2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
😔😔😔 واقعا نمیدونم چی بگم بهت عزیزدلم همش امیدوار بودم که بیای و خوشحالمون کنی ... انشالله که بهتر ...

مرسی عزیزم .همینطور شما 🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیز دلم خیلی بفکرت بودم گلم متاسفم انشاالله که خدا بهترین هارو برات در نظر بگیره

🤲🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززززم😔😔 کاش میتونستم چیزی بگم ک دلت اروم بشه. ولی مطمئن باش این همه دعاییی ک برا بقیه کردی بی ...

قربونت برم مهربونم❤🌷

اره عضلانیه من دوستم یه بار یادم داد ولی تو یوتیوب یا گوگل بزن میاره چجوری بزنی جاشوبلد باشی اکی شوه ...

مرسی عزیزم😘❤️یه خانمه میاد‌واسم‌میزنه .میگفتم برم خونه ی خودم بگم شوهرم بزنه ازش خواهش کردم یادم‌بده (۵۰۰بهش بدم)باد بده گفت نهدخسلی خطرناکه اینا روغنیه فلانه☹️☹️

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

رادیس جون، شما که همیشه به همه دلگرمی میدادی باز هم قوی باش و امیدت به خدا باشه، مطمئن باش خدا هواتو ...

مرسی عزیزم .ناامید نیستم واتفاقا اینسری نسبت به دوسری قبل راحتتر کنار امدم و بی تابی دفعات قبلی رو اصلا ندارم .ان شاالله .ممنونم عزیزم ❤🌷🤲 

هیچ حرفی ندارم واقعا خدا به دلت آرامش بده. انشالله پاهاتم زود خوب بشه

ممنونم عزیزم 🌷❤🤲

سلام‌عزیزم‌خیلی منتظرت‌بودم.. بابت‌منفی شدنت خیلی ناراحت‌شدم‌ چیزی‌نمیتونم‌بگم برای‌ آروم شدنت ولی ا ...

مرسی عزیز دلم .همینطور برای شما عزیز دلم 🌷❤🤲

خیلی متاسفم خیلز ناراحت شدم ولی حکمت خدا را نمیدونیم کجاس انشالله جوری برات معجزه کنه که گریه شادی ب ...

مرسی مهتاب عزیزم .بله واقعا ادم نمیدونه.ممنونم .ان شاالله 🌷🤲❤

خیلی متاسفم خیلز ناراحت شدم ولی حکمت خدا را نمیدونیم کجاس انشالله جوری برات معجزه کنه که گریه شادی ب ...

مرسی عزیزدلم .به همچنین 🌷❤🤲

سلام. خیلی متاسفم، این جور وقتها دلداری دادن کار سختیه چون اکثرمون تجربه ش کردیم و می دونیم این مسیر ...

مرسی عزیزم .دقیقا درست میگین .ان شاالله همگیمون بزودی نتیجه سختیها و شکستهامون رو ببینیم و حکمت و مصلحت  خداوند با خواسته قلبی ماهم یکی باشه 🌷❤🤲

@رادیس۱۲     عزیزم خیلی برات ناراحت شدم الهی خدا به زودی با معجزه دلت رو شاد کنه مط ...

قربونت برم مهتاب جون .ممنون از محبتت 🤲🌷❤ان شاالله همگی منتطرها به خواسته قلبیشون برسن 

منم برای شما خیلی ناراحت شدم که منفی شدین 😔 امیدوارم خدا به دل شما هم ارامش بده و بزودی زود دلت شاد بشه 🤲🌷❤

بهش در مورد اینکه فولیکولام هماهنگ رشد نمی کنن و..‌ گفتم و اینکه چیکار میشه براش کرد گف تنها راهش ای ...

فاطمه جان‌شما با همه قرصهای ال دی  اذیت میشی من لویتود استفاده میکردم بهم‌می ساخت .تو روش شانگهای حواستون باشه سری اول پانکچر مثل نسرین جون اول با دارومثل کلومفیت و لتروزول تخمدان رو فعال میکنن بعد از پانکچر اول داروهای تزریقی میدن .در مورد داروهای سینال و .. این دوره به نطرم سینال نزنین سعی کنید گونال یا النوا بگیرین و استفاده کنین .بعد پیشنهاد دارویی که جلوگیری از ازاد شدن تخمک میکنن هم می دادین مثل الگاتران 

باا وجود آمپول پروژسترون لک داشتی ؟  با دکترت حتما مطرح کن اگه خیلی کمه و همین ی بار بوده فک‌ک ...

بله هم آمپول و هم شیاف😢

از چند ساعت پیش دیگه ترشحی نداشتم که ببینم بازم لک دارم یا نه...

خدا کنه دیگه تکرار نشه