2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیزم جنین داری؟ دوباره کی انتقال میدی 

نه گلم دوباره باید از اول شروع کنم. گف چون سه ماه قبل تقویتی خوردم یه ماهم الان بخورم کافیه. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان توی مطب نشستم تا نوبتم بشه. خدا کنه سونو کنه وگرنه دیونه میشم

عزیزم چ خبر سونو کردی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها پرولاکتین ک ناشتایی نمیخواد نه؟

سلام عزیزم خوبی میخوای کجا شروع کنی؟ تا جایی که میتونی به نظرم سینال نزن النوا خیییلی خوبه گونالم خو ...

یه مرکز دیگه تو تبریز. اره منم ترجیحم اینه ولی نمیدونم تو تبریز پیدا میشه یانه . دکتر گف پیدا نمیشه و اگه بشه معلوم نیس شرایط نگه داریش و.‌‌ درست بوده باشه‌ موندم واقعا

در مورد تقویت چون تا همین اواخر مرداد سه ماه پشت هم تقویتی و.‌‌ خورده بودم دکتر گف این ی ماهو بخوری کافیه. فقط گف نسبت ب سنت ذخیرت خیلی کمه‌ 

سلام فاطمه جان خوبی شکر خدا انشاالله ایندفعه نتیجه بگیری بله دکتر منم میگفت پیدا بشه گونار ممکنه رعا ...

داروهای نایاب چیه شمارش؟ جاهای معتبر رو معرفی می کنن؟

به خاطر ی مسائلی اخر سر رفتم مرکز نهال تو کلینیک سلامت‌ . امروز با دکتر سید حسینی ویزیت شدم. فعلا ک راضی بودم خیلی دقیق بود تو کارش و قشنگ وقت میذاشت . تکی هم تو اتاق سونو میفرستاد. فعلا آز پرولاکتین و پاپ اسمیر نوشت برام ک نمیدونم پاپ اسمیرو اصلا کجا برم.

دارو هم کیوتن و اووابوست و dhea و از روز ۲۰ سیکل استرادیول داد فعلا. توکل ب خدا تا ببینیم چی پیش میاد . 

سلام فاطمه جان خوبی شکر خدا انشاالله ایندفعه نتیجه بگیری بله دکتر منم میگفت پیدا بشه گونار ممکنه رعا ...

بهش در مورد اینکه فولیکولام هماهنگ رشد نمی کنن و..‌ گفتم و اینکه چیکار میشه براش کرد گف تنها راهش اینه که دو بار پانکچر کنیم گفتم ینی شانگهای؟ گف آره. بعد ازم پرسید رشته ات چیه؟ وقتی گفتم خندید گف ی جوری گفتی شانگهای فکر کردم داری جنین شناسی میخونی😂 میگه دیگه مریضا برا خودشون ی پا تخصص گرفتن🤣

خانما من اصلا امیدی ندارم از ظهر ابریزش بینی گرفتم الان شدید هم شده گلو درد هم دارم عطسه زیاد هم 😢� ...

ان شاالله نمیشه گلم. فکرای منفی نکن

الان توی مطب نشستم تا نوبتم بشه. خدا کنه سونو کنه وگرنه دیونه میشم

سلام عزیزم خوبی؟چه خبر سونو گرفتن ازت؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خانما من ظهر رفتم حموم دوش سریع گرفتم بعدش اومدم سردم بود الان همش ابریزش و عطسه دارم چکار کنم خیلی ...

نگران نباش عزیزم

اینجا یکی از بچه ها کرونا کرفته بود ولی خداروشکررر مثبت شد 

سرماخوردگی که چیزی نیست🙃

سعی کن خودتو گرم نگه داری و اگه میتونی مایهات و سوپ بخوری

ایشالله با خبرهای خوب میای 😍

داروهای نایاب چیه شمارش؟ جاهای معتبر رو معرفی می کنن؟ به خاطر ی مسائلی اخر سر رفتم مرکز نهال تو کلی ...

سلام جونم انشاالله که بخوبی پیش بره برات گلم فکر کنم ۱۴۹۰،بود اگه اشتباه نکنم بعد هم برا پاپ اسمیر همون سلامت فکر کنم نمونه بگیرن دانش هم هست میتونی بری همزمان پرولاکتین هم اونجا بدی انشاالله خیره فقط استرادیول و از الان شروع کرده؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بهش در مورد اینکه فولیکولام هماهنگ رشد نمی کنن و..‌ گفتم و اینکه چیکار میشه براش کرد گف تنها راهش ای ...

اره والا فاطمه از دکترا بیشتر تخصص داریم انشاالله که عزیزم بهترین ها برات پیش بیاد جونم انشاالله راستی اونجا هزینه هاش چطوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش عزیزم اینجا یکی از بچه ها کرونا کرفته بود ولی خداروشکررر مثبت شد  سرماخوردگی که چی ...

خیلی اذیتم دارم میمیرم از تب یعنی میشه دارو بخورم؟ نمیدونم شایدم کروناس😢😢😢

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

دوستانی که ابن سبنا هستبن طفا میشه بگید برای شروع سیکل پانکچر  با کدوم دکتر زنان  تو ابن سینا شروع کنم   کدوم دکتراش مثبتاش بالاست و بادقته ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

سلام دوستان امروز رفتم آزمایش هورمونی دادم ۲ملیون و۳۰۰ باورم نمیشد انقد گرون😶 یعنی وقتی میگن تلوزیون گفته ناباروری همش رایگان شده خو برید بینم چتونه بچه نمیارید دوستم دارم خفه شون کنم😓

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍