2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم انشاءالله سروقتش وصحیح وسالم میاد تو بغلِ مامان وباباش 

خیلی ممنونم گلم.ایشاالله همه به منتظرا نتیجه بگیرن.دوروزه زیرشکمم یعنی رحمم خیلی دردمیکنه بنظرت ازچیه؟

سلام دوستان یه سوال داشتم؟

هفته ۶بارداری ام و لک بینی دارم دکترم گفت امپول پروژسترونتو دوتاکن تا سه روز قطع میشه روز دوم قطع شد لکه بینیم ، امروز روز چهارمی که دوتا امپول میزنم بازم لک بینی دارم کسی بوده اینطوری شده باشه؟ تا کی میتونه ادامه داشته باشه لک بینیم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
بچه ها سلام  هماتوم47×30m,) چند سی سی میشه؟ لکه بینیم خیلی زیاد شده

سلام عزیزم

خوبی؟

امروز رفتی سونو یا نوبت ویزیت داشتی؟

کاش اینقدر تحرک نکنی و هروقت دکترتون وقت داده ویزیت و سونو بری

بودن دوستانی که هماتوم بزرگ داشتن ولی با مراعات بخیر گذشته 

ان شاء الله برای شما هم بسلامتی میگذره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها برای پاپ اسمیر روز خاصی باید رفت؟ شرایط آزمایش پرولاکتین چی بود؟

فاطمه جان من قبلا پاپ اسمیر انجام دادم فکر نمیکنم شرایط خاصی داشته باشه ولی پریود نباش برای پرولاکتین دو ساعت از خواب صبح گذشته باشه و از زمان بیدار شدن تا زمان ازمایش پیاده روی نداشته باشی

سلام دوستان من دیگه  بعد دو انتقال منفی نمیتونم دوباره وارد سیکل انتقال بشم میخوام سه چهار ماه ...

عزیزم‌انشالله که طبیعی باردار شی . منم شوهرم مشکل تحرک و تعداد رو داشت . قرص فرتیل اید براش بگیر اون موقع من‌پیدا مکردم فرتیل من آقایونو گرفتم همه ی فاکتورهای آزمایش اسپرم رو سه برابر کرد البته به جز موفولوژی . 

راستی گرمیجات بهش بده سلن پلاس و ال کارنیتین عالیه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم خوبی؟ امروز رفتی سونو یا نوبت ویزیت داشتی؟ کاش اینقدر تحرک نکنی و هروقت دکترتون وقت دا ...

سلام عزیزم نه نرفتم همون سونو قبلمه الان استراحت مطلقم 

کاش یکی میگفت چند سی سیه 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
مبببارکه عزیزممم چقدر ادم ذوق میکنه بیبی مثبت میبینه😍😍😍😍

ممنون عزیزدلم زنده باشین 😍❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام دوستان یه سوال داشتم؟ هفته ۶بارداری ام و لک بینی دارم دکترم گفت امپول پروژسترونتو دوتاکن تا سه ...

اره خیلیا لک بینی داشتن.منم یکم لکه بینی داشتم که تایک هفته امپولو دوتا زدم .بعددوباره مثل روال قبل شیافمو ادامه دادم.من روزی دوتا شیاف داشتم تا۱۲هفته.بعدشدروزی یدونه گفتن تا۱۸هفته ادامه بدم.