2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
یعنی میشه منم مثبت بشم😢😢 اخه من اصلا علاعم ندارم لک هم ندیدم هیچ تغییری هم ندارم 

عزیزدلم منم روزای انتقالم هیچ علائمی نداشتم یعنی هیچیاااااا حتی بگی یه تغییر کوچیک اصلا هرروز تو این تاپیک ناله میکردم که علائم ندارم حتما منفیه ولی خداروشکر مثبت شدم‌ البته که من تا بچه ام هم دنیا بیاد هیچ علائمی نداشتم اوایل هرهفته یه سونو میرفتم که خیالم راحت باشه باردارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان من دیگه  بعد دو انتقال منفی نمیتونم دوباره وارد سیکل انتقال بشم میخوام سه چهار ماه ...

انشاءالله به حق ۶ ماهه کربلا با اولین اقدام بارداری عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین انتقالت بود بسلامتی ؟

سلام عزیزدلم خوبی؟ رفتی برا انتقال یا نه هنوز؟

سلام دوستان من دیگه  بعد دو انتقال منفی نمیتونم دوباره وارد سیکل انتقال بشم میخوام سه چهار ماه اقدام طبیعی داشته باشیم من مشکلی ندارم همسرم فقط کم تحرکی اسپرم داره بنظرتون تو این مدت بهترین داروهای که میتونند کمکمون کنند چیه اگه کسی اطلاعات دقیقی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کند  

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بچه هاتو۱۸هفته بعد اینکه رفتید سونو آنومالی آزمایش خونم بایدرفت؟برای من دکترننوشته.گفتم بپرسم ببینم ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم پستتو دیدم بسلامتی انتقالت مثبت شد مبارکت باشه الهی 

عزیزدلم اکثرا دکترا نمینویسن اگه غربال اول وآزمایش خونش خوب بوده باشه دیگه نیازی نیست

فدات شم عزیزم انشالله قسمت خودت 😍😍😍 بله روز دهم شاید دو روز یا سه روز دیگه برم🥺🥺

ببخشید شما کجا انتقال دادید؟خدا برات حفظش کنه انشالله

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام بچه ها ممنون بابت پیام های قشنگتون ودعاها تون.

خیلی مهربونید

ان شاءالله  به همه خواسته هاتون برسین.

خدا همیشه همراهتون فراموش نکنید که خیر وصلاح شما رومیدونه.

تو زندگی همه تلاشتون کنید ونتیجه به خدا بسپارید

بهترینها نصیب شما دخترای عزیز ومهربون.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان من دیگه  بعد دو انتقال منفی نمیتونم دوباره وارد سیکل انتقال بشم میخوام سه چهار ماه ...

از ژل رویال اصل استفاده کن من شوهرم آزو اسپرمی بود استفاده کرد خداروشکر الان ۸ ملیون اسپرم داره و از آزو اسپرمی دراومده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام بچه ها ممنون بابت پیام های قشنگتون ودعاها تون. خیلی مهربونی. ان شاءالله  به همه خواسته ه ...

سلام به روى ماهت گلم . ان شاءالله با اقدام طبیعى و داروهاى ویتامین تقویتی نتیجه مثبت مى گیرى

سلام عزیزم

خیلی برات ناراحت شدم.

ان شاء الله طبیعی باردار میشی

قرص تقویتی اسپریژن برای همسرتون خوبه

و همچنین نخوداب  سعی کن هفته ای دو سه بار درست کنی برای تقویت اسپرم خوبه

می توانید نخود را در آب خیس کنید و صبح ابش را صاف کرده و با عسل مخلوط کنید و روزی یک لیوان بخورید.

روش دیگر:

برای تهیه آب نخود برای اسپرم کافی است که دویست گرم نخود را شب قبل خیس کنید

و فردایش آب آن را خالی کنید و با یک دارچین ده گرمی در مقدار زیادی آب بپزید.آنقدر صبر کنید تا نخودها له شوند.

هر وقت آب کم شد دوباره آب اضافه کنید تا همسطح آب اولیه قبل از جوش شود.

بعد از آن مایع بدست امده را صاف کنید و دوباره کمی بجوشانید تا غلیظ تر شود.

نحوه مصرف هم به این صورت است که در ساعت های ۸ و ۱۲ و ۱۶ و ۲۰ با کمی نمک به هر میزان که میل داشتید بخورید.

اگر بعد از خوردن احساس نفخ کردید در دفعات بعدی زیره سیاه هم اضافه کنید.

میتونی از داروهای طب اسلامی هم استفاده کنی البته اگر اهلش باشید. کاسنی کور مرکب۴  تین فیل 

شیرعسل و ژل رویال هم خوبه

داروی تقویت خانم ها هم باه زنان هست. صبح و شب یک قاشق چای خوری بجز ایام پریود. و محلول امادگی رحم برای پاکسازی و گرمی رحم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم. ان شاء الله طبیعی باردار میشی قرص تقویتی اسپریژن برای همسرتون خو ...

ممنون عزیزم  زحمت کشیدی گلم کلی تایپ کردی ودقیق وکامل حتما ازش استفاده میکنم  دلخوشیم شما دوستای مهربون هستید متشکرم🌹🌹🌹

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔