2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم استرس بدتره از همه چی و اینکه اوایلش دردپریودی و دلدرد طبیعی منم داشتم فکرای منفی رو بریز دور ...

مرسی عزیزم. ❤️❤️اره باز صبح زنگ‌زدم ب دکترم‌خیالم‌راحت شد❤️ببخشید شما آمپول پروژسترون میزنیذ؟هرروز؟

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قوربونت بشم من ۴ تیر ماه انجام دادم ومنفی شد .الانم دوباره شهریور انجام دادم ونشد .۴تا انتقال داشتم ...

سلام عزیزم خدا به دلت آرامش بده شما یه بچه داشتی عزیزم؟ آن شالله که طبیعی باردار بشی عزیزم و نیاز به دارو نداشته باشی🤲🤲🤲

با دکترت صحبت کن، چندتا شیاف داری؟ احتمالا شیافت رو بیشتر کنه. من از روز اول که بیبی چکم مثبت شد، ب ...

سلام عزیزم ب دکترم‌گفتم‌ گفتش طبیعیه.منم‌روزی دوتا شیاف پروژسترون‌و‌یدونه آمپول پروژسترون ۵۰میزنم

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه  چقد لذت بخشه دیدن این عکس😍☺

قربونت برم عزیزم ممنون 😍😍❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
نه متاسفانه نه پستونک نه شیر خشک هیچ کدومو نمیخوره هرسری بردم دکتر وزنش نرمال بوده دکتر میگه شیرت خو ...

خب اشتباه همینه خواهرم پستونک خیلی خوبه برای اینجور مواقع چون واقعا یسره شیر دادن کلافه کنندست بچه هرچی بزرگتر بشه وابستگیش بیشتر میشه. 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها برای پاپ اسمیر روز خاصی باید رفت؟ شرایط آزمایش پرولاکتین چی بود؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها برای پاپ اسمیر روز خاصی باید رفت؟ شرایط آزمایش پرولاکتین چی بود؟

پاپ اسمیر فق سه شب قبلش رابطه نداشته باشی بنظرم روزای بعد پریودی خوبه ولی پرولاکتین ۲ یا۳ پریودی شرایطش رابطه نداشتن چند شب قبله حتی تحریک نشدن منظورشونه ،بعد شب قبل کار سنگین انجام ندین بدون سوتین بخوابین سینه ها تحریک نشن باید دوسه ساعت از بیدار شدنتون از خواب گذشته باشه بعد برید ازمایش تازه این ازمایش فک کنم تا ۱۰ صبح به قبل انجام میشه وحتی پیاده روی هم قبل رفتن به ازمایشگاه نداشته باشین بدن کاملا ریلکس باشه اینا چیزایی بود ک به من گفتن

پاپ اسمیر فق سه شب قبلش رابطه نداشته باشی بنظرم روزای بعد پریودی خوبه ولی پرولاکتین ۲ یا۳ پریودی شرا ...

خییییلی ممنونم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خانما من ظهر رفتم حموم دوش سریع گرفتم بعدش اومدم سردم بود الان همش ابریزش و عطسه دارم چکار کنم خیلی نگرانم 😢😢😢 اگه سرماخورده باشم چی جنین الان چی میشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلاممممم من امروز روز نهم انتقالمه... یه دونه بلاست انتقال دادم  صبح بی بی چک زدم عکسشو ببینی ...

مبببارکه عزیزممم چقدر ادم ذوق میکنه بیبی مثبت میبینه😍😍😍😍

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مبارکت باشه عزیزم  بله که واقعیه مال منم اولین بی بی چکم همینجوری بود بعد از روز بعد هی پر ...

عزیزم نینیت مبارکه ب سلامتی دنیا بیاد😍😍💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...