفته نه ارشد خونده نه هیچ کار دیگه ای و تمام سواد و تجربش فقط از دانشگاست اون وقت متخصص زنان که سالها درس خونده و شیفت داده و طرح رفته و آزمون داده هنوز نمیتونه خیلی از بیماری ها رو تشخیص درست بده و‌ درمان کنه اون وقت یه ماما چجوری میتونه؟! اونم حیطه زنان که خیلی خطرناک و حساسه و کوچکترین خطا و غفلتی میتونه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه 

نظرتون چیه؟ میتونه کارش خوب باشه؟ 

آره چرا نتونه ؟در حد اطلاعات و سواد خودش راهنمایی می‌کنه 

اتفاقا چقدم آدم باهوشی هست که تونسته خودشو تو مجازی جا بندازه 

واقعا اینستا راهش برای همه بازه که بتونن فعالیت کنن در هر زمینه ای 

آره چرا نتونه ؟در حد اطلاعات و سواد خودش راهنمایی می‌کنه اتفاقا چقدم آدم باهوشی هست که تونسته خودشو ...

خب ممکنه خیلی چیزا رو‌ ندونی یا اشتباه کنی اون وقت چی؟ بهتر نبود حداقل طرح میرفت ارشد میخوند کنار یه متخصص زنان کار میکرد بعد خودش شروع میکرد به ویزیت؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ممکنه خیلی چیزا رو‌ ندونی یا اشتباه کنی اون وقت چی؟ بهتر نبود حداقل طرح میرفت ارشد میخوند کنار یه ...

ببین نمی‌خواد که از طریق مجازی زایمان کسی رو انجام بده یا کسی رو عمل کنه که خطرناک باشه 

در حد دوتا توصیه و تجویز داروهای زنانه هم همشون انجام میدن 

بازاریابی بلده و اونم باید پول دراره همه از اول بلد نیستن هرچی کیس بیشتر بگیره تجربش بیشتر میشه پزشکها هم اوایل ازمون خطان حالت اونا با طرح اینا اینجوری

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
بازاریابی بلده و اونم باید پول دراره همه از اول بلد نیستن هرچی کیس بیشتر بگیره تجربش بیشتر میشه پزشک ...

اخه پول در اوردن به چه قیمتی؟! اون هم با این عجله چه خبره مگه؟ 

درصد خطای پزشکی هم که تو حیطه زنان خیلی بالاست و باید سالها درس خونده باشی و ازمون داده باشی و شیفت داده باشی تا بتونی تشخیص درست بدی 

نمیدونم اما به نظرم درست نیست